Gebruiker:Phoropter99/OP Archief 2022

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Zinvol nomineren[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Jochempluim,

Ik zie dat je de laatste tijd actief bent met het nomineren van pagina's en daar zelfs voor jezelf een lijstje van bijhoudt. Het nomineren van pagina's is geen doel op zich en het doen van een zo groot mogelijke aantal daarvan al helemaal niet.

Ik zag bijvoorbeeld deze nominatie van jou, en deze opmerking op de pagina van de aanmaker. Denk je echt dat de aanmaker daaruit opmaakt dat de eerste twee alinea's van het artikel best redelijk waren, maar dat er een probleem was met de laatste twee alinea's, over een tooltje? Ik denk dat Drumingman en ondergetekende met deze veranderingen er een zinnig stukje, zij het vrij basale, informatie van hebben gemaakt, dat niet meer de door jou gedane nominatie verdient.

Je mag hier dan al ruim meer dan tien jaar rondlopen, maar het onderscheiden wat zinvolle bijdragen zijn en het goed aangeven waar mogelijkheden tot verbetering liggen, vergt ook ervaring. Ervaring waar we jou graag aan helpen werken.

met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 2 jan 2022 23:15 (CET)

Beste @RonnieV, dank voor je bericht. Ik weet dat het nomineren geen doel op zich is. Het logboek is puur zodat ik makkelijk de vermeldingen op TBP snel kan terugvinden en niet meer dan dat. Ik herken me dan ook niet in de opmerking over het doen van een zo groot mogelijk aantal nominaties. De overige nominaties die ik heb gedaan in de afgelopen dagen voldoen in mijn ogen echt niet. In het geval van RSX heb je dan misschien wel gelijk, dat moet ik toegeven. Die nominatie heb ik dan ook doorgehaald. Mochten er in jouw ogen meer "zinloze nominaties" zijn die door mij zijn gedaan, dan hoor ik graag van je. JochemPluim ( Overleg) 2 jan 2022 23:23 (CET)

Discord wat voor je?[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Jochempluim; als eerst wil ik graag zeggen: Wat goed dat je ook TBP nominaties doet en Vandalismebestrijding, zeker omdat je nog geen 1000 bewerkingen hebt gedaan. Ben je al op de hoogte van wikipedia Discord Ik denk dat het misschien wel leuk is voor je om daar eens rond te kijken? Mocht je het leuk vinden kan je je aanmelden. Drummingman (overleg) 7 jan 2022 17:01 (CET)

Beste @Drumingman, dank voor je leuke berichtje en uitnodiging van de Discord. Was er al wel soort van van op de hoogte, nu ook maar eens aangemeld! JochemPluim ( Overleg) 7 jan 2022 17:44 (CET)

Aangaande Overleg:Lijst van medewerkers van het RTL Nieuws[bewerken | brontekst bewerken]

Dit is natuurlijk flauwekul. Het zijn de "gezichten" van een dergelijk programma. En direct of indirect word men dan (semi-)bekend. Het is puur een lijst die een totaaloverzicht geeft door de jaren heen.
Of men nu wel of niet een eigen artikel heeft op Wikipedia is niet van toepassing. Het gaat puur om een overzicht. En hoe leuk en fijn is het dat dit dan zo compleet mogelijk is.
Ga je nu alle lijsten die op Wikipedia staat "opschonen"? Dat is echt pure onzin! Jemar (overleg) 8 jan 2022 19:04 (CET)
Beste @Jemar, voor het overzicht verwijs ik je graag naar Overleg:Lijst van medewerkers van het RTL Nieuws om de discussie daar verder voort te zetten. JochemPluim ( Overleg) 8 jan 2022 19:09 (CET)

Handtekening[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Jochempluim, ter overweging: dit al eens gelezen? Niet iedereen wordt blij van plaatjes in handtekeningen. Met vriendelijke groet, Wutsje 14 jan 2022 23:13 (CET)

Nope, nog niet eerder gezien. Aangepast, thanks! JochemPluim ( Overleg) 14 jan 2022 23:15 (CET)

Test ping[bewerken | brontekst bewerken]

@Drumingman: dus dit zou moeten werken Phoropter99 ( Overleg) 16 jan 2022 17:26 (CET)

Your warning( en)[bewerken | brontekst bewerken]

Your warning on my talk page was in appropriate. How was my edit vandalism yet I merely reverted vandalism. Please explain? Synoman Barris (overleg) 16 jan 2022 20:27 (CET)

I already commented on Overleg gebruiker:Synoman Barris. Phoropter99 ( Overleg) 16 jan 2022 20:36 (CET)

Vragen arbitragecommissie[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Phoropter99, ik hoop dat alles goed met je is. Er staan nog een aantal vragen aan je open. Mocht je nog steeds lid willen worden van de arbitragecommissie dan is het denk ik verstandig om daar op te reageren. Met vriendelijke groet, Gasthuis(overleg) 30 mrt 2022 10:08 (CEST). Al is het maar een melding dat je bewust niet op vragen reageert, zoals ik uit deze bijdrage meen te kunnen afleiden. Dat kan wat mij betreft prima hier, mocht je de pagina's van de arbcom willen vermijden. Dan weten we tenminste wat er aan de hand is. Met vriendelijke groet, Gasthuis(overleg) 31 mrt 2022 19:57 (CEST)

Die bijdrage van Woudloper las ik niet als een openbaarmaking van nadere informatie over motieven. Hoe dan ook, hopelijk is er niets ernstigs aan de hand en kun je de plek binnen de arbcom gaan (blijven) innemen - waarmee ik je in dat geval veel succes wens. Mvg, Encycloon (overleg) 3 apr 2022 16:15 (CEST)
Hier sluit ik mij bij aan. Apdency (overleg) 9 apr 2022 12:21 (CEST)

Ombuds Commission finding[bewerken | brontekst bewerken]

Please see Overleg Wikipedia:Arbitragecommissie/Regeling checkusers#Ombuds Commission finding. JJMC89 (overleg) 28 mei 2022 20:14 (CEST)

Start #100wikiwomen challenge[bewerken | brontekst bewerken]

Doe mee!

Hoi Phoropter99, op 29 november 2022 start de #100wikiwomen challenge 2022-2023. De bedoeling is om 100 dagen lang per dag minstens een artikel over vrouwen te schrijven op de Nederlandstalige wikipedia en hiermee de gendergap te verkleinen. Vermits je ook in het verleden al bijdragen aan deze uitdaging leverde, ben je met deze uitgenodigd om een dag (of meerdere) in te vullen in het rooster. Hoe doe je mee? Simpel! Kies een datum, voeg je naam toe, noem (als je dat al weet) het artikel dat je gaat schrijven en zorg ervoor dat je jouw artikel op de afgesproken datum klaar hebt en voor 18.00 uur publiceert. DirkVE overleg 1 nov 2022 10:14 (CET)