Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:MrBlueSky/Archief/mei 2013

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

archief Deze archiefpagina bevat overleg van mei 2013.

Melding over vertaling: Single User Login finalisation announcement/Personal announcement[brontekst bewerken]

Hallo MrBlueSky,

U ontvangt deze melding omdat u zich heeft opgegeven als vertaler voor het Nederlands op Meta. De pagina Single User Login finalisation announcement/Personal announcement is beschikbaar voor vertaling. Vertaal deze alstublieft hier:

De prioriteit voor deze pagina is hoog. De deadline voor het vertalen van deze pagina is 2013-05-13.

Uw hulp wordt enorm op prijs gesteld. Met vertalers zoals u is Meta een echte meertalige gemeenschap.

Bedankt!

Vertalingenbeheerders van Meta‎, 1 mei 2013 10:23 (CEST)

Wijzigingen paroxetine[brontekst bewerken]

Beste Mr Bluesky,

Ik neem aan dat u ook degene bent die mijn wijziging over Paroxetine hebt verwijderd? De reden dat ik deze wijziging gedaan had is dat de officiele richtlijnen over dit middel hopeloos tekortschieten en dit reeds vele slachtoffers, weaaronder ikzelf, heeft gekost. Op de Engelstalige Wikipedioa page is hier reeds veel meer over te lezen. Veel van de informaite komt uit de gebruikers/supportgroepen maar er zijn zeker ook artsen die de enorme problemen erkennen. Ik zal de wijziging opnieuw toevoegen maar wel eerst enkele relevantie links verzamelen. Zijn referenties naar boeken ook geldig? En wellicht is het handiger op een profiel aan te maken.

Mvg, Klaas

Beste Klaas,
Referenties naar boeken of andere publicaties zijn zeker bruikbaar, zolang het om vakliteratuur gaat - het Engelse artikel heeft zo te zien ook een hele serie referenties: daar zitten er vast wel een paar over deze kwestie bij. Maar houd er wel rekening mee dat Wikipedia niet bedoeld is om mensen te waarschuwen, om officiele richtlijnen aan te vullen of om 'actie te voeren' tegen (of voor) bepaalde medicijnen. Artikelen moet zo neutraal mogelijk zijn, en het is vaak lastig om neutraal te schrijven over iets waar je zelf een sterke mening over hebt.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 1 mei 2013 17:38 (CEST)Reageren

The Signpost: 29 April 2013[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Onbekende gebruiker[brontekst bewerken]

Hallo, daar! Wie is "Beste Vkladblok2"? Gezicht met tong uit de mond Prettige nacht en vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 7 mei 2013 01:49 (CEST) (Grapje, hoor!)Reageren

Ja, de normale gebruikersnamen zijn op, dus nu worden ze steeds gekker. ;-)
MrBlueSky (overleg) 7 mei 2013 01:52 (CEST)Reageren
Moet kunnen. :) En anders {og} erop. ErikvanB (overleg) 7 mei 2013 01:55 (CEST)Reageren

This Month in GLAM: April 2013[brontekst bewerken]





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Unsubscribe · Global message delivery 9 mei 2013 00:30 (CEST)

Ter info[brontekst bewerken]

Gezien deze pagina leek het me dat je mogelijk wel geïnteresseerd was in deze ontwikkeling. - Robotje (overleg) 10 mei 2013 17:03 (CEST)Reageren

Goede actie, en ik ben blij met de uitkomst. Ik zat al lang te dubben hoe ik dit verder het beste aan kon pakken. Dat Overkante een sokpop was was wel duidelijk, maar ik wist niet zeker of dit wel misbruik was. Rubenf had ik echter volledig over het hoofd gezien.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 10 mei 2013 17:59 (CEST)Reageren

The Signpost: 06 May 2013[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Jansen789[brontekst bewerken]

Hoi MrBlueSky,

Ik had te laat door dat je deze gebruiker al geblokkeerd had, terwijl ik (ter zelfder tijd) een berichtje op zijn overlegpagina schreef. Als het hierom ging, is dat niet wat streng? In principe lijkt hij vooral niet te begrijpen hoe hij normaal een bronvermelding plaatst. Aan de andere kant komen zijn acties op glas op me over als promo, maar echt gewaarschuwd was hij daarover nog niet.

