Overleg gebruiker:RaMPo

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Nederland op het Junior Eurovisie Songfestival 2011[brontekst bewerken]

De regel is als 2 kandidaten met evenveel punten eindigen: Wie het meeste punten krijgt van de publieksjury eindigt hoger, in dit geval was dit joel.

Beste anoniem, ik geloof dit best, maar kan je dan even de bron vermelden? Bovendien is het de bedoeling dat je uw argumentatie voert op de overlegpagina van het topic zelf: dus hierzo Met vriendelijke groetjes, RaMPo (overleg) 7 okt 2011 09:16 (CEST)

Rhacolepis Buccalis[brontekst bewerken]

Beste RaMPo,

Ik heb het artikel Rhacolepis Buccalis dat jij hebt genomineerd voor verwijdering herschreven en van een naamswijziging voorzien, ik hoop dat je er nog een tweede keer naar wilt kijken en als je hem goed genoeg acht de nominatie wilt verwijderen.

Mvg, Rik007 (O) 8 okt 2011 11:29 (CEST)

 • Uitgevoerd Uitgevoerd Hebt het vermeld op de lijst. Dankjewel! RaMPo (overleg) 8 okt 2011 11:44 (CEST)

Doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste RaMPo, ik zie dat je bezig bent met het artikel Lijst van politiezones in België. Zou je ook de 27 foutieve links willen repareren? Zie hier op plaats 1. Het zijn er inmiddels 51 geworden. Met vriendelijke groet, Mexicano (overleg) 13 okt 2011 11:00 (CEST)

 • Ja hoor, dat komt in orde! (gun me wel even de tijd natuurlijk) --RaMPo (overleg) 13 okt 2011 11:49 (CEST)

Ongedaan maken[brontekst bewerken]

Hallo RaMPo, ik zag dat je op Vriendschap al het vandalisme apart terugdraaide. Dit kan ook makkelijker, namelijk zo:

 1. Je selecteert (met die bolletjes in de geschiedenis) de laatste goeie versie, en de laatste "slechte" versie
 2. Je klikt op vergelijken
 3. Klik op ongedaan maken, en opslaan.

Zo maak je alle wijzigingen in 1 keer ongedaan :)

Met vriendelijke groet, TBloeminkTBloemink overleg 17 okt 2011 12:21 (CEST)

 • Allright, bedankt voor de tip ! RaMPo (overleg) 17 okt 2011 12:23 (CEST)
Geen probleem Glimlach TBloeminkTBloemink overleg 17 okt 2011 12:24 (CEST)

Aanpassing artikel Mensa[brontekst bewerken]

Zie hier

kieskring[brontekst bewerken]

Hallo Rampo, ik ben bezig met het artikel over een Federale kieskring. Ik weet dat je heel wat juridische kennis hebt. Help je mee? MADe (overleg) 23 nov 2011 19:30 (CET)

ok, bedankt MADe (overleg) 26 nov 2011 12:08 (CET)

Rider[brontekst bewerken]

RaMPo, waarom de toevoeging in het artikel Rider weghalen? De bewerking klopt en voegt toe aan het humoristische element van die sectie. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 194.45.67.209 (overleg · bijdragen) 21 feb 2012 12:12‎

 • Beste anoniem, mij maak je niet wijs dat de informatie klopt. Voor een groep klassiek geschoolde artiesten? Nee hoor... Bovendien dragen de door u gebruikte bewoordingen en adjectieven niet bij tot de geloofwaardigheid. Groetjes, RaMPo (overleg) 21 feb 2012 19:05 (CET)
 • Beste RaMPo, ik begrijp je twijfel, zeker omdat ik anoniem ben. Ik zal een account gaan aanmaken, draag nog niet vaak bij aan Wikipedia. Maar hier is toch echt de rider (download) van het octet. Ook klassiek geschoolde artiesten bedienen zich dus van wat humor :-) Zijn we het eens dat de toevoeging daarmee kloppend is? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 194.45.67.209 (overleg · bijdragen) 21 feb 2012 21:29‎
  • Prima! Je hebt me overtuigd dat de info klopt. Wanneer je besluit de info (nogmaals) toe te voegen, vergeet dan niet een verwijzing (ref-link) aan te maken naar het bestand. Groetjes, RaMPo (overleg) 22 feb 2012 08:53 (CET)
   • Dank je wel voor de tip, gedaan!

