Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Urkervlag

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door D'Arch in het onderwerp Urker vlag

Hallo Urkervlag, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Dqfn13 (overleg) 1 jan 2017 21:46 (CET)Reageren

Urker vlag[brontekst bewerken]

Beste,

U hebt op een aantal artikelen de vlag van Urk vervangen door uw eigen versie. Dit is op zich geen probleem als uw versie wel correct is en de andere versie niet. De oude versie is echter ook correct, waardoor u een goede vlag, vervangt door een andere goede vlag omdat u uw eigen versie beter vindt. Op de Nederlandstalige Wikipedia gaat u daarmee in tegen deze richtlijn. Gelieve dat dus niet meer te doen. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 1 jan 2017 21:46 (CET)Reageren

Ik heb aansluitend een vraag hierover, zie ook Overleg:Vlag van Urk waar ik me afvraag hoe officieel deze vlag is? Gebruikt de gemeente deze vlag nu? De vlag die er stond komt oorspronkelijk van de gemeentewebsite van Urk. Daarmee lijkt me aangetoond dat op een zeker moment de oude vlag de officiële gemeentevlag is. Ik zou graag een bron vernemen over die nieuwe vlag, of is het een particulier initiatief? MVG, Arch (Overleg) 17 jun 2020 19:21 (CEST)Reageren