Chicago Med (seizoen 2)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Chicago Med (seizoen 2)
Televisieprogramma Chicago Med
Land van oorsprong Vlag van Verenigde Staten
Zender(s) Vlag van Verenigde StatenNBC
Start 22 september 2016
Einde 11 mei 2017
Aantal afleveringen 23
Seizoenchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Dit artikel vat het tweede seizoen van Chicago Med samen. Dit seizoen loopt van 22 september 2016 tot en met 11 mei 2017 en bevat drieëntwintig afleveringen.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Terugkerende rollen[bewerken | brontekst bewerken]

Cross-over rollen[bewerken | brontekst bewerken]

Afleveringen[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.
Nr. Aflevering Titel Regisseur Schrijver(s) Selectie gastrollen Uitzenddatum Vlag van Verenigde Staten
19 1
Soul Care
Arthur W. Forney Diane Frolov
Andrew Schneider
Karen Aldridge - dr. Kendra Perrington
Cordelia Dewdney - Cheryl Martin
Kiki Layne - Emmie Miles
Chuck Quinn - Ray
22 september 2016
Dr. Manning en dr. Halstead behandelen een zwangere vrouw die een auto-ongeluk heeft overleefd, zij worden dan gedwongen om een keizersnede uit te voeren om de baby te redden. Dr. Choi begint in zijn nieuwe functie als hoofd spoedeisende hulp, en dr. Reese accepteert een stageplaats op de afdeling psychiatrie van dr. Charles. Dr. Charles krijgt dan te horen dat dr. Rhodes zijn nieuwe chef wordt. Ondertussen raakt dr. Manning gecharmeerd van de nieuwe student Jeff Clarke, dit tot grote frustratie van dr. Halstead.
20 2
Win Loss
David Rodriguez Eli Talbert
Safura Fadavi
Paul Ben-Victor - mr. McGregor
Alex Hernandez - Javier
Demetria McKinney - mrs. James
Jennefer Ludwigsen - Gayle
Eric C. Lynch - Andre
Collin Geraghty - John
29 september 2016
Dr. Rhodes en dr. Manning behandelen twee aparte patiënten met hartproblemen. Dr. Halstead en dr. Charles behandelen een dakloze man met zicht problemen. Dr. Choi wordt achtervolgd door een United States Navy man, en moet ondertussen patiënten behandelen die slachtoffer zijn geworden van een bendeoorlog.
21 3
Natural History
Michael Waxman Stephen Hootstein
Danny Weiss
Alexandra Grey - Denise Lockwood
Marie Weiss - Amanda Kendrick-Dobbs
Brian Grey - mr. Dobbs
Kanya Iwana - Farah
6 oktober 2016
Dr. Halstead behandeld Denise, de zus van Lockwood, die bij een auto-ongeluk betrokken raakte door tijdelijke blindheid. Later ontdekt dr. Halstead dat Denise een transgender is en lijdt aan prostaatkanker. Dr. Manning en Clarke proberen een patiënt te behandelen die geen Engels verstaat en spreekt. Dr. Reese en dr. Charles behandelen een zwangere vrouw wat later geen gewone zaak blijkt te zijn. Dr. Rhodes voert een ingewikkelde hartoperatie uit zonder de toestemming van zijn mentor dr. Latham.
