Naar inhoud springen

Wikipedia:Arbitragecommissie/Mededelingen

Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een oude versie van deze pagina, bewerkt door Ivory (overleg | bijdragen) op 27 jan 2014 om 23:06. (→‎Vacature checkuser: invulling vacature)
Deze versie kan sterk verschillen van de huidige versie van deze pagina.

Laatste reactie: 10 jaar geleden door Ivory in het onderwerp Vacature checkuser 2013


Overzicht beheerpagina's
Arbitragecommissie
Mededelingen van de arbitragecommissie
Op deze pagina kan de arbitragecommissie algemene mededelingen doen die losstaan van een specifieke zaak.


Alleen de leden van de arbitragecommissie mogen deze pagina inhoudelijk bewerken.
Op Wikipedia:Arbitragecommissie/Mededelingen/Archief zijn de oudere mededelingen gearchiveerd.

Vacature checkuser

Wegens een verandering van prioriteiten heeft Hjvannes aangegeven niet meer als checkuser werkzaam te zijn. De arbitragecommissie acht het wenselijk een nieuwe checkuser aan te stellen. Personen die interesse hebben kunnen dit kenbaar maken door voor maandag 20 januari 2014 een email te sturen naar .
Kandidaten moeten ten minste 18 jaar oud zijn, akkoord gaan met het privacybeleid en rekening houden met een identificatieverplichting. Vermeld in de email uw leeftijd, geef expliciet aan of u met de voorwaarden akkoord gaat en geef kort aan waarom u geschikt bent voor deze functie. Aanmeldingen die eerder zijn gedaan worden niet in behandeling genomen. De arbitragecommissie maakt geen gebruikersnamen bekend van kandidaten die niet worden verkozen. Wel zal zij na afloop het aantal aanmeldingen bekendmaken.
Namens de arbitragecommissie, VanBuren (overleg) 5 jan 2014 17:54 (CET)Reageren

Vacature checkuser 2013

De Arbitragecommissie heeft zes aanmeldingen mogen ontvangen voor de vacature van checkuser. Conform artikel 7.4 van haar reglement wijst de Arbitragecommissie hierbij gebruiker Jcb aan als nieuwe checkuser. De commissie dankt Hjvannes voor haar werk, dankt de kandidaten voor hun aanmelding, en wenst Jcb veel wijsheid toe. Namens de arbitragecommissie, Ivory (overleg) 27 jan 2014 22:06 (CET)Reageren