Overleg gebruiker:81.206.138.89

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 81.206.138.89! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.930 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.


Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Beste gebruiker, gisteren heeft u enkele artikels op Wikipedia aangepast met wijzigingen die niet ter zake doende waren en vol schrijffouten stonden. Deze wijzigingen zijn dan ook met goeie redenen ongedaan gemaakt. Vandaag echter wijzigt u terug deze artikels, gelieve hier onmiddellijk mee op te houden! Het gaat hier over de artikels: Piet de Jong (politicus);Lijst van Nederlandse ministers van Buitenlandse Zaken; Barend Biesheuvel en Jacob Hubert Patijn. Met vriendelijke groeten --Chielbuseyne (overleg) 26 mrt 2011 09:12 (CET)[reageer]


Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.930 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".


Bonaber (overleg). 25 mrt 2011 21:49 (CET)[reageer]

Dag. Het is heel handig voor lezers als de teksten die je toevoegt bestaan uit hele zinnen inclusief hoofdletters en een punt achter iedere zin. Mvg Sonty (overleg) 25 mrt 2011 22:37 (CET)[reageer]

Nog niet af[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Jacob Hubert Patijn ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 26 mrt 2011 09:38 (CET)

Ik heb zojuist Rinse Zijlstra voorgelegd. Tip: bekijk eens artikelen van andere politici om te zien hoe we die gewoonlijk schrijven. Gr. RONN (overleg) 26 mrt 2011 18:50 (CET)[reageer]

Verwijderingsnominatie Cornelis Dubbink[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Cornelis Dubbink dat is genomineerd door Alankomaat. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110422 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 23 apr 2011 02:04 (CEST)[reageer]

Verwijderingsnominatie Jan steenbeek[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Jan steenbeek dat is genomineerd door Sumurai8. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110425 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 26 apr 2011 02:06 (CEST)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Donata van Mecklenburg-Schwerin dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110531 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 1 jun 2011 02:09 (CEST)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Franciska van Hohenlohe-Waldenburg-Schillingsfürst dat is genomineerd door Sikjes. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110604 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 5 jun 2011 02:05 (CEST)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om John de Mol sr. (accordeonist) dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110605 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 6 jun 2011 02:10 (CEST)[reageer]

Henk van bussel[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Henk van bussel ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! - RJB overleg 1 jul 2011 19:24 (CEST)[reageer]

Govert harmsen[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Govert harmsen ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 11 jul 2011 20:12 (CEST)[reageer]

Je tekst op de pagina Jo Cals kwam vrij speculatief over. Bovendien miste de tekst gewenste opmaak (wat betreft hoofdletters etc.) en stond het niet in de goede context. Je kunt de tekst uiteraard opnieuw plaatsen, maar denk dan alsjeblieft wel aan bovengenoemde puntjes. Een vriendelijk gegroet, PeHa · Overleg 13 jul 2011 11:20 (CEST)[reageer]

Lodewijk de Geer[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik heb je artikel Lodewijk de Geer voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, geen auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven. Onderteken met vier tildes (~~~~). Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Dqfn13 (overleg) 24 sep 2011 14:45 (CEST)[reageer]

Verwijderingsnominatie Fons Teheux[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Fons Teheux dat is genomineerd door Mbch331. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111028 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 29 okt 2011 02:04 (CEST)[reageer]

Beoordelingsnominatie Elisabeth Andersen[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Elisabeth Andersen dat is genomineerd door Joostik. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20121114 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 15 nov 2012 01:25 (CET)[reageer]

Verwijderingsnominatie van Donata van Mecklenburg-Schwerin
Hallo anonieme gebruiker, het door u aangemaakte artikel Donata van Mecklenburg-Schwerin is ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat Paul Brussel het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. De discussie vindt u hier: Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140719. De reden voor de nominatie is hieronder te vinden.
  • Er wordt getwijfeld aan de encyclopedische relevantie van (het onderwerp van) dit artikel. Zie ook wikipedia:relevantie.

Wellicht is het aan te raden eerst de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat reclame hier ongewenst is, niet zomaar teksten van andere bronnen mogen worden overgenomen overnemen en dat de inhoud altijd objectief moet zijn. Heeft u verder nog vragen over de nominatie dan verwijs ik u naar deze pagina of naar de Helpdesk.

