Wikipedia:Etalage/Aanmelding kandidaten

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Overzicht beheerpagina's
  Etalage-navigatie


Op deze pagina kan je artikelen aanmelden om op te nemen in de Etalage van Wikipedia. De Etalage is een selectie van artikelen die gebruikers van Wikipedia bijzonder waarderen en die aan bepaalde standaarden voldoen. Je kan ook artikelen afmelden waarvan je meent dat ze niet langer aan de eisen voldoen.

Je kan zowel artikelen aanmelden die je zelf hebt geschreven als andere artikelen die je erg waardeert. Vóór je een artikel aanmeldt, vergelijk je het het best met de criteria voor een etalageartikel. Vervolgens kan je voor een review zorgen. Daarbij helpen andere Wikipedianen om het artikel te verbeteren. Voldoet het artikel na deze review aan de etalagecriteria, draag het dan voor op deze pagina.

Een aanmelding blijft minstens een maand staan. Er moeten ten minste twee voorstemmen meer zijn dan tegenstemmen om een artikel op te nemen in de Etalage.

Lees de nominatierichtlijnen voor meer details.

Een nieuw artikel nomineren[bewerken | brontekst bewerken]

NOMINEER EEN NIEUW ARTIKEL REVIEW OPMAAK
Icoon voor de Reviewsectie van Wikipedia
Icoon voor de Reviewsectie van Wikipedia
=== [[Onderwerp]] ===
==== Voor opname [[Onderwerp]] ====
# ...

==== Tegen opname [[Onderwerp]] ====
# ...

==== Commentaar [[Onderwerp]] ====
# ...

Meld een artikel aan voor opname in de Etalage of nomineer een artikel voor verwijdering uit de Etalage. Een artikel maakt meer kans als het in de Review door andere gebruikers is geëvalueerd. Gebruik bovenstaande opmaak voor je nominatie. Geef een inleiding bij de nominatie en plaats een link naar de review. Vervang [[Onderwerp]] door het juiste onderwerp.

Nieuwe nominaties[bewerken | brontekst bewerken]

Verwijderingen[bewerken | brontekst bewerken]

Klik om een lemma te nomineren voor verwijdering uit de Etalage.


Zonhoven[bewerken | brontekst bewerken]

Het lemma bevat nogal wat achterhaalde gegevens en heeft vanaf 9 januari in de Review gestaan. De nominatie heeft de steun van de hoofdschrijver van het lemma, Ø11 (hier), die het verwijderingssjabloon plaatste (hier). De kritiekpunten staan hier. HT (overleg) 8 feb 2024 19:23 (CET)Reageren[reageer]

Voor verwijdering[bewerken | brontekst bewerken]
  1. ...
Tegen verwijdering[bewerken | brontekst bewerken]
  1. ...
Commentaar[bewerken | brontekst bewerken]
  1. ...