Overleg gebruiker:Driesdm

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Driesdm, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.013.210 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beoordelingsnominatie De Plakband[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om De Plakband dat is genomineerd door De Geo.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190814#De Plakband en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 15 aug 2019 00:56 (CEST)

Dag Driesdm, het is pertinent niet de bedoeling op het nominatiesjabloon te verwijderen, deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is. Het voortijdig verwijderen daarvan wordt beschouwd als een ongewenste bewerking. MVG, Arch (Overleg) 19 aug 2019 15:19 (CEST)

Coaching[brontekst bewerken]

Hoi Driesdm,

Zoals ik eerder zei op mijn overlegpagina zou ik nog even naar je artikel kijken. Om eerlijk te zijn weet ik niet of het artikel te redden valt.

Het grootste probleem met het artikel is dat het iedere vorm van bron mist. Je hebt een aantal bronnen toegevoegd, maar in de bronnen die ik kan inzien wordt het woord "Plakband" niet eens gebruikt. Als ik zelf zoek op "De Plakband" komt er niet veel zinnigs uit. Het boek van Ivo Victoria is een autobiografie over hemzelf, door hemzelf. Het is niet heel bruikbaar als een neutrale bron.

Ik heb de sectie Belang helemaal verwijderd, omdat het niet onderbouwd wordt door de bronnen die opgegeven zijn, en niet las als een encyclopedisch artikel. Ik zie ook niet een manier om het om te vormen dat het wel acceptabel is. Zelfs met die aanpassing denk ik niet dat de band relevant is voor opname binnen Wikipedia. Sum?urai8? 24 aug 2019 17:09 (CEST)

Hoi Driesdm,
Sinds ik de coaching heb aangenomen heb ik je niet meer gezien op Wikipedia. Zijn er andere dingen op Wikipedia waar je bij geholpen wil worden, of zal ik de coaching beëindigen? Als je later actief wordt kun je uiteraard alsnog opnieuw coaching aanvragen. Sum?urai8? 18 sep 2019 18:51 (CEST)

Ik heb het momenteel te druk. Misschien later als ik meer tijd. Toch al bedankt. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Driesdm (overleg · bijdragen)

Hoi Driesdm,
Ik zal voor nu de coaching dan beëindigen. Als je later meer tijd hebt, voel je dan vrij om mij op mijn overlegpagina een berichtje te sturen of via het coachingsprogramma een algemeen verzoek te sturen. Sum?urai8? 22 sep 2019 12:34 (CEST)