Overleg gebruiker:Klompco

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Klompco, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.094.748 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. MVG. -- Jan Oosterhuis 11 jul 2010 08:35 (CEST)Spoorjan[reageer]

Bedankt voor de aanpassing, het artikel is nu wat duidelijker.  ;) Amdduron804 9 jan 2007 20:04 (CET)[reageer]


WikiWakiWokkie[brontekst bewerken]

Hey, H.,
Ik zag dat je hier weer (deels) actief was? mooi zo, nou welkom terug rugby expert! Thoth 20 aug 2008 20:44 (CEST)[reageer]

Blokkade (9 juni 2013)[brontekst bewerken]

Beste Klompco,

Ik heb uw account voor 12 uur geblokkeerd, omdat u andere gebruikers herhaaldelijk op een onbeschofte manier bejegende (zoals hier). U was hiervoor op de overlegpagina van uw IP-adres meerdere malen gewaarschuwd. Zie Wikipedia:Hoffelijkheid en Wikipedia:Geen persoonlijke aanvallen voor meer informatie. U kunt via deze overlegpagina reageren. Mocht u tijdens of na afloop van deze blokkade het wangedrag voortzetten, dan riskeert u een langere blokkade.

Groeten, Mathonius 9 jun 2013 17:29 (CEST)[reageer]

Beoordelingsnominatie Delftsche Studenten Rugby-Club[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Delftsche Studenten Rugby-Club. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150414 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 15 apr 2015 02:04 (CEST)[reageer]