Superrradio

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Superrradio
Diskjockey Timur Perlin
Rámon Verkoeijen
Producer(s) Evert Rasing
Muziekgenre pop
Type programma amusement
Uitzendingen
Tijdstip Maandag - vrijdag
12:00-14:00
Omroep BNNVARA
Radiostation NPO 3FM
Periode 31 augustus 2015 - 11 November 2016
Portaal  Portaalicoon   Media

Superrradio of Superrradio met Timur en Rámon was een radioprogramma bij NPO 3FM, gepresenteerd door Timur Perlin en Rámon Verkoeijen. Het programma werd van maandag tot en met vrijdag uitgezonden tussen 12:00 en 14:00 uur. Het programma was de opvolger van het lunchprogramma Effe Ekdom met Gerard Ekdom, die was vertrokken naar NPO Radio 2.

De eerste periode van het programma presenteerde Timur steeds maar vier dagen per week. Dit kwam omdat Timur uit een sabbatical kwam en op doktersadvies maximaal twee dagen achter elkaar mocht werken. Op de woensdag werd hij vervangen door Sander Hoogendoorn.

Timur besloot na de zomer van 2016 dat hij niets doen leuker vindt dan radio. Op 11 november 2016 nam hij afscheid van de radio. Zijn plek werd opgevangen door Mark van der Molen, die toen nog in de nacht zat.

Vaste items[bewerken | brontekst bewerken]

  • Beroep van de dag

Er stond iedere dag een beroep centraal. Een luisteraar met dat beroep kon gratis galm op de radio verdienen.

Onderdeel waarin een luisteraar in een anderstalig nummer een Nederlandse zin hoort en dit mag aangeven.

Onderdeel waarin een luisteraar die in het ziekenhuis ligt een plaatje mag aanvragen.

  • Van wie is de hey?

Volgens Rámon de vrijdagmiddag-gebeurtenis van Nederland. Onderdeel waarbij een fragment van een liedje te horen was met een 'hey' erin. Na het fragment werd een ander nummer ingestart en kreeg de luisteraar de mogelijkheid om te bellen. Na dat nummer en een beknopte uitleg, moest een luisteraar raden welke artiest de 'hey' zingt. Bij een goed antwoord werd vervolgens het gehele nummer ingestart. De beknopte uitleg van dit onderdeel was tevens te vinden op NOS Teletekst pagina 535.[1]