Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Leuk2

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door TheNk22 in het onderwerp Habraken
Hallo Leuk2, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.383 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Peterson Overleg 28 nov 2008 12:49 (CET)Reageren

Rem Koolhaas[brontekst bewerken]

Beste Leuk2,

Zou u eens een kijkje kunnen nemen naar het laatste kopje op Overleg:Rem Koolhaas?

Mvg, Bas (o) 10 jul 2013 16:31 (CEST)Reageren

Wendingen[brontekst bewerken]

Beste Leuk2, Dat is nieuws voor me, dat het omslag van Wendingen 1924, 6: 6 (Eileen Gray-nummer) is verzorgd door Wijdeveld. In het nummer zelf staat in het colophon alleen: typografische omslag uit bestaand zetwerk. Staat de toeschrijving aan Wijdeveld in de literatuur? Vysotsky (overleg) 3 mei 2017 15:47 (CEST)Reageren

Habraken[brontekst bewerken]

Hoi Leuk2!

Ik las 'jouw' artikel over N. John Habraken een beetje door en werd er om eerlijk te zijn uit het artikel niet veel wijzer wat nou exact het theoretisch kader is dat hij heeft opgezet. Zou je er opnieuw naar willen kijken wat betreft opzet e.d.?

Met vriendelijke groet, TheNk22 (overleg) 23 mrt 2020 16:33 (CET)Reageren