Overleg:Underground Railroad: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
339 bytes toegevoegd ,  3 maanden geleden
geen bewerkingssamenvatting
(goeie oplossing)
::::::Ik heb de tekst gisteren al gewijzigd [[Gebruiker:Wimpus|Wimpus]]. Ik heb ook meteen de tekst leesbaarder gemaakt. Ik denk dat in dit artikel aan iedereens wensen is voldaan. Weggelopen slaaf staat er nog altijd in, alleen niet meer 12 keer, maar nu nog maar 3 keer. Ik heb ook meteen duidelijke fout uit de tekst gehaald over een "onderbevolkt" Canada, wat onzin is want een land kan niet onderbevolkt zijn, wel dunbevolkt. Ik ben vandaag niet thuis, dus ik hoop dat iedereen in goed overleg blijft treden en mijn wijzigingen nog even rustig willen laten staan. Ik heb gisteravond echt geprobeerd aan de wensen van alle discussianten te voldoen. [[Gebruiker:Dqfn13|Dqfn13]] ([[Overleg gebruiker:Dqfn13|overleg]]) 26 nov 2020 09:52 (CET)
:::::::Ik vind de tekst zo een heel stuk beter, bedankt Dqfn13! Ik ga maar niet in op de opmerking over OneWorld, want ik denk zo te zien anders over racisme dan jij. Het woord 'wit' vervangen door 'moslim' vind ik geen logische manier om met racisme om te gaan, naar mijn mening is er niet zoiets als 'omgekeerd racisme', want bij discriminatie en racisme gaat het om discriminatie gecombineerd met een diep in de maatschappij doorgedrongen scheve machtsverhouding. Moslims zijn in Nederland niet de 'normgroep' met de meeste macht, dus het wordt een heel ander stuk als je het woord 'wit' vervangt door 'moslim'. Dit laat ik verder liever rusten. [[Gebruiker:Laurier|Laurier]] ([[Overleg gebruiker:Laurier|overleg]]) 26 nov 2020 16:47 (CET)
::::::::Een botte blanke: "Alle moslims stinken als ratten en hebben een laag IQ."
::::::::Laurier: "Racisme!"
::::::::Een botte moslim: "Alle blanken stinken als ratten en hebben een laag IQ."
::::::::Laurier: "Interessante observatie!" [[Gebruiker:Marrakech|Marrakech]] ([[Overleg gebruiker:Marrakech|overleg]]) 26 nov 2020 18:20 (CET)
19.977

bewerkingen

Navigatiemenu