Gebruiker:IC één Twee/verplaatsen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verzoekpagina voor moderatoren | Artikel verplaatsen
Verzoekpagina voor artikelverplaatsingen
Iedereen kan hier een verzoek plaatsen om een artikel (d.w.z. geen afbeelding, bestand, categorie, gebruiker of sjabloon) van naam te veranderen als het artikel waarnaar verplaatst gaat worden, reeds bestaat, of als dat om andere redenen niet lukt. Kijkt u eerst of u het artikel zelf kan hernoemen, de procedure vindt u hier.
Wanneer een verzoek behandeld is behoort het verzoek verplaatst te worden naar het kopje Behandelde verzoeken zodat nieuwe verzoeken steeds gemakkelijk bovenaan te vinden zijn.
Afgehandelde verzoeken worden na 4 dagen automatisch gearchiveerd naar het archief.

Wanneer het verzoek geen onderhoudskwestie betreft (verkeerd kopieer-plak-werk, of typefout bijvoorbeeld), stel het dan eerst voor op de overlegpagina van het artikel. Wanneer daar consensus bereikt wordt of als niemand binnen redelijke tijd reageert, plaats dan pas het verzoek tot uitvoering hier. Deze pagina is niet bedoeld voor discussies, verzoeken waarbij discussie ontstaat zullen worden afgewezen, waarna de discussie gevoerd dient te worden op een relevante overlegpagina. Mocht je een dergelijk overleg extra onder de aandacht willen brengen, zie dan bijvoorbeeld WP:OG.

Gelieve te ondertekenen met 4 tildes (~~~~)

Nieuwe verzoeken[bewerken | brontekst bewerken]

Afgehandelde verzoeken[bewerken | brontekst bewerken]