Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Daryl.Breunissen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door Tulp8 in het onderwerp Jongerenorganisatie Forum voor Democratie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor doorgaande doelbewust geplande organisatiereclamepagina's te blijven plaatsen met meerdere vlak na elkaar aangemaakte sokpopaccounts zijn de volgende accounts zoals vastgesteld via nader onderzoek voor onbepaalde tijd geblokkeerd op 5 oktober 2017:

Gebruiker kan indien gewenst gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus werken met 1 account en beloven af te zien van verdere reclame plaatsen en zich beperken tot neutraal inhoudelijk bijdragen aan de encyclopedie. De aangemaakte originele account, Daryl.Breunissen heeft daartoe een niet meegeblokkeerde emailfunctie. Bij doorgaan met de ongewenste activiteiten met andere sokpopaccounts of anoniem vervalt deze mogelijkheid.

Jongerenorganisatie Forum voor Democratie[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik heb je artikel Jongerenorganisatie Forum voor Democratie voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, geen auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven. Onderteken met vier tildes (~~~~). Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk.

Zie historie Jongeren Forum voor Democratie. mvg - Agora (overleg) 28 sep 2017 14:42 (CEST)Reageren
Daarbij, gezien uw gebruikersnaam: Op Wikipedia wordt het niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Indien u betrokken bent wijs ik u bij deze tevens op de gebruiksvoorwaarden waaraan u dan dient te voldoen. Ik zou u dan ook willen aanraden om over andere onderwerpen te schrijven; zie bijvoorbeeld Wikipedia:Gewenste artikelen. Onze hulppagina voor nieuwkomers geeft een goed begin om u in te lezen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u een bericht achterlaten op mijn overlegpagina of bij onze helpdesk. Tulp8 (overleg) 28 sep 2017 15:07 (CEST)Reageren