Overleg gebruiker:PantahTL600

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Thieu1972 in het onderwerp Buitengewoon Actief Brein
Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Op Wikipedia kan iedereen encyclopedische informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op bijvoorbeeld een eigen website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Hallo PantahTL600, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.784 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Hallo, het artikel Politieke opsporingsdienst is in het verleden eerder verwijderd omdat het was aangemaakt als zogenaamd "onzinartikel". De enige tekst die er toentertijd in stond was "hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooii"... u snapt het al ;-)
Voor algemene vragen is er overigens de Help:Helpdesk. Met hartelijke groet, eVe Roept u maar! 16 jun 2010 11:22 (CEST)Reageren

  • Na BWC: Geachte heer, Zojuist heb ik vernomen van de plaatsing van het artikel Politieke Opsporingsdienst met een vertogende inhoud. Omdat Wikipedia een vrije encyclopedie doch encyclopedie betreft, behoren betogen geen plaats te hebben in een objectieve en neutrale encyclopedie. Ik raad u vriendelijk aan om van uw verzoek tot herplaatsing van een eerder verwijderd artikel, gewag te maken op deze pagina. Een moderator zal alle relevante feiten overwegende, besluiten tot inwilliging dan wel afwijzing van uw verzoek. Hoogachtend, -- MarkM (overleg) 16 jun 2010 11:23 (CEST)Reageren

Een andere mogelijkheid is om het artikel zelf te schrijven, of tenminste een begin te maken. Op POD staat eigenlijk de eerste zin al:
De Politieke Opsporingsdienst (POD) was een Nederlandse organisatie die van februari 1945 tot 1 maart 1946 verantwoordelijk was voor de opsporing en aanhouding van personen die tijdens de bezetting (1940-1945) 'fout' waren geweest.

- Erik Baas 16 jun 2010 11:27 (CEST)Reageren
Dat is inderdaad de meest praktische oplossing. Gezien de inhoud van zijn verwijderde betoog neem ik aan dat de betreffende gebruiker een behoorlijke expertise heeft op dit gebied. Groet, -- MarkM (overleg) 16 jun 2010 11:29 (CEST)Reageren

Helpdesk[brontekst bewerken]

Beste PantahTL600, ik heb uw vragen (hoop ik) beantwoord op de Help:Helpdesk. Met hartelijke groet, eVe Roept u maar! 16 jun 2010 22:19 (CEST)Reageren

Buitengewoon Actief Brein[brontekst bewerken]

Goedemiddag, het artikel Buitengewoon Actief Brein is door u als gecontroleerd afgevinkt. Mag ik vragen waarom? Het artikel is niet op orde en kan zo niet in Wikipedia blijven staan. Door het af te vinken wordt het echter onttrokken aan het zicht van andere gebruikers. Thieu1972 (overleg) 17 dec 2019 14:28 (CET)Reageren

Ook een goedemiddag, Het afvinken is per ongeluk gedaan, maar als u het artikel blijft volgen, zult u zien dat er nog wat meer bijkomt. Dat het artikel niet volledig is, klopt, maar reken maar dat het op orde is. Ik hoop dat het afvinken ongedaan is gemaakt.

Met vriendelijke groet, PantahTL600