22 4
Brother's Keeper
Stephen Cragg Jeff Drayer
Joseph Sousa
Daniel J. Travanti - Edward Hall
Victor Holstein - Tom Hall
Abigail Boucher - Elizabeth Kline
Alyssa Freeman - Hayley Kline
13 oktober 2016
Dr. Choi raakt in een situatie betrokken als hij een oudere patiënt wil laten opereren en dat zijn zoon dit wil tegenhouden. Dr. Manning en dr. Halstead krijgen te maken met een epidemie, wanneer een virus zich verspreidt naar verschillende patiënten. Dr. Reese en dr. Charles behandelen een patiënt met een heroïne verslaving en een overbezorgde moeder. De dochter van dr. Charles begin met haar nieuwe functie in het ziekenhuis op de epidemiologieafdeling
23 5
Extreme Measures
Daisy von Scherler Mayer Shelley Meals
Darin Goldberg
Betty Buckley - Olga Barlow
Anita Gillette - Ruth
Tai'isha Davis - Michelle Kastpen
Lawrence Grimm - Lawrence
20 oktober 2016
Dr. Halstead, dr. Shore, April en Noah zijn aanwezig op een marathon waar zij een aangereden fietser behandelen, en moeten dan een lastige en moeilijke behandeling uitvoeren. Ondertussen behandelt dr. Manning een acht jaar oud meisje dat aan acuut haarverlies lijdt. Dr. Choi behandelt een dame op leeftijd die haar medicijnen niet meer inneemt en waarschijnlijke aan malnutritie lijdt. Goodwin heeft besloten om door te zetten met haar scheiding.
24 6
Alternative Medicine
Eriq La Salle Diane Frolov
Andrew Schneider
Haley Brooke Walker - Sharon Fisher
Mildred Marie Langford - Cynthia Fisher
Alyssa Freeman - Hayley Kline
Abigail Boucher - Elizabeth Kline
27 oktober 2016
Dr. Reese probeert de voormalig patiënt Danny te helpen, een tiener die betrokken is bij sekssmokkel. Zij wendt zich tot dr. Charles en rechercheur Lindsay om hem hierbij te helpen om hier uit te raken. Dr. Manning behandelt een jonge kankerpatiënt die een levensbedreigende wending krijgt. Dr. Halstead behandelt een patiënt met een ziekte in het maag-darmstelsel. Dr. Choi behandelt een jonge patiënte die experimenten op zichzelf uitvoert door kleine metalen voorwerpen in te slikken.
25 7
Inherent Bias
Michael Waxman Stephen Hootstein
Danny Weiss
Robert Gossett - Reggie Dixon
Jurgen Hooper - Jason Wheeler
Paloma Nozicka - Pamela
3 november 2016
Er ontstaat een flinke spanning tussen Goodwin, dr. Choi en dr. Manning wanneer er een behandeling plaatsvindt op een oude liefde van Goodwin met een fatale ziekte. Dr. Reese blijft Danny behandelen, terwijl dr. Charles een operatie probeert tegen te houden die dr. Rhodes noodzakelijk acht. Ondertussen vraagt Noah aan dr. Halstead of hij huisvisite kan doen voor zijn app, en Sexton gaat zich verloven.
26 8
Free Will
Charles S. Carroll Jeff Drayer
Joseph Sousa
Brenda Barrie - ms. Goff
Abby Rose Merrill - Karrina Goff
Nora Dunn - psychiater van Daniel
Rob Campbell - mr. Wallace
10 november 2016
Dr. Halstead en dr. Manning ontmoeten een patiënt die een niertransplantatie nodig heeft, zijn broer is een match maar is hiv positief. Ondertussen ontdekt Sexton dat zij zwanger is, en is bang dat haar tuberculose behandeling haar baby kwaad doet. Dr. Rhodes en dr. Charles jr. beginnen met elkaar te flirten, dit tot ongenoegen van dr. Charles sr.. Dr. Reese ontvangt slecht nieuws, Danny is overleden. Dr. Choi behandelt een patiënt die in de gevangenis zit.
27 9
Uncharted Territory
Patrick Norris Eli Talbert
Safura Fadavi
Zabryna Guevara - Meghan Scott
Ariana Burks - Bria Scott
Michael William Freeman - Ricky Wade
Jaylen Moore - Aamir Hammad
Salar Ghajar - Cyrus Hammad
Anish Jethmalani - Omid Hammad
5 januari 2017
Dr. Choi gebruikt alle middelen om een gevecht tegen te houden, wanneer hij twee MMA vechters behandelt. Dr. Manning vraagt dr. Rhodes voor hulp wanneer zij een patiënt behandelt met ademhalingsproblemen. Dr. Charles en dr. Reese krijgen een discussie over een patiënt die een harttransplantatie nodig heeft. Sexton ontdekt complicaties met haar tuberculose behandeling, die haar zwangerschap in gevaar brengt. Clarke vertelt dr. Manning een geheim, en dit leidt ertoe dat zij haar relatie beëindigd.
