Overleg gebruiker:Wikipienr

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Decacamerone)
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Bertux in het onderwerp Welkom, uitleg

Welkom, uitleg[brontekst bewerken]

Hallo Decacamerone,

Ik zag je melding op Wikipedia:Misbruikfilter/Foutieve meldingen#Melding van Decacamerone. Daar kan ik weinig over zeggen, er zal vast iemand anders op ingaan. Wel wil ik je erop attenderen dat het misschien niet veel zin heeft om voor de zoveelste keer een pagina over Raoul de Graaf te maken, gezien de logboekregels, die ik hieronder gekopieerd heb.

In het algemeen geldt: als journalistieke, maatschappelijke of wetenschappelijke bronnen er niet gezaghebbend over geschreven hebben, kan er geen Wikipedia-pagina zijn. Je zult dus met krantenartikelen, boeken of wetenschappelijke artikelen aannemelijk moeten maken dat er een zinvol artikel over Raoul de Graaf mogelijk is. Interviews zijn zelden onafhankelijk en objectief, dus die kunnen alleen als aanvullende bron dienen, al zijn uitzonderingen mogelijk. De eigen website of het eigen management zijn evenmin geschikte bronnen. En zolang het onderwerp ongeschikt is voor de encyclopedie (= NE, niet E) heeft het ook geen zin om er een kladblokpagina van te maken.

Met vriendelijke groet →bertux 11 jun 2021 19:10 (CEST)Reageren

Logboek Raoul de Graaf[brontekst bewerken]

Deze pagina bestaat niet. Ter informatie wordt het verwijderingslogboek, het beveiligingslogboek en het hernoemingslogboek van deze pagina hieronder weergegeven.

 →bertux 11 jun 2021 19:10 (CEST)Reageren