Overleg gebruiker:Chabbalabba

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Inspreken

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met meer accounts doelbewust pogen vandalistische zaken in de encyclopedie te blijven plaatsen en hierbij tevens met meer personen gebruik te maken van 1 account zijn de volgende accounts zoals vastgesteld via uitgevoerde checkuser waar ook een overzicht van het geconstateerde misbruik is te vinden geblokkeerd op 30 mei 2012 de volgende accounts en een openlijk gebruikt IP-adres alsmede een niet openlijk gebruikt adres:

Reeds eerder geblokkeerd waren de vandaalaccounts:

Gebruiker kan indien gewenst gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het hoofdaccount Youbuntu en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoren en zich beperken tot constructief bijdragen aan de encyclopedie. De originele account heeft daartoe een niet meegeblokkeerde emailfunctie en overlegpaginabewerkingsfunctie. Indien doorgegaan wordt met bewerken met nieuwe accounts of IP-adressen komt deze mogelijkheid te vervallen.

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Archief overlegpagina[brontekst bewerken]


Hallo Chabbalabba, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.428 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 5 dec 2011 21:47 (CET)Reageren

Bart De Wever[brontekst bewerken]

Beste Chabbalabba, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia en bedankt voor uw bijdrage. Ik heb deze bewerking, waarmee u een link naar File:Bart De Wever artikel.ogg toevoegt aan het artikel over Bart De Wever, ongedaan gemaakt, omdat de kwaliteit van de opname (m.n. de uitspraak) naar mijn mening helaas niet goed genoeg is. Op het Wikiproject "Gesproken Wikipedia" kunt u tips vinden voor het inspreken van artikelen. Mocht u hierover vragen hebben, dan verneem ik dat graag. Met vriendelijke groet, Mathonius 5 dec 2011 22:22 (CET)Reageren

Inspreken[brontekst bewerken]

U voegde twee ingesproken files die u gemaakt had op commons toe op Gunter Lamoot ‎ en Loft (Belgische film). Ik heb deze files aldaar genomineerd omdat ze ingesproken waren in een rare intonatie met vreemde suggestieve nadruk, rare komisch bedoelde (?) wendingen en fouten in de uitspraak. Hiermee draagt u helaas niet bij aan de encyclopedie. De omschrijving is: Clearly not meant to be a serious spoken file but done in a weird tone and intonation with mistakes and unrealistic way of telling the story - leans towards a prank try Ik hoop dat uw volgende inspreken serieus zullen zijn bedoeld want dit kan echt niet eerlijk gezegd. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 6 dec 2011 14:07 (CET)Reageren