28 10
Heart Matters
Fred Berner Darin Goldberg
Shelley Meals
Zabryna Guevara - Meghan Scott
Ariana Burks - Bria Scott
Tyler Fischer - Felix Koslow
Jerod Haynes - Darryl Windham
Tiffany Oglesby - Kate Windham
12 januari 2017
Lockwood wordt geconfronteerd met de politieagente die haar vorig jaar had gearresteerd voor obstructie van de wet. Wanneer de agente overlijdt aan haar verwondingen ontdekt zij dat Trudy Platt aan Sexton vraagt of zij helpt met de orgaandonaties voor persoonlijke redenen. Ondertussen behandelt dr. Halstead een jockey die een eetstoornis heeft. Dr. Rhodes behandelt een patiënte die een harttransplantatie nodig heeft, maar zij onthult later dat ze een terugslag heeft gehad.
29 11
Graveyard Shift
Alex Zakrzewski Diane Frolov
Andrew Schneider
Tod Kent - radioloog Taylor Stafford
Carlos Rogelio Diaz - Hank Logan
Karissa Murrell Myers - Candace Leighton
Justine C. Turner - Lucy Barton
Nikea Gamby-Turner - Joanne Richmond
19 januari 2017
Tijdens de nachtdienst voelen alle medewerkers de gevolgen hiervan. Dr. Reese wordt gedwongen om enkele families in te lichten dat hun dierbaren zijn overleden. Goodwin belt dr. Rhodes op om naar het ziekenhuis te komen, om daar een zieke pandabeer met een zeldzame ziekte te behandelen. Dr. Halstead wordt achtervolgd door een patiënt, en alleen om te ontdekken dat hij tijdens zijn shift vergiftigd is.
30 12
Mirror Mirror
Vincent Misiano Stephen Hootstein Nora Dunn - psychiater van Daniel
Rosie Benton - Laura Green
Caroline Heffernan - Ariel Green
Brian McCartney - Ed Mikulski
Louis C. Giordano - Rey Ochoa
Gino Montesinos - Leo Ochoa
2 februari 2017
Dr. Manning en dr. Charles behandelen een patiënt waarvan de dochter dezelfde symptomen blijkt te hebben. Dr. Choi en Clarke belanden in een gevaarlijke situatie bij een x-ray scan, wanneer hun patiënt een geladen wapen in zijn rectum blijkt te hebben. Dr. Halstead raakt geïrriteerd, wanneer dr. Stohl hem achtervolgt met een camera voor een promotiefilm. Dr. Latham onthult aan dr. Rhodes dat hij recentelijk te horen heeft gekregen dat hij lijdt aan het syndroom van Asperger.
31 13
Theseus' Ship
Kenneth Johnson Jeff Drayer Julie Ariola - ms. Holloway
Leah Karpel - Grace Snow
Connor McNamara - Mark Scott
Cameron Knight - Adam Moore
Zach Thomas - Gabe Moore
9 februari 2017
Dr. Manning behandelt een jonge kankerpatiënt die geen recept heeft gekregen voor zijn chemotherapie, en ontdekt later dat zijn kanker is geslonken ondanks hij geen chemo heeft ondergaan. Dr. Choi, dr. Charles sr. en dr. Reese behandelen een vrouw die lijdt aan een gespleten persoonlijkheid. Dr. Halstead en dr. Charles jr. proberen een vrouw te behandelen die iedere hulp weigert. Dr. Rhodes en dr. Latham bezoeken een ander ziekenhuis om daar een aparte medische procedure uit te voeren.
