Overleg gebruiker:Dennoman~nlwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

En overleggen maar!

Klassiek Chinees[bewerken]

Hallo Dennoman, De nederlandstalige Wikipedia heeft nog geen artikel over Klassiek Chinees en ik vroeg me af of jij daar iets aan zou kunnen doen. --ChristopheS 15 sep 2008 21:14 (CEST)

Yo Denno, ik ben zoals je weet nog ergens in de diepte bezig met dit lemma. Ik kan je mijn bestandje wel toesturen, misschien kun jij er makkelijker aan herwerken? Ik had de Duitse wiki als uitgangspunt genomen. Plaats 21 okt 2008 17:52 (CEST)
Hoe staat het er ondertussen mee? Werk jij 't af, of wil je dat ik 't doe? Plaats 6 dec 2008 21:10 (CET)

Verwijderingsnominatie Val Lewton[bewerken]

Beste Dennoman, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Val Lewton. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081019 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 20 okt 2008 02:06 (CEST)

Tom Saeys[bewerken]

Hallo Dennoman, ik heb je artikel Tom Saeys ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 27 mei 2012 12:36 (CEST)

Pluim[bewerken]

A single white feather closeup.jpg Witlof en wortel.jpg
Alsjeblieft, speciaal voor jou een pluim met lof!
KroySquare.jpgDirkVE overleg 5 okt 2012 15:55 (CEST)

Een bierliefhebber zoals ik ziet met plezier jouw nieuwe pagina's en uitbreidingen aan de "bierlemma's" tegemoet.Duim omhoog Doe zo voort!

Black Damnation[bewerken]

Jouw foto's zijn een mooie aanvulling! Volgens mij was het weghalen van de infoboxen en het maken van een fotogalerij de beste oplossing. Ik heb op jouw overlegpagina op "Commons" ook nog een berichtje achtergelaten, in verband met de categorieën. Mvg KroySquare.jpgDirkVE overleg 10 okt 2012 17:15 (CEST)

zh-vertaalwerk[bewerken]

Hallo Dennoman, Van ErikvanB hoorde ik dat je mandarijn spreekt. Het lemma Eenheid 61398 op de Chinese wikipedia is flink uitgebreider en bevat nuttige informatie over het Nederlandstalige lemma. Probleem is dat mijn Chinees niet echt optimaal is, daarom vraag ik (en slijm ik!) of je de nuttige delen van de Chinese wikipedia van Eenheid 61398 kunt vertalen. Laat me weten of geïnteresseerd bent of niet. Met vriendelijke groet, Borvo - Overleg 22 feb 2013 13:52 (CET)

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[bewerken]

18 mrt 2015 05:07 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[bewerken]

21 apr 2015 23:01 (CEST)