Overleg gebruiker:Zanaq/Archief/2020 03

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Je kunt me altijd op mijn overlegpagina aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Dit is een archief. Plaats hier geen commentaar.

Archief


Hoofdletters albums[brontekst bewerken]

Beste Zanaq, afgelopen zaterdag heb ik o.a. jou gepingd met de vraag of er naar een oplossing gewerkt kan worden betreffende hoofdlettergebruik bij albumtitels. Mogelijk is de ping aan je aandacht ontsnapt. Zou je hier een reactie willen plaatsen? maarten|overleg 4 mrt 2020 20:18 (CET)[reageer]

Ik denk dat ik het grotendeels eens ben met Troefkaart, en dat het nu niet meer zinnig is om een reactie te plaatsen. Laat maar weten als je daar anders over denkt. — Zanaq (?) 11 mrt 2020 18:00 (CET)
Hier was je het juist eens met Caudex Rax. Maar goed, laten we geen zetten herhalen. Ik ben een nieuw verzoek aan het formuleren en die zal een dezer dagen op WP:AV verschijnen. maarten|overleg 11 mrt 2020 18:21 (CET)[reageer]
Volgens mij is Caudex Rax het dan ook grotendeels eens met Troefkaart, maar laten we het geherformuleerde verzoek afwachten. — Zanaq (?) 11 mrt 2020 18:32 (CET)

Ik heb deze opmerking teruggedraaid omdat ik hem suggestief vind. Hij is namelijk alleen waar als je dat zelf ook vindt en ik vind dat niet gepast in het opinielokaal. Omdat je zelf de organisator bent, leek het mij onwaarschijnlijk dat de gespreksleider (jij dus) hem zou verwijderen. Daarom heb ik hem verwijderd. Ymnes (overleg) 15 mrt 2020 01:21 (CET)[reageer]

Het zijn anders gewoon feiten, ongeacht wat wie dan ook vindt. Het kopje is afleidend en is niet waar de peiling over gaat en geeft geen enkele duidelijkheid: het kopje kan beter verwijderd worden. — Zanaq (?) 15 mrt 2020 01:36 (CET)
Ik zie ook hier weer dat je heel erg probeert om de peiling naar je hand te zetten. Zou je dat alsjeblieft niet willen doen? Ymnes (overleg) 15 mrt 2020 08:01 (CET)[reageer]
Die opmerking weghalen gaat te ver. Ik zal toch wel weten wat de peilvraag is. En ik zal vermoedelijk die andere opmerking ook terugzetten: dat is de kern waar de peilvraag over gaat. Ik weet niet of je weet dat diverse moderatoren vinden dat mij belet zou moeten worden om te beweren dat er geen consensus is dat er gezaghebbende bronnen over het onderwerp zelf hoeven zijn. — Zanaq (?) 15 mrt 2020 10:16 (CET)
Daar wordt die opiniepeiling alleen maar onbetrouwbaar door. Zo hoort het niet. Ymnes (overleg) 15 mrt 2020 10:20 (CET)[reageer]
  • Zoals we het nu doen is geen bruikbaar antwoord op de peilvraag. Hoe doen we het nu, hoe bepalen we of dat verandert, hoe bepalen we over 100 jaar of het niet veranderd is? Diverse gebruikers ontkennen dat er iets gewijzigd is en hoe we het nu doen is dus onduidelijk: het is dus niet bekend hoe het huidige beleid er uitziet.
  • Er zíjn al regels ontstaan die op de verwijderlijst gehanteerd worden waardoor relevante onderwerpen ineens geen E-waarde meer zouden hebben, zie bijvoorbeeld deze recente sessie. Deze peiling is juist bedoeld om dat een halt toe te roepen.
  • Denk je dat het beleid niet gewijzigd is, en zo ja, waarop baseer je dat? Vind je dat onderwerpen als Jedi Mind Trick, Opblaasbaarheid en Claudine (soapfiguur) terecht als NE verwijderd zijn? Denk je dat deze voor eind 2018 ook verwijderd zouden zijn?
  • Voor de duidelijkheid: ik ben het eens met je betoog in de peiling, maar in mijn observatie is dat niet meer de huidige situatie maar de oude situatie. — Zanaq (?) 15 mrt 2020 11:45 (CET)

Een ster voor jou![brontekst bewerken]

De Teamworkster
Ik vind het heel erg mooi om te zien hoe je onvermoeibaar in discussie blijft gaan over de relevantie van onderwerpen, en nu de handschoen op hebt gepakt en een hele brede peiling hebt opgezet waar iedereen zijn of haar mening in kwijt kan.

Ik hoop dat dit tot een gedragen resultaat gaat leiden, waar de Nederlandstalige Wikipedia weer mee vooruit kan. Ciell 29 mrt 2020 13:26 (CEST)[reageer]

Dank je wel, Ciell. Ik vrees echter dat dat laatste een illusie zal blijken. Groet. — Zanaq (?) 7 apr 2020 19:49 (CEST)