Vr. groet, Woudloper overleg 11 mei 2013 03:24 (CEST)Reageren

Hoi Woudloper,
Zo te zien aan zijn bijdragen gaat het enkel om spam. Maar misschien dat uitleg ook helpt - ik zal hem weer deblokkeren.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 11 mei 2013 03:29 (CEST)Reageren
Bedankt, ook namens Jansen. Dat er niet eerder een berichtje op zijn overlegpagina is achtergelaten is mede mijn schuld. We moeten hem wel in de gaten blijven houden. Het is me onduidelijk of hij van goede wil is, maar de websites die hij her en der toevoegde lijken ongerelateerd dus de kans bestaat nog dat het een stuntelende beginner is. Woudloper overleg 11 mei 2013 03:34 (CEST)Reageren

Sokpopmisbruik[brontekst bewerken]

Geachte MrBlueSky, gezien de pagina Gebruiker:MrBlueSky/Ouddorp ben ik zeer benieuwd naar uw mening over Verzoek tot deblokkade gebruiker Ouddorp. Groeten, Paul K. (overleg) 13 mei 2013 00:43 (CEST)Reageren

Hallo Paul,
Ik heb over de lengte van de blokkade nu niet echt een mening. Misschien morgen (als het verzoek dan nog open staat). Ouddorp zal zich hoe dan ook niet meer met artikelen over de Midden Oosten-kwestie en verwante onderwerpen bezig kunnen houden op de manier zoals hij tot nu toe deed, en dat is wat mij betreft het belangrijkste.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 13 mei 2013 03:11 (CEST)Reageren

The Signpost: 13 May 2013[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Ab Osterhaus[brontekst bewerken]

Hoi MrBlueSky je draaide mijn toevoeging bij Ab Osterhaus terug met de opm. 'een eigen onderzoek van een weblog is helaas niet relevant zonder vermeldingen in de media' maar nav deze scoop is er zelfs een hele mediahype geweest. Argos, PenW etc. Ging allemaal over de ontdekking dat Ab Osterhaus aandelen bezit in het bedrijf Viroclinics. Kortom, de scoop is breed vermeld in de media. (Zie ook de updates in het desbetreffende artikel zelf. (Artikel werd opgepikt van Radio1 (Argos) tot NRC) (En verder zijn andere artikelen van dat weblog meermaals opgepikt door grote gevestigde media-outlets zoals GeenStijl Seven-7 (overleg) 17 mei 2013 14:25 (CEST)Reageren

Hallo Seven-7,
Werd dat onderzoek van de weblog en/of de weblog zelf genoemd in de media? Als dat inderdaad zo is, dan is de vermelding wel relevant.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 17 mei 2013 15:14 (CEST)Reageren

Hoi MrBlueSky, dat is mooi, zie dit artikel waarin de primeur over Ab & Viroclinics wordt genoemd. Cryptocheilus bugs in medicine, Ab Osterhaus wordt rijk

Haakjes[brontekst bewerken]

Hi MrBlueSky, ik ben van plan om weer een oproep in de kroeg te doen om te helpen op de haakjespagina's, dus zou je ze weer even kunnen updaten? Bij voorbaat dank! Groetjes, Grashoofd 20 mei 2013 23:41 (CEST)

Uitgevoerd Uitgevoerd - Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 21 mei 2013 01:23 (CEST)Reageren
Merci! Grashoofd 21 mei 2013 15:58 (CEST)

The Signpost: 20 May 2013[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Melding over vertaling: Wikimedia Highlights, April 2013[brontekst bewerken]

Hallo MrBlueSky,

U ontvangt deze melding omdat u zich heeft opgegeven als vertaler voor het Nederlands op Meta. De pagina Wikimedia Highlights, April 2013 is beschikbaar voor vertaling. Vertaal deze alstublieft hier:

De prioriteit voor deze pagina is gemiddeld.


Please help non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the most important Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news from last month. Completed translations will be announced on Facebook, Twitter, Identi.ca and project village pumps. If you have questions about the translation notifications system, you can ask them at [1]. You can manage your subscription at [2].

Uw hulp wordt enorm op prijs gesteld. Met vertalers zoals u is Meta een echte meertalige gemeenschap.

Bedankt!

Vertalingenbeheerders van Meta‎, 26 mei 2013 01:47 (CEST)

Wikimedia Highlights from April 2013[brontekst bewerken]

Highlights from the Wikimedia Foundation Report and the Wikimedia engineering report for April 2013, with a selection of other important events from the Wikimedia movement
About · Subscribe/unsubscribe · Distributed via Global message delivery, 26 mei 2013 19:33 (CEST)

Link verwijderd[brontekst bewerken]

U heeft een link verwijderd op de pagina Billenkoek. Dat is merkwaardig, die link staat er al jaren op. Sinds enige dagen bleek de link dood te zijn. Het enige dat er gebeurd is, is dat de link weer naar de goede pagina verwijst. De betreffende pagina is een opinie, die past niet op wiki zelf, maar vormt wel een waardevolle bijdrage aan de discussie. De link is dus een goede aanvulling op het onderwerp. Maar wellicht is het een opinie waar u het niet mee eens bent. Dat kan dan geen reden zijn om de link te verwijderen.