Overleg gebruiker:Jordy99

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo Jordy99, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Mbch331 (Overleg) 30 dec 2016 09:32 (CET)[reageer]

Jij hebt een hoop bewerkingen gedaan voor de artikelen gerelateerd aan The Voice, op zich heel mooi dat je bijdraagt, maar toch een paar opmerkingen. Zou je voortaan de knop Toon bewerking ter controle willen gebruiken? Dan zie je al wat het effect is, zonder dat je de pagina meteen hoeft op te slaan. Pas als het resultaat goed is, de pagina opslaan. Dat scheelt een hoop edits in de geschiedenis en maakt volglijsten voor anderen ook overzichtelijk. Verder was je overal al seizoenen aan het toevoegen die nog niet uitgezonden worden (zoals het nieuwe seizoen van The Voice Kids en seizoen 8 van The Voice of Holland), deze hoeven pas toegevoegd te worden zodra deze daadwerkelijk uitgezonden worden. Dat is voor een encyclopedie vroeg genoeg. Een encyclopedie loopt niet op de feiten vooruit, maar loopt achter de feiten aan. Probeer hier rekening mee te houden met je toekomstige bijdragen op de Nederlandstalige Wikipedia. Mbch331 (Overleg) 30 dec 2016 09:32 (CET)[reageer]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[brontekst bewerken]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[brontekst bewerken]

Miljoenenjacht[brontekst bewerken]

Heel erg bedankt voor het overnemen van 24 september. Ik kon het bedrag niet invullen omdat ik naar het vuurwerk van de Brandersfeesten ging en daardoor niet kon kijken. Super dat je me eenmalig hebt vervangen!!! Bedankt!!! En super bedankt dat je ook de oudejaarsspecial van 31 december voor me hebt ingevuld. Deze kon ik ook niet kijken omdat ik met de groep de Oudejaarsconference keek. Geweldig dat je deze twee afleveringen voor me hebt ingevuld, zeer bedankt daarvoor!!!

Sanne Hans / Miss Montreal[brontekst bewerken]

Beste Jordy,

Ik zie dat je informatie toegevoegd hebt aan de pagina's van Sanne Hans en Miss Montreal, nadat diezelfde info al meerdere keren is teruggedraaid. Wat er nu staat is dat Sanne oa in 2018 een 3FM award gewonnen heeft en dat klopt echt niet, want de 3FM awards 2018 zijn nog helemaal niet bekend. Daarom heb ik de bewerkingen weer ongedaan gemaakt. JanCor01 (overleg) 28 feb 2018 21:53 (CET)[reageer]

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)[reageer]

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)[reageer]

Miljoenenjacht(Nederland)[brontekst bewerken]

Heel erg bedankt voor het invullen van de bedragen. Ik had het de afgelopen weken zo druk met andere dingen dat ik het even niet meer zag zitten om deze zelf in te vullen. Fijn dat je dit even van me hebt overgenomen. Super!!!!

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om The Voice Senior (Nederland) dat is genomineerd door Peter b. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180723 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 24 jul 2018 02:02 (CEST)[reageer]

Miljoenenjacht[brontekst bewerken]

Weer hartstikke bedankt voor het invullen van de bedragen van dit seizoen. Helaas kon ik dit hele seizoen niet kijken omdat ik "Boer Zoekt Vrouw" keek dat tegelijk met Miljoenenjacht werd uitgezonden. Daarom kon ik dit seizoen de tabel niet invullen. Ik kan de najaarsseizoenen überhaupt niet invullen, omdat er dan vaak andere programma's op TV zijn die tegelijk met Miljoenenjacht worden uitgezonden. Hartstikke fijn dat je deze seizoenen dan voor mij invult. Jij bent dan een uitstekende vervanger.Aggie2 (overleg) 8 sep 2018 23:05 (CEST) Ook bedankt dat je de tabel van de Nieuwjaarsuitzending voor me ingevuld hebt. Ook deze kon ik niet invullen. Ik heb de uitzending helaas niet kunnen kijken omdat ik de finale van het WK Darts van de PDC tussen Michael van Gerwen en Smith keek en die vond ik even belangrijker dan Miljoenenjacht. De volgende tabel van het voorjaarsseizoen probeer ik weer in te vullen. Aggie2 (overleg) 2 jan 2019 22:58 (CET)[reageer]

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)[reageer]