Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Philippens

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op Wikipedia!

Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is. Ondanks het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel hebben we wat conventies en natuurlijk de wikiquette.

  • Oefenen kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest.
  • Uw gebruikerspagina staat in een speciale naamruimte voor gebruikers. Het is niet de bedoeling dat u deze verhuist naar andere naamruimte.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

P.S. Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus 4x ~

Vanuit Bangkok Thailand Wae®thtm©2005 20 feb 2005 17:49 (CET)Reageren

Meneer philippens[brontekst bewerken]

Ik dacht, laat ik je maar ff bezoeken via wikipedia! Maatschappijleer is best een saaie en nutteloos vak, waar ik (voor mij dan) eigenlijk totaal niks aan hebt. Stemmen is trouwens niet verplicht, en deze dingen moeten gewoon aan de andere mensen die belangstelling ervoor hebben laten. Dan hoeven we geen hoofdpijn te krijgen en kraken van onze hoofden voor de komende maatschappijleer toets! Ciao Conget 15 mrt 2005 21:53 (CET)Reageren

Gebruiker:80.57.240.82[brontekst bewerken]

Hallo Philippens, de reden van uw bijdrage op bovenvermelde gebruikerspagina is me niet duidelijk, is het wellicht uw eigen IP-adres? Zo niet, dan verwijder ik uw bijdrage: bewerkingen op andermans gebruikerspagina zijn namelijk over het algemeen niet gewenst. Zou u me kunnen laten weten wat uw bedoeling ermee is? Hartelijk dank en vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 25 okt 2006 14:49 (CEST)Reageren

Overleg wissen[brontekst bewerken]

Gelieve geen overlegbijdragen van anderen zomaar te wissen s.v.p. Zie ook Wikipedia:Wikiquette. Dolledre Overleg 4 nov 2006 16:49 (CET)Reageren

Mensbeeld (Politiek rechts)[brontekst bewerken]

Ik zie dat u het verhaal dat ik op Rechts (politiek) verwijderd had, teruggeplaatst heeft (inclusief de laatste alinea, waar ik geen problemen mee heb en die er ook gewoon nog stond). Ik heb dit weer weggehaald, en dit blijf ik doen totdat u of iemand anders mij steekhoudend bewijsmateriaal voor kan leggen dat een significant deel van de rechtse groeperingen, denkers en/of stemmers een pessimistisch mensbeeld aanhangt. Zoals het er nu stond, was het een grove generalisatie. (Overleg:Rechts (politiek))

Overigens zou ik het voortaan ook op prijs stellen wanneer u commentaar op mijn wijzigingen op mijn overlegpagina plaatst in plaats van op mijn gebruikerspagina, en uw commentaren ondertekent met vier tildes (~~~~). Dit maakt het wat makkelijker om te reageren.

ABoerma 18 apr 2007 01:27 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie van o.a. lichaamsmetafoor[brontekst bewerken]

Beste Philippens, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om lichaamsmetafoor en Huub Philippens. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071203 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 4 dec 2007 01:21 (CET)Reageren

Geen persoonlijke aanval[brontekst bewerken]

Geachte heer Phillipens,

Ik hecht eraan erop te wijzen dat mijn nominatie voor verwijdering van Huub Philippens en lichaamsmetafoor niet als persoonlijke aanval gezien moeten worden. Regelmatig draag ik artikelen voor ter verwijdering (en iets vaker pleit ik juist voor het behoud ervan), en deze kwam ik toevallig tegen toen ik een bron aan het zoeken was voor de bewering dat "rechts" uitgaat van een "negatief mensbeeld".

Mvg, Joepnl 4 dec 2007 01:21 (CET)Reageren

Links-rechts[brontekst bewerken]

Ik zag dat u zich bezig hebt gehouden met het lemma politiek spectrum. Ik acht het wenselijk wat verbeteringen aan te brengen, maar gezien uw studie zou u wel eens deskudiger kunnen zijn dan ik. Wilt er nog eens naar kijken en ook de overlegpagina bezoeken? mvg 18 jun 2012 10:46 (CEST)

Politiek spectrum[brontekst bewerken]

De pagina "Politiek Spectrum" werd steeds bijgewerkt door libertarians. O.a. een zeker Joepnl bleek het lemma volledig te controleren. Hij verwijderde allerlei zinvolle bijdragen en liet daar zijn libertarische indelingen achter. Het Nolan-spectrum is een obscure Amerikaanse indeling. Dat is gemakkelijk te zien: de liberarians tronen bovenin het schema, alsof ze boven elke ideologie verheven zijn! Het Krouwelschema laat zich daar ook iets te veel door inspireren. Dat is ook maar een eigen interpretatie. Met al deze veranderingen die volledig bepaald worden door de merkwaardige 'inzichten' van één stroming is dit lemma onbruikbaar geworden. Ik zou dan ook niemand willen aanraden wikipedia te raadplegen. Ik ben al enkele jaren geleden afgehaakt en ik ben tot de conclusie gekomen dat het zinloos is nog enige bijdrage te leveren. Ik ben politicoloog, gespecialiseerd in politieke stromingen. De boeken die ik gepubliceerd heb zijn: Politiek Prisma, Dossier I en Dossier II, Poema (Politiek en Maatschappij), alle Wolters-Noordhoff, en Civitas (Garant). De laatste had vorig jaar een nieuwe bijgewerkte druk. Olgers, Vrije Universiteit Amsterdam, heeft deze indeling vaker aangemerkt als zinvol. Maar voor Wikipedia werken is zoals ik al meldde zinloos, zolang de bijdragen bijgewerkt, verwijderd, gecensureerd worden door schrijvers uit een stroming die in Europa nauwelijks voet aan de grond heeft gekregen.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Philippens (overleg · bijdragen)

Mbt een lemma als dat over de PVV is het ook niet al te best gesteld. Zie bijv. de discussies (alleen de meest recente) Overleg:Partij voor de Vrijheid#Neutraliteit betwist en Overleg:Partij voor de Vrijheid#De opvattingen van derden over de PVV. Het grootste probleem is eigenlijk dat het al jaren min of meer dezelfde paar gebruikers zijn die aan dat overleg deelnemen, waardoor er dus weinig nieuwe input is en het vooral een herhaling van zetten blijft; zie eventueel ook het archief van de betreffende OP. Ik denk dat het wellicht heel veel zou schelen als iemand met een gedegen achtergrond zich ermee zou bemoeien, maar u voelt zich daartoe dus niet geroepen. Jammer, hoewel op zich zeer voorstelbaar. Groeten, De Wikischim (overleg) 18 jun 2012 12:53 (CEST)Reageren

"Daarnaast heb ik het lemma van Michael Dukakis substantieel aangevuld"[brontekst bewerken]

De ijdelheid die u op Wikipedia tentoonspreidt kent klaarblijkelijk geen grenzen, maar opscheppen is eenieders recht. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik met veel moeite al uw filosofietjes over "lichaamsmetaforen" en de "pessimistische conservatief" heb kunnen verwijderen. Ik hoop ook dat u inmiddels bent opgehouden leerlingen te vergiftigen met dergelijke onzin. Groetjes, Joepnl (overleg) 15 jul 2012 23:13 (CEST)Reageren

Over joepnl[brontekst bewerken]

Waarover men niet kan spreken, moet men zwijgen. Er zijn mensen die er verstand hebben. Die worden op wikipedia lastiggevallen niet niet-weters.