Overleg gebruiker:Thierry Gids Kust

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Thierry Gids Kust in het onderwerp Retrohuis Panneboot P1
Hallo Thierry Gids Kust, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.775 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Retrohuis Panneboot P1[brontekst bewerken]

Hallo Thierry Gids Kust, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Retrohuis Panneboot P1. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.Fred (overleg) 18 apr 2022 11:25 (CEST)Reageren

Beste Thierry, welkom op Wikipedia. Snel even een artikel/lemma aanmaken is niet makkelijk. De staat waarin het lemma zich nu bevindt hoort eerder thuis op jou kladblok (en ja, die heb je). Als je wil help ik wel om het te verhuizen. Als je denkt dingen in de komen dagen goed te krijgen kan je hier verderzetten. Geloof me, het is niet evident, een eerste lemma.

In eerste instantie ga je een keuze moeten maken. Waar gaat het lemma over?

  • het retrohuis zoals de titel doet vermoeden, maar moet het dan niet De Viswinkel zijn?
  • de erfgoed vereniging
  • de pannekotter
  • de pannepot

Waar is er het meest materiaal over dat door anderen kan geraadpleegd worden en niet van jezelf of de vereniging komt. Bronnen, verifieerbare bronnen zijn heel belangrijk.

Als west-Vlaming wil ik je zeker helpen met de technische kant. Ik heb al een stevige aanzet gegeven. Vraag gerust om hulp.

Groeten uit Brussel, SvenDK (overleg) 23 apr 2022 11:07 (CEST)Reageren

Beste Nand Staes ( lid comitée retrohuis De Panne ) zal het overnemen , ofwel gewoon mijn tekst weggommen .
Alvast bedankt en vriendelijke groeten ,
thierry ( gids kust ) Thierry Gids Kust (overleg) 2 mei 2022 12:16 (CEST)Reageren

Fotoarchief[brontekst bewerken]

Beste Thierry,

Als je verbonden bent met de erfgoed vereniging Panneboot P.1 en zij zoeken om hun fototarchief digitaal te vrijwaren, moet je misschien eens contact opnemen met Wikimedia Belgie. Die kunnen helpen met hoe je dat historisch materiaal efficiënt in Wikimedia kan opladen in het kader van GLAM].

SvenDK (overleg) 23 apr 2022 12:07 (CEST)Reageren

Kan ik iemand van jullie per gewone e-mail contacteren?
Nand Staes
nand -punt- staes -at- skynet -punt- be
Werkgroep Panneboot P1, De Panne. 2A02:A03F:6506:200:C4E0:9CEB:6D44:E8FE 27 apr 2022 15:19 (CEST)Reageren