Overleg gebruiker:Kiriitje

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Carremans in het onderwerp F.C. De Kampioenen

Je bijdrage[brontekst bewerken]

Hallo Kiriitje.

Ik heb je bijdrage op Belspel teruggedraait omdat je zonder opgave van reden nogal veel tekst weghaalde, waaronder belangrijke zaken als interne links, de categorie-indeling en de interwiki's. Het is op Wikipedia verstandig dit soort wijzigingen te onderbouwen met commentaar op de overlegpagina van het artikel, anders wordt het wellicht voor vandalisme aangezien. De categorieën en interwiki's moeten in elk geval altijd blijven staan.

Mvg. **Man!agO** 10 feb 2008 17:43 (CET)Reageren

Ik heb een vraag hoe kan ik mijn foto's in een mooie kader doen ??

thumb|right|200px|test Als voorbeeld even de afbeelding hiernaast. Deze is neergezet via de volgende code:

[[Afbeelding:Columbus artist view.jpg|thumb|right|200px|test]].

Dit is op alle afbeeldingen toe te passen. Door "right" te vervangen door "left" komt de afbeelding links in de tekst te staan. Door het getal voor "px" te veranderen kan je de afbeelding groter of kleiner maken.

Mvg. **Man!agO** 10 feb 2008 19:00 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie van o.a. Afbeelding:Belspel.jpg[brontekst bewerken]

Beste Kiriitje, je hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Belspel.jpg, Afbeelding:Belspel1.jpg, Afbeelding:Untitled6copybh7.jpg, Afbeelding:BelspelStefanie.jpg en Afbeelding:Rosegarden logo.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20080210 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 11 feb 2008 02:03 (CET)Reageren

Afbeeldingen[brontekst bewerken]

Hoi Kiriitje, ik heb Afbeelding:2Logotraffic.gif omdat dit geen vrije afbeelding is. Je kan op wikipedia niet zomaar afbeeldingen van internet plukken, het beleid is een stuk strenger. Zie voor het exacte beleid Wikipedia:Beleid voor gebruik van media. Multichill 14 feb 2008 21:09 (CET)Reageren

Ik wil graag een overzichtspagina maken vb. als je belspel bij zoeken intypt dat je dan

  • Belspel (belgië)
  • Belspel (Nederland)

Te zien krijgt kun jij mij helpen ?

Afbeelding[brontekst bewerken]

Hoi, op me overlegpagina staat de reden waarom je afbeelding voor verwijdering is genomineerd. LiveBloid 16 feb 2008 19:22 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Fk2be.jpg[brontekst bewerken]

Beste Kiriitje, je hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Fk2be.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20080216 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 17 feb 2008 02:03 (CET)Reageren


Verwijderingsnominatie Hagger Trippy[brontekst bewerken]

Beste Kiriitje, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Hagger Trippy. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080220 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 21 feb 2008 01:05 (CET)Reageren

Verwijderinsnominatie Afbeelding:Belchica 1926991b.jpg[brontekst bewerken]

Beste Kiriitje,

Bedankt voor het uploaden van Afbeelding:Belchica 1926991b.jpg naar Wikipedia. Ik heb deze afbeelding echter ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat er nog wat onduidelijkheden over bestaan.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle genomineerde afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?" of stel je vraag eventueel onderaan mijn overlegpagina..

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 1 mrt 2008 19:52 (CET)Reageren

P.S. Ik heb je overlegpagina weer in ere hersteld omdat het niet de bedoeling is om deze zomaar leeg te halen. Zekr een waarschuwingsmelding als hierboven dien je niet zomaar weg te halen, Wel kun je een archief aanleggen en alle oude overleg daarheen verplaatsen...

FC De Kampioenen[brontekst bewerken]

Beste,

waarom verwijdert u alle links bij "Uitzendingen" op de pagina F.C. De Kampioenen (televisie)?

Vriendelijke groeten

Carremans 5 mrt 2008 14:31 (CET)Reageren

Paulien Vertongen[brontekst bewerken]

Beste,

het is verboden om het verwijderingssjabloon te verwijderen op de pagina Paulien Vertongen. Argumenten waarom de pagina zou moeten blijven bestaan kan je plaatsen op de verwijderlijst. Na enkele dagen wordt dan bekeken of er meer voor- of meer tegenstanders zijn van het behoud van de pagina.

Groeten

Carremans 15 mrt 2008 13:19 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Kahdzkjhfkj.jpg[brontekst bewerken]

Beste Kiriitje,

Zou je alsjeblieft eens het beleid voor gebruik van media kunnen doorlezen? Nu zijn steeds alle afbeeldingen die je uploadt in strijd met dit beleid, waardoor anderen ze moeten nomineren en dit soort berichten moeten plaatsen. Eerst de regels kennen zou een boel werk schelen. Ook Afbeelding:Kahdzkjhfkj.jpg is genominerd voor verwijdering en is geplaatst op de verwijderlijst. Zie ook hier voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Een eenvoudig advies: wanneer je een afbeelding tegenkomt op een andere website, en er is niet expliciet bij vermeld at deze vrij van rechten is, dan kun je ervanuit gaan dat deze niet op Wikipedia mag worden gebruikt.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 15 mrt 2008 15:13 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Zal 't gaan, ja?[brontekst bewerken]

Beste Kiriitje, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Zal 't gaan, ja?. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080316 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als je vragen hebt, kun je die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 17 mrt 2008 01:10 (CET)Reageren

Substitutie van sjablonen[brontekst bewerken]

Beste,

Het is niet de bedoeling om broncode van sjablonen te kopiëren of sjablonen te substitueren. Hierdoor worden de pagina's verknoeid. Neem dus aub een kijkje op Wikipedia:Sjablonen en Help:Gebruik van sjablonen (of de gelijkwaardige pagina op de Engelse wikipedia en:Help:Template).

