Overleg gebruiker:Vempire

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Substantiëringsplicht[brontekst bewerken]

Hallo Vempire, ik heb je artikel Substantiëringsplicht ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 6 nov 2008 19:14 (CET)


Hallo Zanaq, Ik heb voor mijn school het Vak recht met vele onderwerpen daarvan, hier gaan wij uitgebreid op onderwerpen in. De kennis die ik hieruit heb verkregen wil ik zo goed mogenlijk op wikipedia toepassen. nu is mijn vraag wat er niet objectief is aan deze pagina en aan welke conventies deze pagina dan niet voldoet.

Met vriendelijk groet --Vempire 6 nov 2008 19:19 (CET)[reageer]

Hoi, ik verplaats je reactie van mijn overlegpagina hierheen opdat alles overzichtelijk bijelkaarstaat. Het belangrijkste bezwaar is dat het te kort is, zie WP:BEG. Daarnaast is de definitie mij niet geheel duidelijk, lijkt gericht op nederland (wikipedia is een internationale encyclopedie. Als iets betrekking heeft op een juridisch stelsel gaat het meestal over een bepaald land, en dat moet duidelijk zijn), en wat onzorgvuldig gebruik van lidwoorden. Groet. — Zanaq (?) 6 nov 2008 19:23 (CET)
  • nog 1 dingetje, wat bedoel je met reclame maken, want volgens mij maak ik niet ergens reclame voor of wel?

met vriendelijke groet --Vempire 6 nov 2008 19:22 (CET)[reageer]

Dat valt inderdaad reuze mee: dat is een onderdeel van de standaardboodschap, excuus. — Zanaq (?) 6 nov 2008 19:25 (CET)
Oke bedankt, ik zal even duidelijk aangeven op de pagina dat het Nederland betreft en zal het nog wat uitgebreider defineren. --Vempire 6 nov 2008 19:27 (CET)[reageer]
Is goed: heel veel plezier gewenst ermee. Als je nog vragen hebt kun je die natuurlijk altijd stellen. Als je klaar bent kun je dat het beste ook nog even melden op de evaluatielijst. Groetjes. — Zanaq (?) 6 nov 2008 19:31 (CET)

Beste Vempire, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Defense of the Ancients. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20091026 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 27 okt 2009 01:01 (CET)[reageer]