Overleg gebruiker:Jeroen1983

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Jeroen1983, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.981.435 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

groeten,
vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 21 jan 2019 21:17 (CET)

Beoordelingsnominatie Docker (software)[bewerken]

Hallo Jeroen1983, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Docker (software). Ik heb de pagina op de beoordelingslijst geplaatst. Deze eenzinner is wel erg karig en kan nog worden aangevuld. Bekijk als tip even de Engelstalige wiki voor een compleet artikel. Vertalen mag, maar geen machinevertalingen aub. Succes! Mvg, Verdel (overleg) 21 jan 2019 22:06 (CET)

Hallo Jeroen, het is nu een machinevertaling geworden waar ik expliciet niet om had gevraagd. Wil je de zinnen nalopen en zo nodig opnieuw handmatig vertalen? Verdel (overleg) 22 jan 2019 11:50 (CET)
Inmiddels een taalpoets uitgevoerd. Er zaten nog letterlijk/foutief vertaalde woorden uit het Engelstalige artikel in, enkele referenties zoals "[44]", een foutieve infobox, en de verplichte bronvermelding volgens de CC-licentie ontbrak. Hopelijk heb je hier iets aan voor een eventueel toekomstig artikel. Nogmaals, graag geen Google Translate want dit geeft meestal ongewenste stukken tekst.
Bekijk ook de pagina Help:Tips voor het vertalen van een artikel vanaf een andere Wikipedia voor enkele handige tips. Veel plezier op Wikipedia! Groet, Verdel (overleg) 23 jan 2019 11:58 (CET)