Overleg:Aalden

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

GSM-mast[bewerken]

"Ook in Aalden met zijn bijna 1900 inwoners heeft de GSM-mast zijn intreden gedaan en moet ook deze plaats hieraan geloven zo mast binnen zijn grensgebied te hebben" is niet alleen een in krom Nederlands gestelde zin, maar de inhoud mist elke encyclopedische relevantie en dient imo hier dus te worden verwijderd. Gouwenaar (overleg) 24 aug 2012 17:07 (CEST)

Volledig en hartgrondig mee eens. Overal staan inmiddels gsm-masten, dus in dit artikel opnemen dat er in Aalden ook eentje staat is net zo triviaal als het bijvoorbeeld zou zijn om te vermelden dat er een bushalte of een brievenbus te vinden is. Wutsje 24 aug 2012 17:18 (CEST)
Daar kan je lang over praten en daar kan je kort over praten. Kort doen, dan maar? Hettie (overleg) 24 aug 2012 17:24 (CEST)
Ik lees nog nergens dat ze zijn aangesloten op het elektriciteitsnetwerk of het riool. Zijn deze voorzieningen nog niet aanwezig dan? grapje!. ed0verleg 24 aug 2012 21:54 (CEST)
Herman Finkers sprak ooit eens vol vuur over het stoplicht in Almelo. Misschien kan hij in zijn volgende programma eens een uiteenzetting doen over de UMTS-mast in Aalden. Erik Wannee (overleg) 26 aug 2012 08:53 (CEST)
Ik moest meer denken aan: "Glanerbrug heeft kabeltelevisie; wanneer Glanerbrug riolering krijgt is nog niet bekend", eveneens een klassieker van Finkers uit EHBO is mijn lust en mijn leven (1985). Gouwenaar (overleg) 26 aug 2012 11:06 (CEST)
Ja dat is waar dat er over van alles en nog wat word geschreven, waarbij de een het heeft over streekbussen en de ander weer graffiti of straatvuil, iets wat je overigens ook praktisch in elke plaats vind. Hierbij zie je ook dat het de ene keer wordt aanvaard en blijft zoiets staan en de andere keer hoor je dat het niet Wikipedia waardig is. Lees alleen de verwijderingspagina's er maar op na, waarin voor mij vaak geen echte duidelijke lijn in te bespeuren valt van waarom wel of waarom niet (maar ja, zoveel mensen zoveel smaken)? Maar hoe het zij, ik dacht bij de GSM-mast dat dit dus wel vermeldenswaardig was, niet dus! Maar hier gaat het feitelijk ook niet om, want op 3 mei j.l. heb ik dit op de overlegpagina van Gouwenaar aangegeven dat ik een trivia zou maken van de GSM-mast in Aalden zodat de foto hiervan kon worden teruggeplaatst omdat deze dan wel in de tekst terug te vinden zou zijn (die zelfde dag de trivia en foto nog toegevoegd). Maar omdat ik iets onder de aandacht bracht kort geleden bij de maker van Overleg:Aalden waar hij mij eerst mee had geconfronteerd dat dit na zijn mening zo niet mocht, zag ik, omdat ik een melding kreeg dat de DP Kerkstraat was gewijzigd, dat hij dit zelf wel zo toepaste in het lemma Kerkstraat (Eemnes). Nu, daar is deze verwijdering het gevolg van. En wat kennelijk 3 mei j.l. nog acceptabel leek werd toen opeens "mist elke encyclopedische relevantie"? Het geheel hierover kan worden teruggelezen in de geschiedenis van zijn overlegpagina (op 24 augustus 2012) daar het niet meer op de overlegpagina zelf staat. Vind het wel jammer dat iemand die zolang zich op Wikipedia begeeft mij op 3 mei dit niet te kennen gaf dat dit niet juist zou zijn! En nu na bijna 4 maanden hiermee aankomt (ook wonderlijk trouwens, dat niemand anders in deze 4 maanden hier over is gevallen)! Maar aan de andere kant heeft het mij ook wel het nodige geleerd, zoals van wie je onder andere wel of geen hulp kan verwachten (toch wel belangrijk voor een nieuwkomer als ik). En ondanks dat het dan zo gelopen is heeft het mij nog iets geleerd. Namelijk dit, iets meer over de mens achter een bepaalde naam te mogen ontdekken (iets wat veel meer waarde heeft dus voor mij)! Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 27 aug 2012 20:16 (CEST)