Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Dennis91janssen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Dennis91janssen in het onderwerp Carlton Hotel
Hallo Dennis91janssen, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.801 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

**Man!agO** 31 jan 2011 11:04 (CET)Reageren

NH Carlton Amsterdam[brontekst bewerken]

Hoi. Ik had al eerder de mededeling dat het tussen het Muntplein (Amsterdam), Koningsplein (Amsterdam), de Reguliersdwarsstraat en de welbekende Bloemenmakt ligt verwijderd: dat zijn namelijk niet zo relevante details. De melding dat het welbekend is, is zelfs ronduit niet-encyclopedisch. Ik raad aan de aanvullingen meer te zoeken in de geschiedenis van het hotel met vooral jaartallen. Succes! — Zanaq (?) 31 jan 2011 12:04 (CET)

Hoi. Ik zal je bewerking helaas weer ongedaan maken.
  • Het lijkt alsof de tekst (deels) van elders gekopieerd is: dat is niet toegestaan ivm. auteursrechten. Mocht je de rechten bezitten, dan kun je de tekst vrijgeven via de formele procedure.
  • Gekopieerd materiaal heeft vaak een niet-encyclopedische stijl: het is vaak niet droog en zakelijk.
  • Het is ook niet de bedoeling aangebrachte verbeteringen (zoals een foutief verwijzend voornaamwoord) weer ongedaan te maken.
  • Wees neutraal. Omschrijvingen als prachtige horen niet in de encyclopedie. Zelfs de melding dat de parkeergarage eigen is, is ongewenst. Temeer daar dat al in bezit besloten zit. Dat komt dus bij reclame maken in de buurt, en is ongewenst, zie WP:NIET en WP:ZP.
Maak dus een volledig nieuwe eigen tekst, maak daarin ook interne links, en gebruik een neutrale zakelijke onpersoonlijke stijl (met zo weinig mogelijk bijvoeglijk naamwoorden). Vermeld ook onafhankelijke bronnen. Succes! — Zanaq (?) 31 jan 2011 12:41 (CET)


ja ik heb via het hotel het recht om dit te publiceren! en ja okee ik zal erop letten met die woorden. en wat bedoel je met onafhankelijke bronnen?!!?!?!

Wij hier kunnen niet controleren of je de auteursrechten bezit, dus daarom hebben we de formele procedure, zie WP:TOESTEMMING. Onafhankelijke bronnen zijn publicaties van hen die niet bij het hotel betrokken zijn. Zie ook WP:VER, WP:BRON, WP:GOO en WP:ZP. Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Groetjes. — Zanaq (?) 31 jan 2011 12:51 (CET)

haha okee mijn excuses ik heb u een mail gestuurd omdat ik niet wist dat ik het nu goed deed maar dat blijkt van wel! maar die website is niet bij het hotel betrokken, die website (bron) gaat over de straat achter het hotel en daar wordt wel iets besproken over het hotel maar die zijn daar niet afhankelijk van lijkt mij?! Groetjes Dennis – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Dennis91janssen (overleg · bijdragen) 31 jan 2011 12:57

Dan is het een onafhankelijke bron die je kan vermelden. Maar niet eruit kopieren: slechts de feiten nemen, en die in eigen woorden opschrijven. Ik communiceer bij voorkeur niet per mail, maar gewoon hier. Groet. — Zanaq (?) 31 jan 2011 13:08 (CET)

Verwijderingsnominatie NH Carlton Amsterdam[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om NH Carlton Amsterdam dat is genomineerd door Maniago. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110131 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 1 feb 2011 01:02 (CET)Reageren

Oeps, bewerkingsconflictje. Ga je gang. Milliped (overleg) 7 feb 2011 01:55 (CET)Reageren

Yo Dennis, Je kan het beste hier reageren. Ik probeer één en ander een beetje op z'n wikipediaas eruit te laten zien, misschien kan je de feiten nog een beetje nalopen? Ik heb een paar dingen verplaatst, dat maakt het ietsje makkelijker voor de wikipedia gemeenschap om dit niet als reclame te zien (zijn ze hier allergisch voor, heb je wel gemerkt.

Je kan trouwens dus hier, op je eigen pagina reageren. Als je na een reactie vier tildes achter elkaar zet (~~~~ zo dus) verschijnt automagisch je handtekening, iesj handig. Milliped (overleg) 7 feb 2011 02:07 (CET)Reageren

yoo haha het wordt nog gezellig hier op wikipedia haha! een nachtmens of ben je ook aan het werk?

jaa ziet er netejs uit dankjewel! ja die feiten komen dus van www.reguliers.net en de general manager van dit hotel heeft deze informatie ook gecontroleerd. en dit komt overeen met de "waarheid" (weet niet goed hoe dat te formuleren).

Maargoed er staan nu nog wel een paar dingen dubbel op de pagina, is dat jou werk ofniet?;)

Dennis91janssen (overleg) 7 feb 2011 02:11 (CET)Reageren

excuus de tekst is al weg! Dennis91janssen (overleg) 7 feb 2011 02:13 (CET)Reageren

Hai, ik slaap soms slecht :-) Ik heb het artikel nog een beetje verder bewerkt, heb nog een vraagje voor je (of je manager ;-): Op wat voor een publiek richt het hotel zich eigenlijk? Toeristen, zakenmensen? Is er een sportzaal? Milliped (overleg) 8 feb 2011 17:06 (CET)Reageren

haha okee nou ik had nachtdienst dus vandaar! maar dankje want het gaat nu wel ergens op lijken haha! Het publiek, ja, doordeweeks zijn het vooral de zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen. Dus de doelgroep van het hotel is heel erg breed. Er is geen sportzaal. Er is een hele mooie ontbijt zaal/restaurant voor meer als 25 personen, bussines center, en vergaderzalen. Heb je hier genoeg aan?;) Dennis91janssen (overleg) 8 feb 2011 18:34 (CET)Reageren

Carlton Hotel[brontekst bewerken]

Hallo Dennis, wat ben je in hemelsnaam allemaal aan het doen met deze pagina?? zie hier en hier. Heel veel van dit soort wijzigingen zijn overbodig, nutteloos en niet nodig. Zie voor meer informatie deze pagina. En stop er mee. Met vriendelijke groet, - Taaltje (?) 15 feb 2011 10:37 (CET)Reageren

mijn excuses!! moet ik dan als ik dat aanpas op 'dit is een kleine wijziging' drukken? Dennis91janssen (overleg) 15 feb 2011 11:23 (CET)Reageren

Nee: druk op de knop "Toon bewerking ter controle" om voordat je opslaat te zien of de bewerking correct is. Voer overbodige en nutteloze wijzigingen in het geheel niet uit. Groetjes. — Zanaq (?) 15 feb 2011 11:39 (CET)

okee dankjewel! ik zal erop letten! Dennis91janssen (overleg) 15 feb 2011 11:41 (CET)Reageren

Wat Zanaq zei, overigens mijn excuses, ik was in de veronderstelling dat je ermee door zou gaan =( En reageerde daarom een beetje bot, Welkom op Wikipedia, ik zie je waarschijnlijk in de toekomst nog wel! - Taaltje (?) 15 feb 2011 12:47 (CET)Reageren

hahh geen probleem zal vast vaak genoeg nodig zijn!!Dennis91janssen (overleg) 15 feb 2011 19:55 (CET)Reageren