Christel Geerts[brontekst bewerken]

stond wel in zovele kranten, maar in sint-niklaas worden geen pv meer geschreven, daar is de anarchie reeds jaren heer en meester. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.88.25.62 (overleg · bijdragen) 30 aug 2012 10:32‎

IPv6-adres[brontekst bewerken]

Hallo RaMPo,

2001:610:1908:8000:8CC0:7567:28CF:7408 is een IPv6-adres. De nieuwe soort van 'anonieme' gebruikers, zeg maar.

Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 26 sep 2012 21:13 (CEST)

Dankje voor de tip, heb weer wat bijgeleerd! RaMPo (overleg) 27 sep 2012 08:15 (CEST)

wijzigingen "federale politie"[brontekst bewerken]

Beste Rampo

Ik zag dat je vandaag een reeks van mijn eerdere aanvullingen in het artikel over de federale politie gewijzigd of verwijderd hebt. Graag wou ik laten weten dat het mijn bedoeling was en is een bijdrage te leveren door dit artikel uit te breiden. Als ik daarbij foutieve (of onnodige) informatie toegevoegd hebben, dan wil ik mij gerust excuseren, want dat is uiteraard niet mijn bedoeling. Mocht je eventueel specifieke opmerkingen over mijn bijdrage hebben, wil ik daar in de toekomst rekening mee proberen te houden.

Omdat ik vaststelde dat jouw wijzigingen niet allemaal volledig correct, of eerder: actueel, waren, heb ik ondertussen informatie toegevoegd en wijzigingen aangebracht. Onder andere de structuur van het Commissariaat-Generaal en de algemene directies zouden nu moeten kloppen, ik heb mij daarvoor gebaseerd op zowel het vrij recente organogram in het jaarverslag van 2011 (verwijzing onderaan) als op informatie van politiemensen zelf. Dit verschilt toch wel op enkele punten van het organogram dat terug te vinden is op de website van de federale politie (die trouwens niet altijd up-to-date is). Ook de informatie over het Interventiekorps klopte en hoort volgens mij thuis in het artikel. De rest van de bijkomende teksten zijn gebaseerd op de informatie van de federale politie zelf en zijn dus een betrouwbare aanvulling, dit kan je gerust checken. Mochten er toch nog onregelmatigheden ingeslopen zijn mag je mij gerust op de hoogte brengen. Zoals ik al zei: mijn bedoeling is enkel om een goede, nuttige bijdrage aan dit artikel te leveren. Ik hoop dan ook dat mijn aanvulling behouden blijft (tenzij foutief). ;-)

Met vriendelijke groeten

Beoordelingsnominatie Klacht (politie)[brontekst bewerken]

Hallo, RaMPo. Dit artikel staat op de beoordelingslijst. Maar misschien is dat niet onoverkomelijk en loopt het wel goed af. Hartelijke groet, ErikvanB (overleg) 31 okt 2013 18:53 (CET)

Probatie - toekomstmuziek[brontekst bewerken]

Een wetsontwerp gaat van de regering en wordt altijd omgezet in wetgeving. Dit zal voor het einde van de legislatuur zijn. Ik kan dan ook niet akkoord gaan met het terugdraaien als "toekomstmuziek". Dit is relevante info voor eenieder die iets over probatie wil weten. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 3sverhaeghe (overleg · bijdragen) 15 jan 2014 10:25(CET)

Ik begrijp je argumentatie, maar je moet eveneens begrijpen dat Wikipedia geen glazen bol is. Het zou een onmogelijke opdracht zijn om elk wetgevend initiatief te vermelden in Wikipedia. Het wetgevend initiatief moet bovendien een heel parcours doorlopen (amendementen, stemming, publicatie in Staatsblad,...) waarbij het onzeker is of de eindtekst overeenstemt met het de begintekst. Om deze verwarring te vermijden, ben ik van mening dat dit niet thuishoort in een encyclopedie. Groetjes, RaMPo (overleg) 15 jan 2014 11:42 (CET)

Beoordelingsnominatie Vitalic[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Vitalic dat is genomineerd door Kleuske. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140813 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 14 aug 2014 02:03 (CEST)

Markeren[brontekst bewerken]

Beste RaMPo,

Wanneer je een anonieme wijziging ongedaan maakt, zou je deze dan (als dit nog niet gebeurd is) willen 'Markeren als gecontroleerd' middels de gelijknamige knop? Dit scheelt weer werk bij het controleren van anonieme wijzigingen.

Groeten, JetzzDG 20 jan 2015 21:32 (CET)