Overleg gebruiker:ZoKiesJe

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Encycloon in het onderwerp Blokkade
Hallo ZoKiesJe, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.771 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

=Online Website builder[brontekst bewerken]

Kun je bij dit artikel aangeven op welke onafhankelijke bronnen het is gebaseerd? Edoderoo (overleg) 25 sep 2021 14:56 (CEST)Reageren

Ga ik doen, goed idee ZoKiesJe (overleg) 25 sep 2021 15:27 (CEST)Reageren
gedaan maar opslaan gaf foutmelding...
Een online website builder maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze een site te bouwen. Daar is een groeiende behoefte aan in lijn met de algemene doe-het-zelf-markt, zeker onder startende ondernemers. In 2020 waren er maar liefst 65.555 starters in Nederland. Andere gebruikers zijn mensen actief met een project voor (bedrijfs)activiteiten. Maar ook de groeiende vrije tijd onder consumenten voor een hobby leidt tot meer aparte, snel te maken websites. Onderdeel van de toename in populariteit is de doorontwikkeling van Content Management Systemen (CMS). Anno 2021 zijn er in de wereld toch nog steeds één op de drie van alle websites zonder CMS (bron: W3Techs). Een volledig CMS is ook nog te vaak geen onderdeel van een simpele sitemaker. Het is verstandig om bij de keuze van een online sitemaker het aanbod goed te vergelijken.
== Bronnen: ==
ZoKiesJe (overleg) 25 sep 2021 15:47 (CEST)Reageren

Reclame[brontekst bewerken]

Het is trouwens niet de bedoeling om reclame te maken, zeker niet voor jezelf. Daarbij is je gebruikersnaam ongewenst, en zal binnenkort om die reden ook wel geblokkeerd worden. Let bij het toevoegen van bronnen er vooral op dat het om onafhankelijke bronnen dient te gaan, niet uit bronnen die door je eigen bedrijf zijn geschreven. Edoderoo (overleg) 25 sep 2021 15:32 (CEST)Reageren

Blokkade[brontekst bewerken]

Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Ongewenste gebruikersnaam
organisatie/merk

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: organisatie/merk). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Openheid van zaken wordt gewaardeerd, maar deze naam is niet toegestaan. Mvg, Encycloon (overleg) 25 sep 2021 16:33 (CEST)Reageren