Het Huis Van De Heer

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Het huis van De Heer
Diskjockey Sander de Heer
Producer(s) Frank van't Hof (wanneer Sander Giel Beelen vervangt)
Uitzendingen
Tijdstip Zaterdag & Zondag
7:00-10:00
Omroep BNN
Zender 3FM
Periode 2005 - 2008
Portaal  Portaalicoon   Media

Het huis van De Heer was een radioprogramma op 3FM. Het werd elke zaterdag en zondagochtend uitgezonden tussen 7.00 en 10.00 en gepresenteerd door Sander de Heer. Een vast typetje was de Klusjesman, wiens echte naam niet bekend is. De Klusjesman heeft aparte humor en heeft moeite met het omgaan met nieuwe dingen. Het programma werd voor het laatst uitgezonden in het weekeinde van 16 en 17 februari 2008. Hierna vertrok Sander de Heer van BNN naar de VARA en meteen naar Radio 2.

Vaste items[bewerken | brontekst bewerken]

Enkele vaste items uit het programma zijn:

  • De Klotebaan (Sander gaat op zoek naar de vervelendste baan)
  • De klusjeslijn (Luisteraars met een vraag over klussen kunnen bellen, waarop de Klusjesman een, meestal klungelig, antwoord geeft)
  • Wat is ook al weer dat ene liedje? (Luisteraars kunnen bellen als ze van een bepaald liedje de titel niet weten, maar wel bijvoorbeeld een stukje tekst of het kunnen neuriën. Sander zoekt het liedje vervolgens op)
  • Wat zit er in het prijzenpakket? (Even na 7 vertelt Sander wat er in het prijzenpakket (ter waarde van 5 euro) zit en om half 10 kunnen mensen bellen als ze het weten. De eerste die correct weet te vertellen wat er in het prijzenpakket zit, krijgt het)
  • Wake-up Sanderservice (Luisteraars kunnen een e-mail of SMS sturen, waarop Sander enkelen van hen de volgende dag wakker belt en een aangevraagd liedje draait)