Overleg gebruiker:Verschueren

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Verzorgingshuis
Uw gebruikerspagina
Beste Verschueren, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.
Hallo Verschueren, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.836 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste Verschueren, het door jou aangemaakte artikel Ria Eelzak heb ik genomineerd voor verwijdering, omdat het rehtstreeks gekopieerd was van [1] en dat is - vanwege mogeleuke schending van auteursrechten - niet toegstaan op Wikipedia. Zie de anwijzingen in bovenstaand welkomstbericht. Gouwenaar 30 mei 2008 09:22 (CEST)Reageren

17/04 Bruno Versavel opgelicht door meesterdief Ex-Rode Duivel Bruno Versavel is voor 25.000 euro opgelicht door een criminele bende.


De ex-speler van KV Mechelen, Anderlecht en KV Turnhout stelde zich burgerlijke partij voor de correctionele rechtbank in Turnhout. Versavel speelde 25.000 euro kwijt aan de bende die zich specialiseerde in financiële oplichting. Versavel bezorgde één van de bendeleden 25.000 euro en werd 5.000 winst beloofd. Versavel zag geen cent. Het proces wordt vandaag verder behandeld.

De brein achter de organisatie is Maurice S. (55) uit Elsene. Hij gaf zich uit als belegger en maakte tientallen slachtoffers. In zijn carrière zou hij op gelijkaardige wijze al 6,1 miljoen euro hebben achterovergedrukt. Een andere spilfguur in de de dertienkoppige bende is Barry M. (26) uit Neerpelt. Mieremet is de zoon van de vermoorde Nederlandse topcrimineel John M..

bron:http://www.gva.be/Antwerpen/2300/artikel.asp?art={05365FBE-22C6-4855-BCB5-B7A3B7D85488}

Barry Mieremet voor de rechter[brontekst bewerken]

Barry Mieremet, de zoon van de geliquideerde 'topcrimineel' John Mieremet, staat woensdag in het Belgische Turnhout voor de rechter. Hij zou leiding hebben gegeven aan een criminele bende. De groep wordt 'zware diefstal' verweten, maar ook afpersing, geweldpleging, gijzeling, intimidatie, vuurwapenbezit en het witwassen van misdaadvermogen

De verdachte ontkent alles. Hij heeft een blanco strafblad en kan maximaal tien jaar gevangenisstraf krijgen. Mieremet werd in juni opgepakt, met zestien anderen. In Turnhout staan veertien verdachten terecht. De politie nam vorig jaar negen voertuigen, een aantal vuurwapens en een aanzienlijke som geld in beslag.

Een lading porselein die zo'n half jaar daarvoor was gestolen bij een zware diefstal in Oud-Turnhout, kon nagenoeg in zijn geheel worden teruggevonden in een loods in Geel. De waarde van de buit: een slordige 110.000 euro.

Hieronder een overzicht zoals dat al eerder op het forum door de leden van Crimesite werd gemeld.

Barry beheerde in Amsterdam de gokhallen in de Reguliersbreestraat en de Lange Niezel, die zijn moeder, Ria Eelzak, op haar naam had; hallen die de gemeente in 2005 sloot omdat Eelzak niet kon weerleggen dat ze waren opgezet van Mieremets misdaadvermogen.

In een gesprek dat in september 2005 heimelijk door de recherche werd opgenomen, vertelde John Mieremet dat Barry naar België was verhuisd nadat (topcrimineel) 'Holleeder hem op de sportschool expres hard liet slaan'. ,,Zijn hele benen zijn beurs. Zijn beenvliezen zijn helemaal stukgetrapt, tanden er uit. Dat heeft-ie niet verdiend.

Kort na dat gesprek vertrok John Mieremet naar Thailand om daar een bungalowpark op te zetten - in de later vergeefs gebleken hoop dat hij zo letterlijk en figuurlijk uit beeld raakte van zijn rivalen. Barry reisde op en neer. Met zijn moeder en zijn zus Kelly had Barry inmiddels in België wat bedrijven opgezet: Tools & Textiles, dat was gevestigd in Neerpelts buurdorp Overpelt, en volgens de registers handelt in 'consumptieartikelen, kleding, kledingaccessoires en bont'.

Asia Properties, een in Neerpelt gevestigde NV voor het beheer van onroerende en roerende goederen in België en in het buitenland'. Golden Enterprises, een firma voor de 'verhuur van woningen, exclusief sociale huurwoningen'.

Barry Mieremet was in ieder geval in gezelschap van illustere figuren zoals Franciscus Bleys ook bekend als Coiske Carat. Hij zat enkele dagen vast naar aanleiding van de moord door Florent Pauwels uit Geel op zijn ex-vrouw in Nieuwpoort. Andere verdachten die woensdag 9 april terecht staan zijn o.a. Bert Eelzak, Guy Dierckx, Franciscus Bleys, Raymond De Waele, Maurice Siard, Luc Tops, Chris Tielens, Georgette Haagdoorn en Willy Gilissen, die tot zijn arrestatie in Diest verbleef. In november '91 was hij al tegen de lamp gelopen toen de speurders van Leuven in de bossen van Lummen een grootschalig xtc-labo ontdekten in een in de grond gegraven container met daarin voldoende grondstof voor de aanmaak van meer dan 2 miljoen xtc-pillen. Het lab was enkel via een geheime gang bereikbaar.


bron: http://www.crimesite.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=7047&mode=&order=0&thold=0

Mieremet en Coiske Carat niet in beroep

HERSELT/TURNHOUT - Barry Mieremet (26) uit Neerpelt, zoon van de vermoorde Nederlandse topcrimineel John Mieremet, en zijn rechterhand Franciscus Bleys (54) uit Herselt, alias Coiske Carat, gaan niet in beroep tegen hun veroordeling tot zeven en acht jaar cel. 'Koken kost geld. Mijn cliënt ziet om proces-economische redenen af van een beroep', zegt meester Herwig Declerck, de raadsman van Mieremet.

Oplichter Maurice Siard (55) en Guy D. (30) uit Ranst gaat wel in beroep. Zij werden tot acht jaar en vijf jaar veroordeeld. Ook Willy G. (64) uit Diest, Werner D. (32) uit Ranst, Raymond D.W. (50) uit Turnhout, Luc T. (42) uit Geel en Ferry D. (42) uit Amsterdam tekenden beroep aan. De bende werd veroordeeld wegens ladingsdiefstallen, geweld en andere criminele feiten. (ima)


http://webnieuws1.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=LT1SJA47_

Auteursrechtenschending Zorgkundige[brontekst bewerken]

Hoi. Je artikel Zorgkundige zal meteen verdwijnen omdat het (gedeeltelijk) van elders gekopieerd lijkt, zie het auteursrechtenbeleid. Mocht je de rechten op de tekst bezitten, dan kun je de formele toestemmingsprocedure volgen. Groet. — Zanaq (?) 28 okt 2008 14:07 (CET)

Vic Gentils[brontekst bewerken]

Hallo Verschueren, ik heb je artikel Vic Gentils ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Sustructu 7 nov 2008 09:57 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Verzorgingshuis[brontekst bewerken]

Beste Verschueren, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Verzorgingshuis. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081217 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 18 dec 2008 01:05 (CET)Reageren