Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Thomasdeschryver

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 maanden geleden door Thomasdeschryver in het onderwerp Nominatie van ISAE
Hallo Thomasdeschryver, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.161.175 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

TheGoodEndedHappily (overleg) 26 nov 2023 14:04 (CET)Reageren

ISAE[brontekst bewerken]

Hee Thomasdeschryver,

Ik zag dat je een artikel hebt geschreven over ISAE. Alle bronnen die op dit moment in het artikel voorkomen verwijzen naar zijn eigen sociale media en webshop. Zijn er ook secundaire bronnen die over deze YouTuber hebben geschreven? Deze zijn zeer gewenst. Als je meer wil weten over biografieën van levende personen kan je hier kijken.

Met vriendelijke groeten,

TheGoodEndedHappily (overleg) 26 nov 2023 14:21 (CET)Reageren

Goedemiddag TheGoodEndedHappily,
Alle info die is vermeld op de pagina komt voort uit ISAE zijn eigen woorden (en tevens bevestigd). Ik verwijs dan ook graag naar zijn eigen YouTube-kanaal, waar al deze informatie is terug te vinden.
Met vriendelijke groet,
TDS Thomasdeschryver (overleg) 26 nov 2023 14:24 (CET)Reageren
Hee Thomasdeschryver,
Zijn eigen YouTubekanaal is een primaire bron, op Wikipedia wordt de voorkeur gegeven aan het gebruik van secundaire, en onafhankelijke, bronnen. Deze bronnen zijn ook belangrijk bij het bepalen van de encyclopedische waarde (e-waarde) van een onderwerp. Op dit moment is het nog niet duidelijk wat deze e-waarde is. Zijn er misschien kranten die hebben geschreven over ISAE en zijn werk?
Met vriendelijke groeten, TheGoodEndedHappily (overleg) 26 nov 2023 14:31 (CET)Reageren
Ik zie ook dat een artikel over deze persoon al eens eerder is verwijderd wegens niet-encyclopedisch en het gebrek aan onafhankelijke, secundaire bronnen. - TheGoodEndedHappily (overleg) 26 nov 2023 14:34 (CET)Reageren

Nominatie van ISAE[brontekst bewerken]

Beste Thomasdeschryver, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel ISAE voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

Met vriendelijke groeten, AT (overleg) 26 nov 2023 14:35 (CET)Reageren

Begrijpelijke nominatie, maar @TheGoodEndedHappily is hierboven al in gesprek met de aanmaker over aanpassingen. Misschien is het handiger om de uitkomst daarvan even af te wachten. 🙂 Mondo (overleg) 26 nov 2023 14:36 (CET)Reageren
Ik begrijp uw mening. Uit mijn standpunt is de pagina objectief, aangezien er geen foute informatie wordt verteld, puur feiten. Ik spreek u hiermee niet tegen, ik ben het eens met uw nominatie. Thomasdeschryver (overleg) 26 nov 2023 14:41 (CET)Reageren