Overleg gebruiker:PeterKeijsers

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een oude versie van deze pagina, bewerkt door Blueknight (overleg | bijdragen) op 13 aug 2013 om 08:33. (→‎Blokkade 3 maanden)
Deze versie kan sterk verschillen van de huidige versie van deze pagina.

Laatste reactie: 10 jaar geleden door Blueknight in het onderwerp Blokkade 3 maanden
WP:ARCH Overleg gebruiker:Torval/archief
Maan Deze gebruiker is voorlopig niet actief op Wikipedia ('wikibreak').
laatste bijdragen

Artikelen VVV-Venlo (en aanverwante)

Dag Torval. Ik zie dat je mijn bewerking ongedaan hebt gemaakt in de hoofdpagina VVV-Venlo met de opmerking 'selectieve verwijdering'. Zoals je wellicht in mijn gebruikersgeschiedenis kunt zien, ben ik bezig om e.e.a. aan te vullen bij de artikelen over VVV. Ik heb gemeend inderdaad te moeten selecteren, juist om het overzichtelijk te houden. Voor een compleet overzicht of lijst (van b.v. spelers en trainers, maar ook andere) ben ik de rubrieken categorie en navigatie aan het uitbreiden. Dat is dus de reden om de namen van (oud-)spelers en trainers op de hoofdpagina enigszins in te perken. Ik ben het ermee eens dat dit selectief is, maar is niet iedere opsomming (zonder compleet te zijn) per definitie selectief? 16 jun 2013 10:00 (CET)

  • Heb je kennis van de spelers van vroeger? Je haalt bijvoorbeeld een Mikan Jovanovich weg. Dat lijkt me toch een speler die mag blijven staan. Dat je de lijst inperkt, daar is op zich niks mis mee, maar laat dan bijvoorbeeld de bekendere/bekendste staan. Als je niet weet hoe bekend een speler is, dan raad ik je aan om eraf te blijven. Groet, Torval (overleg) 16 jun 2013 10:16 (CEST)Reageren

Hallo Torval, ik zie dat je een wikibreak houdt, sorry dat ik je moet lastig vallen, ik heb je artikel Beleg van Venlo (1579) ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Ik kan er namelijk geen enkele verifieerbare bron over vinden, behalve legio bronnen die wel melding maken van aansluiting bij de Unie dat jaar, dat Parma Venlo oversloeg bij zijn veldtocht. Maurits eerste wapenfeit was volgens het etalageartikel Maurits van Oranje de Inname van Axel van 1582. De informatie is dus niet verifieerbaar, op de website (citadelvenlo.org) ontbreekt bronvermelding. Iedereen kan dat via Google Books zelf nalezen. Totdat iemand het tegendeel met een deugdelijke bron kan aantonen (hetgeen ik betwijfel) heeft daar geen belegering plaatsgevonden in 1579. Hetzelfde heb ik met Beleg van Venlo (1593), n het boek Het leven en de daden van Maurits, prins van Oranje-Nassau wordt geen woord over schermutselingen in Venlo gerept, behalve dat Maurits druk was met het Beleg van Geertruidenberg (1593). Ook daarvan heb ik tot nu niets gevonden, zou je daar even naar willen kijken? MVG 6 aug 2013 10:31 (CEST)

Beoordelingsnominatie Beleg van Venlo (1572)

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Beleg van Venlo (1572) dat is genomineerd door Henk_Boelens. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130809 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 10 aug 2013 02:02 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Beleg van Venlo (1478)

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Beleg van Venlo (1478) dat is genomineerd door Gouwenaar. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130810 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 11 aug 2013 02:02 (CEST)Reageren

Blokkadeverzoek

Omdat jouw werkwijze imo een bedreiging vorm voor de opbouw van de encyclopedie heb ik een blokkadeverzoek ingediend. Voor de motivering zie hier. Met vr. groet, Gouwenaar (overleg) 11 aug 2013 13:34 (CEST)Reageren

A Day in The Park

Verwijderingsnominatie A Day in The Park

Hallo PeterKeijsers, ik heb A Day in The Park ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. De discussie hierover is hier terug te vinden. Een aantal dingen die mankeren aan het artikel zijn te vinden in de uitklapbalk hieronder.

UitklappenKlik voor meer informatie hiernaast op uitklappen

Wellicht is het aan te raden de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven. Heb je verder nog vragen over de nominatie dan verwijs ik je naar deze pagina of naar de Helpdesk.

EvilFreD (overleg) 12 aug 2013 06:48 (CEST)Reageren

Blokkade 3 maanden

Torval,

Naar aanleiding van het verzoek en de daaropvolgende discussie heb ik besloten om de bewerkingsrechten van uw account Torval voor de duur van drie maanden te beperken tot alleen-lezen. U kunt tegen deze beslissing "in beroep gaan" bij de arbitragecommissie. Het is ook mogelijk dat een derde een blokpeiling organiseert om de gemeenschap te vragen de beperking per direct te opheffen. Deze beperking is opgelegd met twee redenen: bescherming van de encyclopedie en een duidelijk signaal dat uw bijdragen - waarvan de informatie die niet in bronnen terug te vinden zijn - echt niet door de beugel kunnen.

Met vriendelijke groet, BlueKnight 13 aug 2013 08:32 (CEST)Reageren