Overleg gebruiker:Vmoleveld

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Vmoleveld, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.849 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Geen reclame, graag[brontekst bewerken]

Beste Vmoleveld, welkom op de Nederlandstalige Wikipedia. De door u op Overleg gebruiker:Wiki13 toegevoegde tekst was niet geschikt voor deze encyclopedie, omdat het (expliciete) reclame betrof. Wikipedia is in essentie een verzameling kennis over relevante onderwerpen, die op een zakelijke en feitelijke wijze en vanuit een neutraal standpunt beschreven dienen te zijn. Wikipedia is geen middel om bekendheid te verwerven voor uzelf, uw producten of uw ideeën. Laat het alstublieft weten als u hier vragen over heeft. Met vriendelijke groet, Mathonius 24 mei 2012 23:01 (CEST)[reageer]

Beoordelingsnominatie Online galerij[brontekst bewerken]

Het door u aangemaakte artikel Online galerij is promotie of reclame voor een bedrijf, dat zo te zien door uzelf is opgericht. Zoals hierboven (in 2012) al aan u is meegedeeld is Wikipedia hiervoor niet bedoeld. Daarom heb ik het artikel ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190401#Online_galerij. De Geo (overleg) 1 apr 2019 11:12 (CEST)[reageer]

Beste De Geo,

Ik heb de pagina aangemaakt in dezelfde stijl als Catawiki, daarom ben ik een beetje verbaasd dat dit voor Online Galerij niet zou mogen. 2012 is een hele tijd terug en de pagina die nu is aangemaakt is informeel en niet bedoelt als reclame. Ik weet niet zo goed hoe ik moet reageren en hoop dat dit de goede manier is.

Hier is geantwoord op je vraag. Mvg, Encycloon (overleg) 1 apr 2019 11:20 (CEST)[reageer]