Overleg gebruiker:213.93.223.201

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door B222 in het onderwerp Ymes?
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.903 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Ymes?[brontekst bewerken]

Hallo Wikipedia-gebruiker,

Je hebt het kopje Ymes aangemaakt, zie deze bewerking. Na correctie door iemand anders werd dat Overleg Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok#Ymnes. Ik begrijp niet goed wat je hiermee beoogt, voor zover ik kan zien voeg je zelf geen tekst toe, behalve een 'administratief' zinnetje. Was het je bedoeling over dit onderwerp te gaan overleggen? Dan kun je zelf een eerste aanzet geven; zolang het niet duidelijk is wat je wilt, zal er niet veel op gang komen.

Met vriendelijke groet — bertux 30 aug 2020 11:50 (CEST)Reageren

Ah, nu zie ik je bewerkingssamenvatting pas en begrijp ik waarom je dit deed. De laatste bijdrage over het onderwerp Ymnes is echter al weer een week geleden, de voorlaatste is twee weken oud. Ik vermoed dat de instructie waar je naar verwijst betrekking heeft op discussies die na de afhandeling blijven doorlopen; daar is in dit geval geen sprake van, de discussie kon gewoon gearchiveerd worden. Wat me op de vraag brengt: Encycloon, meestal schonen moderatoren die pagina op, maar kan iedereen de bezem hanteren? — bertux 30 aug 2020 12:01 (CEST)Reageren
Hallo Bertux, Dank voor je berichtje! Ik was inderdaad het "nagekomen overleg" aan het opschonen cf de instructie uit de openingstekst. Als het de bedoeling is dat alleen mods dat doen: excuus! Wellicht is dan een semi-bescherming (zodat IP's die niet kunnen bewerken) de aangewzen weg. Groet, 213.93.223.201 30 aug 2020 12:06 (CEST)Reageren
Eigenlijk geen idee wat daar de (vermoedelijk ongeschreven) regel voor is. Van mij mag het, zolang het zorgvuldig gebeurt en er geen schijn gewekt wordt van "zaken wegmoffelen". Je zou het voor de zekerheid nog even breder kunnen vragen.
Wikipedia:Blokkeringsmeldingen is overigens wel uitsluitend aan moderatoren voorbehouden, terwijl we de archivering van WP:AV geautomatiseerd hebben. Encycloon (overleg) 30 aug 2020 12:17 (CEST)Reageren
In elk geval heeft het verplaatsen van een discussie alleen zin als er nog discussiebijdragen te verwachten zijn. De instructie zou duidelijker kunnen, ik zal deze aanpassen — bertux 30 aug 2020 12:49 (CEST)Reageren