Overleg gebruiker:Tovadema

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een oude versie van deze pagina, bewerkt door Mathonius (overleg | bijdragen) op 10 dec 2012 om 19:57. (Nieuw kopje aangemaakt: →‎Advies)
Deze versie kan sterk verschillen van de huidige versie van deze pagina.

Laatste reactie: 11 jaar geleden door Mathonius in het onderwerp Advies
Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 6 dec 2012 t/m ‎10 dec 2012 - Zowel in- als uitgelogd bwo's voeren op pagina Paul van Soest

Paul van Soest

Beste Tovadema, u heeft het artikel Paul van Soest inmiddels acht keer in de tegenwoordige tijd gezet, maar wat in het verleden heeft plaatsgehad behoort op Wikipedia in de verleden tijd beschreven te worden. Uw bijdragen worden gewaardeerd, maar gelieve deze wijziging niet meer te doen. Met vriendelijke groet, Caudex Rax ツ (overleg) 9 dec 2012 02:26 (CET)Reageren

Advies

Beste Tovadema,

In een bericht aan een andere Wikipedia-medewerker (zie hier) viel u deze medewerker persoonlijk aan: "Als u de intelligentie heeft van een doperwt is dat namelijk lastig en dan wil ik niets ten nadele zeggen van de doperwt." Persoonlijke aanvallen zijn echter niet toegestaan en uw bewerkingsrechten zullen worden opgeschort als u op deze manier doorgaat. Op een samenwerkingsproject als Wikipedia hoort u de andere medewerkers op een zakelijke en beleefde wijze te bejegenen. Ik heb het artikel over Paul van Soest vandaag beveiligd tegen verdere bewerkingen, omdat onder anderen u op die pagina een bewerkingsoorlog voerde. Het is verleidelijk om telkens de door u gewenste versie(s) van het artikel terug te plaatsen, maar daarmee wordt deze kwestie natuurlijk niet opgelost. Het is onwenselijk om op deze manier uw eigen wil door te drukken. Ook dit gedrag zou tot een bewerkingsblokkade kunnen leiden.

Het is raadzaam om bij een conflict of verschil van mening met de desbetreffende medewerker te overleggen en argumenten uit te wisselen. Als het niet lukt om het onderling op te lossen, kunt u uw voorstel op de overlegpagina van het artikel plaatsen en daarnaar verwijzen met een oproep op Wikipedia:Overleg gewenst. Die oproep is idealiter zo neutraal mogelijk verwoord. Na zo'n oproep zullen andere medewerkers het voorstel bekijken en aangeven wat zij ervan vinden. Op Wikipedia wordt gewerkt op basis van consensus. Bij discussies wordt in de eerste plaats gekeken naar de relevante argumenten en in de tweede plaats naar de hoeveelheid draagvlak voor een voorstel. Als niet is gebleken dat een voorstel binnen de Wikipedia-gemeenschap voldoende draagvlak geniet en als het onwaarschijnlijk is dat dat het geval zal zijn, zou het voorstel eigenlijk niet moeten worden uitgevoerd. Let wel, uw voorstel om de tekst van het artikel over Paul van Soest in de tegenwoordige tijd te zetten, is op dit moment in strijd met de conventie en de staande praktijk om biografische artikelen in de verleden tijd te schrijven. Het is dus aan u om de Wikipedia-gemeenschap eerst te proberen te overtuigen.

Mocht u nog vragen hebben, dan verneem ik dat graag.

Met vriendelijke groet, Mathonius 10 dec 2012 18:57 (CET)Reageren