Annabel(overleg) 19 mrt 2008 22:29 (CET)Reageren

FC De Kampioenen[brontekst bewerken]

Beste,

u werd al eens gewaarschuwd en toch blijft u doorgaan met nutteloze wijzigingen en nominaties. Hopelijk beseft u dat daar gevolg aan gegeven kan worden. De democratie beslist op Wikipedia. Als de meerderheid beslist om een pagina te verwijderen, gebeurt dit ook. Het is echter verboden om willekeurig pagina's te nomineren uit wraak.

Groeten

Carremans 24 mrt 2008 23:01 (CET)Reageren

    • Neen, ik ben niet begonnen ik doe aanpassingen van schema's met dezelfde TEKST maar andere lay-out en dit is niet goed voor jullie ?!


      • Welke schema's heb je dan aangepast? Volgens mij nomineer je pagina's voor verwijdering uit wraak omdat er van Paulien Vertongen een redirect gemaakt werd. Als je wil dat alles eruit ziet zoals jij wil, zou je misschien beter een eigen site beginnen over FCDK.

Carremans 25 mrt 2008 09:42 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie[brontekst bewerken]

Hallo,

Ik heb uw afbeelding Afbeelding:Fc-nerds.jpg op de verwijderlijst neergezet aangezien er belangrijke informatie mist (zoals auteur, bron, licentievoorwaarden). Zie alstublieft de relevante beleidspagina. Als deze informatie niet binnen twee weken aangevuld wordt zal de afbeelding worden verwijderd. Indien u nog vragen heeft over deze nominatie bent u welkom op mijn overlegpagina.

Met vriendelijke groet, SterkeBakoverlegSterkeBakoverleg 3 mei 2008 11:52 (CEST)Reageren

Fc-nerds.jpg[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Je hebt onlangs een mediabestand geupload, waar auteursrechten op zitten en waarvan wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat jij de eigenaar bent. Daarom verzoeken wij jou om een mail te sturen vanaf een adres gelinkt aan de website of organisatie, met daarin expliciet de naam van de afbeelding of het bestand als attachment en de gekozen licentie genoemd, aan ons OTRS-team. Ben jij niet de eigenaar van het mediabestand, zorg dan zelf voor contact met de eigenaar en stuur de toestemmingsmail inclusief de header door aan ons. De afbeelding zal ondertussen op de verwijderlijst genomineerd staan, maar de nominatie zal ingetrokken worden nadat de toestemming ontvangen is.
Meer informatie over auteursrechten en het gebruik van mediabestanden op Wikipedia, kun je vinden op Wikipedia:Beleid voor gebruik van media, meer informatie over het verkrijgen of geven van toestemming, is te vinden op Help:Toestemming.

Met vriendelijke groet, Ciell 3 mei 2008 19:41 (CEST)Reageren

Situatie belspellen rond 2005[brontekst bewerken]

Ik zag dat je het feit-sjabloon hebt weggehaald op [1]. Ben je zeker dat dat de situatie in 2005 was en niet vroeger of later? Win Tonight kwam er redelijk laat bij, maar misschien waren de programma's van Rosegarden Studios in 2005 al afgevoerd. --Pieter De Decker 23 mei 2008 20:28 (CEST)Reageren

  • win tonight kwam ongeveer een maand later.

Welkom terug[brontekst bewerken]

Hallo Kiriitje,

welkom terug op Wikipedia. Vroeger hadden we wel eens een meningsverschil, maar als je nu vragen hebt: aarzel niet en stel ze gerust op mijn overlegpagina. :)

Groetjes,

Carremans 20 jul 2008 10:46 (CEST)Reageren

Zal 't gaan ja?[brontekst bewerken]

Zal 't gaan, ja? is een letterlijke kopie van hier. Deze is dus per direct verwijderd. Omdat dezelfde pagina al eerder is verwijderd met dezelfde tekst en dezelfde waarschuwing, vraag ik beleefd doch dringend op te houden met het kopiëren van teksten van andere websites. Op wikipedia kunt U alleen teksten onder de GFDL-licentie vrijgeven. EdoOverleg 28 jul 2008 13:27 (CEST)Reageren

Hetzelfde geld voor de overige albums. Jacob overleg 28 jul 2008 14:19 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Chef vs. Vlaanderen[brontekst bewerken]

Beste Kiriitje, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Chef vs. Vlaanderen. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080803 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 4 aug 2008 02:09 (CEST)Reageren

Afleveringen van F.C. De Kampioenen[brontekst bewerken]

Hallo Kiriitje,

ik heb je wijziging bij Lijst van afleveringen van F.C. De Kampioenen ongedaan gemaakt. Een aflevering hoeft niet uitgezonden geweest te zijn om de scenarist te vermelden. Soms wordt dat lijstje al aangepast van voor de aflevering op tv kwam.

Groeten,

Carremans 6 sep 2008 10:26 (CEST)Reageren

F.C. De Kampioenen[brontekst bewerken]

Hallo,

naar mijn weten klopt die info. Maar er kunnen natuurlijk altijd wijzigingen optreden (kleine titelfoutjes of zo).

mvg,

Carremans 18 jan 2009 10:54 (CET)Reageren

    • Thanks Kiriitje! Hopelijk ook goeie reacties als ze op tv gekomen is :)

Van wie heb je eigenlijk vernomen wie ik ben?

mvg,

Carremans 18 jan 2009 13:25 (CET)Reageren

Hallo,

het is inderdaad de bedoeling dat ik nog afleveringen zou schrijven... Afwachten wat de toekomst brengt dus :)

Greetz,

Carremans 18 jan 2009 19:16 (CET)Reageren