32 14
Cold Front
Michael Waxman Diane Frolov
Andrew Schneider
Danny Weiss
Laura Heisler - Susan Porter
Cyrus Alexander - Blake Porter
Scott Morehead - Jack Kellogg
Erica Hubbard - Dina Morris
H.B. Ward - Rod Winter
16 februari 2017
Het ziekenhuis wordt overspoeld met patiënten die gewond zijn geraakt in een blizzard. Dr. Manning en dr. Halstead dwingen een patiënt tot het maken van een beslissing voor het uitvoeren van een bloedtransfusie. Dr. Choi behandelt een brandslachtoffer die op sterven ligt, en afscheid wil nemen van zijn vrouw. Dr. Rhodes wordt gedwongen tot een noodoperatie op een patiënt die een bloedziekte heeft. Dr. Charles ontmoet een geïrriteerde patiënt die zijn herhalingsrecept probeert te verzilveren.
33 15
Lose Yourself
David Rodriguez Eli Talbert Ashley Grace - Melody Sayers
Joseph Kibler - Nick
Samantha Marie Ware - Julia
Coburn Goss - Edward Thompson
Linda Reiter - mrs. Pepper
Rick Uecker - mr. Pepper
2 maart 2017
Dr. Rhodes behandelt een patiënt die van een 30 verdiepingen hoog gebouw is gevallen, dit leidt tot een groot mediacircus. Sexton krijgt slecht nieuws dat haar baby op dezelfde tijd gestorven is toen zij een patiënt behandelde met hartklachten. Dr. Choi en dr. Manning behandelen een patiënt met een dwarslaesie, en ontdekken dat hij een experimentele behandeling ondergaat om zijn verlamming ongedaan te maken. Dr. Reese behandelt een patiënt die mensen in nood helpt.
34 16
Prisoner's Dilemma
Laura Belsey Joseph Sousa Jenny Bacon - Angela Azen
Guy Massey - Dave Azen
Doris Morgado - Zulmira Céspedes
Morgan Lily - Nancy Leigh
Isabella Blythe Suarez - Bruna Cespedes
9 maart 2017
Dr. Manning behandelt een patiënt in coma die zwanger is, maar ontdekt later dat de patiënt in verlamde toestand verkeert door een vermoedelijke beroerte. Na een leerzaam bezoek aan een psychiatrische instelling, ontmoet dr. Reese een tiener die volgens haar niet in deze instelling thuishoort. Dr. Rhodes en dr. Latham opereren een jonge vrouw die tijdens een vliegreis in elkaar is gestort, terwijl Dr. Choi, Sexton en Clarke haar moeder behandelen die bolletjes met cocaïne in haar buik heeft.
35 17
Monday Mourning
Fred Berner Jeff Drayer
Danny Weiss
Paul R. Puri
Amanda Leigh Cobb - Cheryl Banks
Josh Bywater - David Banks
Kelvin Roston - mr. Roth
Ann Joseph - mrs. Roth
Alex Henderson - Kevin Roth
Roderick Peeples - Jim Kessler
16 maart 2017
Het personeel van het ziekenhuis rouwt om het verlies van een medewerker die zelfmoord heeft gepleegd. Dr. Choi en dr. Halstead raken met elkaar in conflict bij de behandeling van een patiënt die symptomen heeft van een beroerte. Dr. Manning behandelt een jongen die in een bevroren rivier is gevallen. Sexton maakt een belangrijke beslissing over haar relatie nadat zij een miskraam heeft gehad.
36 18
Lesson Learned
Michael Pressman Safura Fadavi William R. Moses - Sean Adams
Lia D. Mortensen - mrs. Adams
Jason Gerhardt - Mitch Jacobs
Jean Moran - dr. Bella Rowan
Casey Tutton - Monique Lawson
30 maart 2017
Dr. Halstead maakt snelle en moeilijke beslissingen wanneer hij een patiënt behandelt die zijn leraar was tijdens zijn medische studie. Dr. Rhodes voert een gevaarlijke operatie uit op een jongen, en dit resulteert in een mogelijke amputatie van zijn arm. Dr. Charles en dr. Reese behandelen een patiënt met mogelijke zelfmoordneigingen, en dit naar hen ontkent. Lockwood neemt een agressieve houding aan wanneer zij een nieuwe verpleegster inwerkt. Dr. Reese heeft het nog steeds moeilijk na het verlies van de overleden dokter.
