Overleg gebruiker:217.123.76.65

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 217.123.76.65! Om te beginnen

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.967.394 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".

Uw bijdragen worden nu geregistreerd onder uw IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijgt u ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.
Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Amsterdam[bewerken]

Uw heeft een wijziging aangebracht in het artikel Amsterdam, dit is echter weer teruggedraaid! Als u nog iets wil veranderen, leest u dan eerst bovenstaande. Mvg, Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 22 jan 2018 23:12 (CET)


Aanmelden[bewerken]

Beste anonieme gebruiker, u doet goed werk hier op Wikipedia. Bedankt daarvoor! Doordat u anoniem bijdraagt, kan iedereen eenvoudig een aantal dingen over u te weten komen: kijk maar eens hier. Als u zich registreert en een gebruikersaccount heeft, bent u veel anoniemer. Hier staan nog meer redenen waarom u zich zou kunnen aanmelden. Denk er eens over na, want werken onder een gebruikersnaam biedt veel meer voordelen dan anoniem bijdragen! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Boas R (overleg) · 2 jan 2019 15:11 (CET)

Almere en Groningen[bewerken]

Beste niet-ingelogde bewerker,

Met deze bewerking geef je aan dat Groningen in 2017 een groter inwonertal zou hebben dan Almere. Daarbij verwijs je naar de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2019. Ik stel voor dat we de oude versie laten staan en, als straks de CBS-inwonertallen van 1 januari 2019 beschikbaar zijn (feiten) deze pagina('s) worden bijgewerkt. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 7 jan 2019 12:41 (CET)

Egel[bewerken]

Hallo 217.123.76.65, ik heb deze bewerking van je ongedaan gemaakt. De bron schrijft specifiek over tellingen van platte egels. Je toevoeging kan een indruk wekken dat in Nederland de meeste egels in NH leven. Tellingen van platte exemplaren kunnen imo geen indruk geven over de levende populatie. Al zij het maar om het feit dat er niet in alle provincies even veel verkeersdrukte bestaat. Het zou zomaar kunnen zijn dat de verkeersdrukte in de vele malen intensiever is dan andere provincies. Tenslotte, het kopje "Verspreiding en leefgebied" beschrijft de verspreiding in Europa. Opname over een egeltelling daar tussen past er niet echt bij. Ik hoop op je begrip. MVG, Arch (Overleg) 20 apr 2019 15:10 (CEST)