Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Michael Scofield 94941

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Erik1980 in het onderwerp Encyclopedie
Hallo Michael Scofield 94941, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.655 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

JeroenZ85 5 nov 2008 09:01 (CET)Reageren


Hallo Michael, Je bijdrage op het gebied van Gail Break zijn niet heel erg relevant te noemen. Sterker nog; ze lijken op zelfpromotie... Zou je de volgende keer kunnen aangeven wat de relevantie is van deze bijdragen?

Proborc 5 nov 2008 11:57 (CET)Reageren

Gail break[brontekst bewerken]

Hallo Michael Scofield 94941, ik heb je artikel Gail break ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 5 nov 2008 12:02 (CET)


Lost: seizoen 5[brontekst bewerken]

Hoi en welkom. Mag ik je vragen om toch wat meer te lezen over het gebruik van wikitags, die heb je nog niet onder de knie. Ten tweede: je synopsis op de pagina van Lost is voorbarig. Er is misschien wel al wat geweten via spoilersites, maar het seizoen begint pas over 3 maanden. Geduld dus! Je zou bvb wel al de synopsissen van seizoen 2/3 eens kunnen aanvullen, die zijn nog niet volledig. Groetjes, Bardman 8 nov 2008 02:11 (CET)Reageren

Prison Break: Lijst van afleveringen seizoen 4[brontekst bewerken]

Hey, ik heb jouw aanpassingen aan de tabel ongedaan gemaakt aangezien de lay-out helemaal verkeerd geworden was door aanpassingen te doen waarin je elke keer je nickname zette als tabellayout. Dit is niet echt de bedoeling, let hiermee dus wel een beetje op want ik lees dat het niet de eerste keer is dat je tags verkeerd gebruikt. LarsD 13 dec 2008 0:49 (CET)

Mijn beste, mag ik u erop wijzen dat nl.wikipedia.org verwijst naar een Nederlandstalige website en er dus verwacht word dat er geen Engelstalige teksten op verschijnen. Lars 17 dec 2008 01:27 (CET)

Top Gear[brontekst bewerken]

Beste Michael Scofield,

Ik heb de externe link die je in het artikel van Top Gear hebt toegevoegd weggehaald omdat hij geen informatie toevoegt over het onderwerp. Sterker nog, ik vermoed dat je de link alleen maar geplaatst hebt om de webpagina in kwestie te promoten, en daarvoor is Wikipedia niet bedoeld. Zou je de link daarom niet opnieuw willen terugplaatsen? Alvast bedankt! Dedertiende 21 dec 2009 21:05 (CET)Reageren

Leeghalen overlegpagina[brontekst bewerken]

Beste Michael, Het is niet de bedoeling dat je je eigen overlegpagina leeghaalt. Ik heb dat daarom weer teruggedraaid. Je mag wel oudere overleggedeeltes archiveren, maar dat archief moet dan d.m.v. een link bereikbaar zijn vanaf je overlegpagina. Zie ook hier. Dedertiende 22 dec 2009 16:11 (CET)Reageren

Jail Break[brontekst bewerken]

Ik heb een beetje het idee dat de artikelen Jail Break, Lijst van afleveringen van seizoen 1 van Jail Break, Michael Green en Italiaanse mafiabaas, leider van Anös meer gebaseerd zijn op de fantasie dan op de werkelijkheid. Kun jij wellicht met bronnen aantonen dat het wel degelijk correct is wat je schrijft? Gertjan 14 apr 2010 17:24 (CEST)Reageren

Ja, ik kan het bewijzen, maar op het moment nog niet, er is nog niet zoveel informatie beschikbaar over Jail Break Maar ik weet zeker dat deze serie volgend jaar uitgezonden zal worden. Ik kan jullie binnenkort nog meer vertrouwbare bronnen geven.
Maar jouw info moet toch ergens op gebaseerd zijn? Gertjan 14 apr 2010 17:28 (CEST)Reageren

Ja, inderdaad, één van de acteurs van de film Dossier K speelt in deze serie mee, en ik heb contact met hem. Je kan hem ook contacteren als u wilt, dit is zijn e-mail adres = ... Ikzelf speel ook in deze serie mee, als Michael Green. De opnames staan geplant om te beginnen in oktober 2010.

Encyclopedie[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Aansluitend op bovenstaand bericht: Ik heb de genoemde artikelen direct verwijderd. Wikipedia is een serieuze encyclopedie, waarin enkel plaats is voor bestaande zaken. Pas wanneer betrouwbare bronnen kunnen worden gegeven voor het bestaan van de televisieserie en serieuze uitzendplannen op minimaal een nationale zender, zou er ook een artikel over kunnen worden geplaatst.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 14 apr 2010 17:34 (CEST)Reageren