Overleg gebruiker:Look Sharp!

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Laatste bericht gelezen

Dit is de overlegpagina van gebruiker Look Sharp!.


Archief:

Eenentwintigen[bewerken]

Hallo Look Sharp! Ik heb uw bewerking op het artikel Eenentwintigen ongedaan gemaakt omdat u ongemotiveerd een bewerking van een anonieme gebruiker terugdraaide. Deze bewerking was volgens mij juist, en we draaien geen wijzigingen terug enkel en alleen om het feit dat deze door een anonieme gebruiker gedaan zijn. U heeft overigens verzuimd deze gebruiker enige vorm van uitleg te geven. Als ik naar uw bijdragen kijk zie ik dat u nooit uitleg geeft, en dat baart mij toch wel zorgen. Het zou fijn zijn als u in het vervolg aan een gebruiker zou uitleggen waarom u zijn bewerking heeft teruggedraaid. Mvg, Woody|(?) 13 apr 2014 20:50 (CEST)

Hoi Woodcuttery, bij het Nederlandse Eenentwintigen is de waarde van de heer, vrouw en boer wel degelijk 3, 2 en 1 punten. En geen 10 punten. De anonieme bijdrage was dus onjuist. En ik draai zeker geen wijzigingen terug, puur en alleen omdat het om een anonieme bijdrage zou gaan. Groeten, Look Sharp! Eagle(owl)-eye.JPG 13 apr 2014 20:53 (CEST)
Ik neem aan dat u bij uw uitleg aan deze anonieme gebruiker ook zal vertellen waar u dit op baseert en niet slechts gaat zeggen dat "het zo is"? Woody|(?) 13 apr 2014 21:03 (CEST)
Zoals wij het spelen (in België) zijn de beeldjes ook 10 punten waard - Warddr (overleg) 13 apr 2014 21:24 (CEST)

Kleine panda[bewerken]

Gelukkig heb je mij geen waarschuwing gegeven, Look Sharp! (diff). Oef, dat scheelde weinig... Glimlach Prettige voortzetting. Vr.gr., ErikvanB (overleg) 14 apr 2014 17:31 (CEST)

De gebruiker had dat met die ogen zelf al verbeterd, maar vervolgens de staart van de kleine panda 50 meter lang gemaakt en alleen dat laatste heb ik teruggedraaid. Die arme kleine panda moest het hier trouwens ook al ontgelden. Groeten, Look Sharp! Eagle(owl)-eye.JPG 14 apr 2014 18:06 (CEST)