Overleg gebruiker:213.134.246.208

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Derijdenderechter in het onderwerp Leibomen
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 213.134.246.208! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.523 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.


Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Ellen Willmott[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Ellen Willmott. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! RenéV 4 sep 2009 02:07 (CEST)Reageren

Nog maar een keer uw aandacht gevraagd voor bovenstaande opmerking... Groet,--RenéV 5 sep 2009 17:13 (CEST)Reageren

Ik doe mijn best, maar al een paar keer was ik werk kwijt door niet opslaan als ik naar een andere site ging.

Open gewoon twee schermen van je browser. Een om de wijzigingen op te slaan, de andere om zaken op te zoeken op andere sites. Al die losse bewerkingen zorgen voor extra werk voor de mensen die de anonieme wijzigingen controleren. Verder complimenten voor de manier waarop je het artikel over Miss Wilmott weet te verbeteren. Het is nu een lezenswaardig artikel geworden. Groeten, Look Sharp! 5 sep 2009 20:55 (CEST)Reageren

Registreren ?[brontekst bewerken]

Het wil nog niet echt lukken om de stroom wijzigingen van deze anonieme gebruiker te verminderen. Dan maar eens op onderstaande manier geprobeerd :

   Is registratie een idee voor jou? Lees hier wat de voordelen zijn!

Groet, --RenéV 6 sep 2009 13:01 (CEST)Reageren

Vegetarisme[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste anonieme gebruiker, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Vegetarisme, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Bron voor Moseik-boom[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Je hebt een wijziging aangebracht in het artikel Moseik. Kun je ook een bron geven om deze wijziging te onderbouwen? Om te voorkomen dat er onjuiste wijzigingen worden aangebracht op Wikipedia, is het mogelijk dat wijzigingen zonder bronvermelding of referentie ongedaan worden gemaakt. Je kunt als je de toevoeging doet het beste het veldje "samenvatting", dat onder het tekstveld staat, gebruiken om de bron aan te geven. Meer informatie over bronnen en referenties kun je hier vinden.

Met vriendelijke groeten, –Krinkle 15 sep 2009 23:29 (CEST)Reageren


Dat boom tegen zeewind kan? Ze staan aangeplant om die reden op Vlieland. Verder op verschillende plekken te vinden via google, als je een betrouwbare site-naam wenst, kan ik die voor je melden een volgende keer, indien gewenst. Google: moseik +zeewind. Ik zie dat je het al weg hebt gehaald, maar mensen met tuinen aan de kust vinden dat best een belangrijk weetje. Zoveel is daar niet mogelijk. Op waarneming.nl gekeken: inderdaad veel locaties aan de kust.

Lampepoetsergras[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Lampepoetsergras. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! RenéV 5 okt 2009 01:03 (CEST)Reageren

Het spijt me, ben daar eerder opgewezen en doe mijn best. Maar ik ben niet zo handig in het switchen tussen verschillende webpagina's en er gaat regelmatig wat verloren, toch tijd en werk. Helpt het als ik voortaan niet vergeet in te loggen met mijn gebruikersnaam "Lovelocker"? Of moet ik dan ook te werk gaan, zoals jij beschrijft? Zelfs in Wiki is het lastig met een tweede pagina te werken, met die voorpagina met dialecten en internationaal via org. enz. Dan heb ik enkele Wiki-pagina's openstaan, klik ook op bewerken daarvan, om de kunst af te kijken(voor de digitale zaken die ik niet kan onthouden). Ik zal een en ander daarvan uitprinten, zodat dat in ieder geval niet zo snel meer hoeft. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.134.246.208 (overleg · bijdragen) 5 okt 2009 08:24

Ook ingelogd zal de bewerkingsgeschiedenis groeien, echter dan krijgen andere controleurs dit weer op hun bordje. Ik kan niet inschatten wat je precies doet waardoor er bij het schakelen tussen verschillende pagina's werk verloren gaat. Klik je hierbij misschien per ongeluk op venster sluiten of heb je misschien bij het gebruik van Firefox de funktie herlaad iedere ingeschakeld ? Verder dank voor je goede bijdragen, laat je niet ontmoedigen door de soms wat onoverzichtelijke regeltjes en gebruiken op Wikipedia. Groet, --RenéV 5 okt 2009 09:21 (CEST)Reageren

Gedeeltelijk leeghalen OP[brontekst bewerken]

Beste anoniem,

Het is op Wikipedia niet gebruikelijk om (delen) van de Overlegpagina te verwijderen. Je kunt oud overleg ook in een archief opslaan, dan blijft het wel bewaard. Op die manier is nakijken van discussie mogelijk. Mvrgr VanBeem 5 okt 2009 09:02 (CEST).Reageren

Sneeuwbal (hortensia)[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Sneeuwbal (hortensia) ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 5 okt 2009 12:53 (CEST)

Ambrosia[brontekst bewerken]

Hallo Sjon, Als je geen bronnen kunt vinden mbt de opname van deze soort in de nieuwe wachtkamerlijst zou je dan de toegevoegde speculaties op wachtkamersoort weer willen verwijderen? Een vermelding op een kalender is mi niet voldoende. Een nieuw artikel over deze soort en de gevolgen van de toenemende verspreiding van deze soort in Europa zou het overwegen waard zijn. Daar zijn ook wel de nodige bronnen voor te vinden. Vr. groet, --JanB 13 mrt 2010 09:20 (CET)Reageren

Ik heb het weggehaald, met begrip voor de motivatie. Wel jammer van het plaatje...

Humor!

Leibomen[brontekst bewerken]

Dag anonieme gebruiker. Je toegevoegde opmerking over de plaats van een leiboom in relatie tot de wet heb ik verwijderd. Hiervoor bestaat voor zover mij bekend geen aparte wettekst. Mocht ik mij onverhoopt hebben vergist dan graag een expliciete link naar de wettekst opnemen. Derijdenderechter (overleg) 28 jul 2013 00:23 (CEST)Reageren