Lookerplei[brontekst bewerken]

Hoi,

Ik zag dat je bezig geweest bent met het artikel Lookerplei. We hebben echter geen bronnen kunnen vinden die aantonen dat Lookerplei ook daadwerkelijk een buurtschap of gehucht is. Zie hier voor de discussie. Zou je eens het gemeente-archief van Gulpen in kunnen duiken? Voorlopig krijgt het artikel het nadeel van de twijfel. als je goede bronnen hebt gevonden kun je het artikel natuurlijk altijd weer opnieuw aanmaken.

Sietske | Reageren? 19 jul 2014 23:13 (CEST)[reageer]

Eyserlinde[brontekst bewerken]

Hallo gebruiker, ik heb zojuist het artikel Eyserlinde ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik twijfel aan de status van buurtschap. Google herkent het alleen als straat en Google Maps kent ht zelfs helemaal niet. Daarnaast voldeed het artikel niet aan de conventies, maar dat heeft een andere gebruiker inmiddels aangepakt, net als de andere twee buurtschappen die gisteren aangemaakt zijn. Op deze pagina kan op de nominatie gereageerd worden. Dqfn13 (overleg) 20 jul 2014 12:06 (CEST)[reageer]

Voormalige Limburgse gemeenten[brontekst bewerken]

Hoi gebruiker, zou je bij het maken van de artikelen over voormalige gemeenten ook de conventies aan willen houden. De artikelen bevatten geen opmaak en er zijn ook geen bronnen opgegeven. Je kan ook gebruik maken van het Sjabloon:Infobox voormalige gemeente Nederland. Zou je ook eerst een artikel af willen ronden, zodat het voldoet aan de conventies: minimaal 3 feiten en goede opmaak, voordat je een nieuw artikel plaatst? Dqfn13 (overleg) 26 jul 2014 10:45 (CEST)[reageer]

Ik heb zojuist alle artikelen van voor mijn bericht hirboven genomineerd voor beoordeling, zie hier. In plaats van op de oude weg door te gaan lijkt het mij beter in overleg te treden, wat ik dus al probeer, en de artikelen in orde te maken. Dqfn13 (overleg) 26 jul 2014 11:55 (CEST)[reageer]

Beoordelingsnominatie van o.a. Bemelen (gemeente)[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Bemelen (gemeente) door een onbekende gebruiker, Noorbeek (gemeente) door een onbekende gebruiker, Mheer (gemeente) door een onbekende gebruiker, St. Geertruid (gemeente) door een onbekende gebruiker, Gronsveld (gemeente) door een onbekende gebruiker, Wijlre (gemeente) door een onbekende gebruiker, Klimmen (gemeente) door een onbekende gebruiker, Slenaken (gemeente) door een onbekende gebruiker, Bocholtz (gemeente) door een onbekende gebruiker, Bingelrade (gemeente) door een onbekende gebruiker, Amstenrade (gemeente) door een onbekende gebruiker, Bunde (gemeente) door een onbekende gebruiker, Grevenbicht (gemeente) door een onbekende gebruiker, Geulle (gemeente) door een onbekende gebruiker, Eijgelshoven (gemeente) door een onbekende gebruiker, Elsloo (gemeente) door een onbekende gebruiker. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140726 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 27 jul 2014 02:01 (CEST)[reageer]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Plenkert. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Fred (overleg) 15 aug 2014 14:16 (CEST)[reageer]

Conventies[brontekst bewerken]

Beste, zou u zo vriendelijk willen zijn om gevolg te geven aan eerdere verzoeken omtrent de opmaak van artikelen? Vanzelfsprekend wordt het gewaardeerd dat u informatie toevoegt aan Wikipedia. Echter, de wijze waarop u dat doet is niet acceptabel. Er gelden regels en richtlijnen met betrekking tot hoe een pagina op Wikipedia er hoort uit te zien, en het is de bedoeling dat iedereen zich daaraan houdt. Wederom zie ik u twee artikelen aanmaken (Buiten de poort en De Hekerbeek) die niet aan de conventies voldoen, en deze zijn derhalve voor verwijdering genomineerd. Gelieve hier in het vervolg op te letten. Vriendelijk dank. EvilFreD (overleg) 16 aug 2014 18:27 (CEST)[reageer]

Beoordelingsnominatie Wittem (gemeente)[brontekst bewerken]

Ook je artikel Wittem (gemeente) heb ik ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd om de hierboven reeds genoemde redenen. Wederom is het artikel een lap tekst zonder opmaak en bronnen. Maartenschrijft (overleg) 23 sep 2014 21:26 (CEST)[reageer]

Voor Gulpen (gemeente) geldt hetzelfde. Maartenschrijft (overleg) 23 sep 2014 21:43 (CEST)[reageer]