37 19
Ctrl Alt
Valerie Weiss Stephen Hootstein
Jason Cho
Joseph Morales - Chad Rawls
Gregory Alan Williams - Bert
6 april 2017
Het computersysteem van het ziekenhuis wordt gehackt door een onbekende dader, en om dit op te heffen moet het ziekenhuis losgeld betalen. Goodwin wordt geconfronteerd met haar ex-man, wanneer hij zijn nieuwe vriendin naar het ziekenhuis brengt omdat zij gewond is. Dr. Choi behandelt een moeilijke patiënt die gewond is door een pistoolschot. Dr. Reese begint te vermoeden dat zij door dr. Charles sr. de psychiatrische afdeling moet verlaten. Dr. Rhodes begint zich zorgen te maken over het gedrag van dr. Charles jr..
38 20
Generation Gap
Stephen Cragg Shelley Meals
Darin Goldberg
Lenne Klingaman - Emilia Bohlen
Joey Luthman - Elliot Gallagher
Louis Herthum - Pat Halstead
Bart Shatto - Stan Gallagher
Polly Lee - Debbie Gallagher
13 april 2017
Dr. Halstead vraagt dr. Rhodes voor hulp als zijn vader tegen zijn wil wordt opgenomen met een falend hart. Ondertussen krijgt dr. Choi te maken met een tiener die worstelt met zijn seksuele behoeftes. Dr. Manning en Clarke proberen een kind te helpen die achtergelaten is door zijn werkende moeder. Dr. Rhodes vraagt dr. Charles sr. zijn dochter te confronteren met haar grillig gedrag. Dr. Reese geeft les opvoeding aan een klas op highschool, en gebruikt hiervoor babypoppen.
39 21
Deliver Us
Holly Dale Jeff Drayer
Joseph Sousa
Madison Dirks - Matt Parkes
Joshua Satine - Sam Parks
Callie Brook McClincy - Leah Parks
Kenneth Choi - David Kwon
27 april 2017
Dr. Rhodes en dr. Manning proberen een zwangere patiënte met ademhalingsproblemen te behandelen terwijl zij bezig is met haar dochter die lijdt aan kanker. Ondertussen vraagt dr. Charles sr. aan dr. Reese om zijn dochter te evalueren, maar betrapt haar later erop dat zij haar neus in de hele behandeling steekt. Dr. Choi komt in aanvaarding met Noah, de broer van April, wanneer de stage op de afdeling begint.
40 22
White Butterflies
Eriq La Salle Stephen Hootstein
Eli Talbert
Jennifer Landon - Janelle Nicholson
Tim Martin Gleason - Kevin
Nic Few - Gary Foster
4 mei 2017
Nadat Robin is opgenomen op de psychiatrische afdeling daagt dr. Rhodes dr. Charles sr. en dr. Reese uit om met een plan te komen om haar hieruit te krijgen. Ondertussen helpt dr. Manning rechercheur Halstead nadat de behandeling van een jonge patiënt een misdaad wordt. dr. Choi en April hebben een meningsverschil over de gezondheid van een patiënt.
41 23
Love Hurts
Michael Waxman Diane Frolov
Andrew Schneider
Gabriel L. Feinberg
Norma Kuhling - dr. Ava Bekker
Scott Morehead - Jack Kellogg
Kenneth Choi - dr. David Kwon
Paola Sanchez Abreu - Sammie Sullivan
11 mei 2017
Robin wordt weer gedwongen opgenomen op de psychiatrische afdeling, en daar benadert dr. Reese haar met een ander plan om haar te kunnen genezen. Dr. Reese ontdekt dan dat Robin een hersentumor heeft wat haar uitbarstingen kan verklaren. Ondertussen probeert dr. Halstead zijn gevoelens te onderdrukken naar dr. Manning wanneer zij samen aan een patiënt werken. April probeert dr. Choi te ontwijken na hun laatste confrontatie.