Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Idiaal

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door Wikiwerner in het onderwerp Hendrik Kerstens
Hallo Idiaal, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.989 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

groeten,
vis →  )°///<  ← overleg 22 nov 2016 20:44 (CET)Reageren

Hendrik Kerstens[brontekst bewerken]

Hallo Idiaal, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Hendrik Kerstens. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. — Zanaq (?) 24 nov 2016 21:49 (CET)

Hallo, Zanaq en Vis met 1 oog

Ik ben benieuwd of jullie al naar de pagina Hendrik Kerstens hebben kunnen kijken (en kunnen goedkeuren...). Als er toch nog dingen verbeterd kunnen worden, hoor ik graag wat en hoe. Ik heb per ongeluk die schaartjes-knop ingedrukt. sorry. ik kom er niet achter hoe je (zelfgemaakte) foto's moet uploaden en plaatsen. En iemand vertelde me, dat je ook je niet-digitale bronnen (zoals tijdschrift-artikelen, krantenartikelen) moet vermelden, alleen ik ben er nog niet achter hoe ik dat moet vermelden. De bronvermeldingen zelf heb ik wel allemaal bijelkaar. Zodra deze pagina goedgekeurd is, wil ik graag verder met het opbouwen van pagina's van andere NL kunstenaars, die (ook) succes hebben in het buitenland (een beetje een achtergebleven gebied op NL wiki, naar mijn mening) Idiaal (overleg) 8 dec 2016 23:53 (CET)Reageren

Het nieuwe artikel is genomineerd op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20161229. Groet. — Zanaq (?) 29 dec 2016 13:50 (CET)

Dag Zanaq, Vis met 1 oog/hand en de andere Wiki's : mag ik zo misschien even jullie aandacht vragen: Medio december publiceerde het onafhankelijke Amerikaanse platform een lijst van - zoals ze het zelf formuleren : "100 photographers from around the world that you should follow right now". http://www.shutterstock.com/blog/recommended-top-photographers-around-world . Dus Top 100 fotografen wereldwijd, allemaal grote namen, 6 Nederlanders (uitzonderlijk veel, want NL fotografen doen het momenteel erg goed), waaronder dus ook Hendrik Kerstens. De anderen (Erwin Olaf, Anton Corbijn, Viviane Sassen, Carla van de Puttelaar en Bert Teunissen) hebben allemaal allang een NL wiki-pag. Bert Teunissen's wiki kan wel wat extra onderbouwing gebruiken, zo zie ik zelf ook. Alleen: WAT IS NEUTRAAL....??? Wiki-Kerstens staat nog steeds onder curatele van jullie, wegens "niet neutraal". Dus ik ga in deze omstandigheden zo'n vermelding als deze er zeker niet bij zetten - ook bij de anderen niet -, omdat het hele artikel dan al helemaal door jullie meteen vast weer als "niet-neutraal" wordt weggezet. Kan iemand mij inhoudelijk uitleg geven over wat jullie definitie van 'neutraal' dan wel is  ? En hoe ik dit artikel van Kerstens zoals het nu is, dan nog neutraler zou kunnen maken ? Ik zou niet weten hoe. Zoeken jullie nu zelf naar andere, verse, beoordelaars ? Of moet ik die aandragen uit het veld ? Als dat duidelijk is, en ik snap wat jullie bedoelen, kan ik ook verder gaan met Bert Teunissen, Hellen van Meene etc.