Overleg gebruiker:Priyanka

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

Na checkuser geblokkeerde sokpoppen:

Toelichting: hier

Welkom op Wikipedia! Je vandaag aangemaakte artikel Faja Lobi (bedrijf) ziet er fraai uit en is goed geschreven. Toch heb ik het op de nominatielijst gezet voor verbetering/verwijdering omdat het niet duidelijk is of het bedrijf wel in de encyclopedie past en de taal bovendien zeer promotioneel is. Zie verder het kader boven het artikel met een link naar genoemde lijst waarop overlegd kan worden. Vr. groet, --JanB (overleg) 9 mrt 2012 18:32 (CET)[reageer]

Verwijdernominaties[brontekst bewerken]

Het is niet de bedoeling om uit "wraak" een punt te gaan maken en andere artikelen te gaan nomineren. Lees deze pagina eerst eens door. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 11 mrt 2012 11:22 (CET)[reageer]

Ik raad u aan om *nu* te stoppen - TBloeminkTBloemink overleg 11 mrt 2012 11:23 (CET)[reageer]
Beste MoiraMoira. Ik handel zeker niet uit wraak, dat type mens ben ik niet; ik stel eerlijkheid, objectiviteit, en zuiver denken en handelen vooropp.

Jij handelt juist tegen de regels van Wiki in door de verwijdersjabloon die ik op de pagina van Bertolli heb geplaatst zomaar weg te halen. Uit onderstaande punten blijkt dat de inhoud van de pagina van Bertolli commercieel en niet encyclopedisch isis en dat deze pagina verwijderd moet worden: 1. Foto van product van Bertolli is opgenomen, met directe aanduiding van de productnaam als volgt: Literfles Bertolli olijfolie; zo’n aanduiding is in het commerciële verkeer gebruikelijk . 2. De volgende commerciële teksten/boodschappen worden hierin opgenomen: • In 2001 werd het merk Brio op de Nederlandse markt geschrapt en vervangen door Bertolli. • Na overname door Unilever groeide Bertolli uit tot een internationaal merk • Bertolli maakt nu ook andere producten, zoals nieuwe soorten olijfolie, pastasauzen, balsamico-azijnen, pesto en margarineproducten.

‘’Conclusie: Deze pagina bevat teveel reclame voor bedrijf en merk; daarnaast is het niet encyclopedisch. Opvallend is dat één of meerdere gebruikers elke keer de geplaatste verwijdersjabloon boven op de pagina van Bertolli weghaalt; dit heeft hij/zij reeds 3 keer gedaan en het ziet ernaar uit dat die persoon dat elke keer zal blijven doen. Hierdoor handelt deze persoon duidelijk tegen de regels van Wikipedia.’’ Als je doorgaat met het verwijderen van de verwijdersjabloon, zal ik een aanklacht tegen je bij Wikipedia indienen.

Indien u vindt dat taal in een artikel te promotioneel is kunt u dat aankaarten op de overlegpagina ervan. u kunt daar aangeven wat er volgens u niet in thuishoort en met een tekstvoorstel komen om het te verbeteren en dat na consensus plaatsen in de tekst. Een legitiem artikel over een als encyclopedisch relevant beschouwd onderwerp zomaar nomineren omdat u teleurgesteld bent over de nominatie van uw eigen artikel waarvan mensen zowel de neutraliteit als de opnamewaardigheid in twijfel trekken is is beslist *niet* de bedoeling. Hierin persisteren is zeer ongewenst. MoiraMoira overleg 11 mrt 2012 11:34 (CET)[reageer]
zie bovenstaande toelichting die ik gegeven heb op basis waarvan verder overleg kan plaatsvinden. Ik plaats de verwijdersjabloon niet zomaar en is verre gebaseerd op enige teleurstelling , zoals uit het bovenstaande blijkt, de pagina maakt reclame voor bedrijf en merk Bertolli en is niet ecyclopedisch. Priyanka 11 mrt 2012 (CET)
Nee, zo werkt het hier niet. Als u persisteert dan volgt een formele waarschuwing en kunnen de bewerkingsrechten worden opgeschort. MoiraMoira overleg 11 mrt 2012 11:41 (CET)[reageer]
Wij zullen Wiki en in het overlegpagina in ieder geval van de reclame in deze 2 pagina's op de hoogte stellen; op één punt zijn wij reeds in het gelijk gesteld!! Gebruiker:Priyanka 11 mrt 2012 (CET)
Wie is "wij"? Wij, de concurrent van Bertolli en Conimex? --ErikvanB (overleg) 11 mrt 2012 17:44 (CET)[reageer]
Ho, ho, wij moet zijn ik en ik ben totaal geen concurrent van Bertollie; en wie ben je, heb je soms iets met Conimex en Bertolli?

Gebruiker:Priyanka 11 mrt 2012 (CET)