Overleg gebruiker:Thegedichtenfrommy

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Glatisant in het onderwerp Hoofdletters
Uw gebruikerspagina
Beste Thegedichtenfrommy, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.
Zie ook:

Beste Thegedichtenfrommy, hierbij even het volgende:

U hebt pas geleden een artikel aangemaakt waarvan de inhoud geheel of gedeeltelijk blijkt te zijn overgenomen uit een andere bron. Letterlijk overnemen van teksten uit een ander medium is echter alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur of de rechthebbende van de originele tekst. Bij het letterlijk overnemen van teksten loopt u namelijk een groot risico auteursrechten te schenden. Dit schenden van auteursrechten kan Wikipedia in juridische problemen brengen. Ook teksten in een andere taal letterlijk vertalen naar het Nederlands valt hieronder. Zie ook Wikipedia:auteursrechten.

Dit artikel is om deze reden genomineerd voor verwijdering. Het artikel staat momenteel op de beoordelingslijst. Daar kunt u eventueel kritiek kwijt op de nominatie.

Als u het artikel wilt behouden, herschrijf het dan in eigen woorden. Indien u zelf de auteur of rechthebbende bent van de originele tekst en u wilt deze tekst vrijgeven voor gebruik op Wikipedia, dan kan dat door de copyright disclaimer onderaan uw eigen webpagina aan te vullen met de tekst "teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL".

Een andere optie is het versturen van e-mail vanaf een adres dat duidelijk verbonden is met de website of organisatie waar de originele tekst vandaan komt naar OTRS, via het mailadres permissions-nlwikimedia.org. Gebruikt u hiervoor bij voorkeur onze standaardtekst voor vrijgaven: meer informatie hierover vindt u op deze helppagina. Vermeld in de mail duidelijk om welk artikel en welke bron het gaat. Herschrijven van de tekst geniet vaak de voorkeur daar teksten uit andere bronnen meestal niet voor een encyclopedie bedoeld zijn en dus niet de juiste opzet hebben. Teksten op Wikipedia horen altijd neutraal geschreven te zijn. Reclameuitingen, recensies of teksten die één bepaalde mening vertolken zijn per definitie ongeschikt voor Wikipedia. Zo'n tekst kan dus alsnog ongeschikt zijn en verwijderd worden, ook na vrijgave via bovengenoemde procedure. Een nieuw geschreven tekst voor Wikipedia past daarnaast bijna altijd beter qua stijl en opbouw dan vrijgegeven teksten.

Het artikel zal in principe nog twee weken op de beoordelingslijst blijven staan. Als na die twee weken de tekst niet is aangepast, en ook geen verklaring is gekomen dat de tekst is vrijgegeven, zal de pagina worden verwijderd. Het kan echter voorkomen dat een moderator besluit het artikel al eerder te verwijderen daar auteursrechtenschending erg gevaarlijk is voor Wikipedia.

Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 15 aug 2012 15:14 (CEST)Reageren

Beste Thegedichtenfrommy, in aanvulling hierop: deze artikelen zijn inmiddels verwijderd, omdat ze geheel afkomstig leken te zijn van deze website en daarmee mogelijk auteurrechtschendingen waren. Met vriendelijke groet, Wutsje 15 aug 2012 15:38 (CEST)Reageren

Hoofdletters[brontekst bewerken]

Beste, je schrijft steeds zinnen zonder hoofdletters en zonder punt achteraan. Dat is op Wikipedia niet de bedoeling. Het vergroot de kans dat je toevoegingen weer snel verwijderd worden. Glatisant (overleg) 19 aug 2012 18:37 (CEST)Reageren

Ik heb nu al je bijdragen nagelopen. Je toevoeging over het optreden van Tom Jones bij Rimpelrock zou dat heel korte biografietje uit balans brengen: je voegt een onbelangrijke bijzaak toe, terwijl er over de formidabele carrière van deze wereldster vrijwel niets vermeld wordt. Wel kun je dat optreden toevoegen in het artikel over Rimpelrock zelf.
Bij Chris Cauwenberghs heb ik je onopgemaakte toevoeging (chronologisch) in het artikel verwerkt en in Bart Herman achter het betreffende nummer gezet. Clouseau heb ik helemaal (een beetje) onder handen genomen. De bekendmaking van Kris Wauters over iets dat hij 'ergens volgend jaar' verwacht valt onder het hoofdstuk Toekomstmuziek. Je moet het maar afwachten, en als het inderdaad gebeurt, kun je het in het artikel verwerken. Datzelfde geldt voor de documentaire over Sergio Herman.
Het feitje dat Marco Borsato op Rimpelrock optrad zou op zich wel kunnen, vind ik, maar dan moet je het wel met een nette opgemaakte zin doen en met de nodige interne links. Veel succes! Glatisant (overleg) 19 aug 2012 19:45 (CEST)Reageren