Naar inhoud springen

Celebrations: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Lolminion2010 (overleg | bijdragen)
Ik heb de pagina uigebreid
Versie 64454727 van Wikiwernerbot (overleg) teruggezet
Labels: Twinkle Ongedaan maken
Regel 1: Regel 1:
'''Celebrations''' zijn een verzameling [[Candybar (snoep)|gevulde chocoladerepen]] van [[Mars Incorporated]]. Na het verkoopsucces van Celebrations produceerde [[Cadbury plc|Cadbury Schweppes]] een eigen versie, genaamd [[Heroes (snoepgoed)|Heroes]].
'''''Celebrations''''' is een assortiment van snoepgoed geproduceerd door Mars, Incorporated, voor het eerst geïntroduceerd in 1997. Het assortiment omvat miniaturen van populaire Mars-chocolademerken, waaronder Mars, [[Snickers]], [[Bounty (chocoladereep)|Bounty]], [[Twix]], [[Milky Way]] en [[Maltesers]].


Er zijn drie standaarddoosjes, namelijk van 200 gram, 263 gram en 400 gram.<ref>[https://www.mars-online.nl/assortiment_chocolade.asp Assortiment chocolade], Mars, Incorporated. Geraadpleegd op 27 december 2014.</ref> In 2011 werd in [[Nederland]] Celebrations ice cream verkocht.
== Geschiedenis ==
''Celebrations'' werden geïntroduceerd als een assortiment van miniaturen van Mars-chocolademerken, gepresenteerd in een feestelijke doos. De lancering in 1997 bood consumenten de mogelijkheid om te genieten van een verscheidenheid aan chocoladesnoepjes in kleinere porties, wat het assortiment populair maakte voor feestelijke gelegenheden en als cadeau.


In Celebrations zitten de volgende chocolaatjes:
== Assortiment en Variëteiten ==
* [[Mars (reep)|Mars]]
Het ''Celebrations''-assortiment omvat een selectie van chocoladesnoepjes van verschillende merken van Mars, Incorporated. Elke doos bevat individueel verpakte snoepjes, wat het delen en serveren vergemakkelijkt. De variëteiten kunnen verschillen afhankelijk van de regio, maar de meest voorkomende selectie omvat miniaturen van Mars, [[Snickers]], [[Bounty (chocoladereep)|Bounty]], [[Twix]], [[Milky Way]] en [[Maltesers]].
* [[Bounty (chocoladereep)|Bounty]]
* [[Snickers]]
* [[Twix]] (niet meer in het Verenigd Koninkrijk)
* [[Topic (chocoladereep)|Topic]] (niet meer in het Verenigd Koninkrijk)
* [[Galaxy (chocoladereep)|Galaxy]] / [[Dove (chocolade)|Dove]]
* [[Galaxy Caramel]] / [[Dove Caramel]]
* [[Galaxy Truffle]]
* [[Maltesers |Maltesers Teaser]]
* [[Milky Way]]


{{Appendix}}
== Populariteit en Cultuur ==
''Celebrations'' hebben een plaats verworven als een populair snoepgoed voor diverse gelegenheden, waaronder feesten, feestdagen en als geschenk. De doos met gemengde chocoladesnoepjes biedt consumenten de mogelijkheid om te genieten van een scala aan favoriete smaken in één verpakking.

== Beschikbaarheid ==
''Celebrations''-dozen met chocolade zijn verkrijgbaar in supermarkten, warenhuizen en online retailers wereldwijd. Ze zijn vaak te vinden in de snoepgangen en cadeausecties, vooral tijdens vakantieperiodes en speciale gelegenheden.

== Kritiek en Controverse ==
Hoewel ''Celebrations'' over het algemeen populair zijn bij [[Consument|consumenten]], zijn er af en toe klachten geweest over de verhouding en variëteit van snoepjes in de doos. Sommige consumenten hebben ook bezorgdheid geuit over de hoeveelheid verpakkingen en afval die gepaard gaan met individueel verpakte snoepjes. Mars, Incorporated heeft gereageerd op dergelijke zorgen door te blijven werken aan verbeteringen in het assortiment en verpakkingsopties.

== Toekomstige Ontwikkelingen ==
Mars, Incorporated blijft werken aan het verbeteren en uitbreiden van het ''Celebrations''-assortiment, inclusief mogelijke nieuwe smaken, verpakkingsformaten en duurzaamheidsinitiatieven.{{Appendix}}


[[Categorie:Snoep]]
[[Categorie:Snoep]]

Versie van 10 mei 2024 16:46

Celebrations zijn een verzameling gevulde chocoladerepen van Mars Incorporated. Na het verkoopsucces van Celebrations produceerde Cadbury Schweppes een eigen versie, genaamd Heroes.

Er zijn drie standaarddoosjes, namelijk van 200 gram, 263 gram en 400 gram.[1] In 2011 werd in Nederland Celebrations ice cream verkocht.

In Celebrations zitten de volgende chocolaatjes: