Overleg gebruiker:82.95.184.100

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Agora in het onderwerp Autoblog
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 82.95.184.100! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.784 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.


Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Heijnsdijk[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Heijnsdijk ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! **Man!agO** 25 feb 2010 18:38 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Zenvo[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Zenvo dat is genomineerd door Jeroen. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100225 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 26 feb 2010 01:11 (CET)Reageren

Bron?[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Je hebt een wijziging aangebracht in het artikel Abu Dhabi (stad). Kun je ook een bron geven om deze wijziging te onderbouwen? Om te voorkomen dat er onjuiste wijzigingen worden aangebracht op Wikipedia, is het mogelijk dat wijzigingen zonder bronvermelding of referentie ongedaan worden gemaakt. Je kunt als je de toevoeging doet het beste het veldje "samenvatting", dat onder het tekstveld staat, gebruiken om de bron aan te geven. Meer informatie over bronnen en referenties kun je hier vinden.

Met vriendelijke groeten, RONN (overleg) 23 apr 2011 09:19 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Alphax + Amfibug[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikelen Alphax en Amfibug ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik ze (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 29 dec 2011 18:56 (CET)Reageren

Lijst van Smurfit Kappa vestigingen[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik heb je artikel Lijst van Smurfit Kappa vestigingen voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, geen auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven. Onderteken met vier tildes (~~~~). Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Agora (overleg) 10 feb 2012 14:53 (CET)Reageren

Amfibug[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Amfibug ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia!

Omdat het artikel ook op 29 december j.l. al is verwijderd kan het ook vandaag nog verwijderd worden. Een automerk met uitsluitend een conceptcar (is dus nog niet in productie!) is geen echt serieus te nemen automerk. Een concept hoeft namelijk niet in productie genomen te worden. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 17 feb 2012 16:39 (CET)Reageren

Lijst van effectenbeurzen[brontekst bewerken]

Hoi. Da's een goeie lijst, waarvoor dank. Maar hoe je het voor elkaar hebt gekregen het schuttingtaal filter te laten afgaan is mij een raadsel. Excuses voor het eventuele ongemak. Kleuske (overleg) 18 feb 2012 18:03 (CET)Reageren

Bewerkingen[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Cadillac ATS. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! Mexicano (overleg) 19 feb 2012 14:31 (CET)Reageren

Kun je mij vertellen waarom je toch door blijft gaan met de vele kleine bewerkingen. Dit is toch niet normaal. U kunt toch eerst de bewerking beoordelen alvorens u opslaat? Is het niet correct dan herstel je dat toch eerst in het bewerkingsscherm. Bovendien staat er een mee bezig sjabloon boven, dus je wordt in principe niet lastig gevallen door andere gebruikers. Mexicano (overleg) 20 feb 2012 17:12 (CET)Reageren

Mercedes-Benz SL-Klasse[brontekst bewerken]

Ik weet niet wat je van plan bent, maar leeghalen van artikelen en er dan een meebezig-sjaboon opplakken is niet de goede manier. Kleuske (overleg) 20 feb 2012 15:21 (CET)Reageren

Lincoln Navigator[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,
Het is niet gebruikelijk binnen Wikipedia om met het toevoegen van blanco regels teksten naast afbeeldingen te krijgen. In het algemeen wordt ervoor gekozen om de tekst gewoon door te laten lopen en de afbeeldingen hun eigen ruimte te geven aan de rechterkant. Mocht de tekst uitgebreid worden, dan zal er vanzelf ruimte tussen de afbeeldingen verschijnen.
Als u het onoverkomelijk vindt dat er tekst over (in dit geval) de tweede versie naast de foto van de eerste versie verschijnt, dan kunt u overwegen om vóór de kop van de tweede versie {{clear}} in te vullen, waarmee u aangeeft dat de browser pas verder mag gaan na het einde van alles wat daarvoor staat.


Voorbeeldje:
== Kop 1 ==
[[Bestand:1.jpg|rechts]]
Blablabla
{{clear}}
== Kop 2 ==
[[Bestand:2.jpg|rechts]]
Blablabla


Succes met uw verdere wijzigingen.
Vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 20 feb 2012 16:42 (CET)Reageren

Edits[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen. Je hebt meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! - M.v.g. - Richardkw (overleg) 20 feb 2012 21:53 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Ferrari 599XX Evo[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Ferrari 599XX Evo dat is genomineerd door Velocitas. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120220 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 27 feb 2012 22:39 (CET)Reageren

2003 Europees basketbal kampioenschap[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik heb op uw artikel een zogenaamd werk in uitvoering sjabloon geplaats. Dit betekent dat het artikel nog zodanig verbeterd moet worden dat het op wikipedia past. Dit sjabloon blijft in principe twee weken staan en als het artikel dan is verbeterd blijft het behouden en anders wordt het verwijderd. Als u nog vragen heeft hoor ik dat graag (bijv. op mijn overlegpagina. MVG Porsche-one overleg 5 mrt 2012 20:06 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie 2003 Europees basketbal kampioenschap[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om 2003 Europees basketbal kampioenschap dat is genomineerd door Porsche-one. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120305 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 6 mrt 2012 01:09 (CET)Reageren

Río Arenas[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Río Arenas ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! BakkertjeWouter. 6 mrt 2012 15:48 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie AUTOECO[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om AUTOECO dat is genomineerd door Fred Lambert. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120321 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 22 mrt 2012 01:03 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie[brontekst bewerken]

Beste anoniem, U heeft het verwijdersjabloon op de pagina AUTOECO verwijderd, zonder enige reden. Als u het verwijdersjabloon verwijdert moet u:

  1. Een goede reden hebben om dit sjabloon te verwijderen, want het is nog niet duidelijk of dit onderwerp binnen Wikipedia past.
  2. Dat melden op de verwijderlijst.

Met vriendelijke groet, Marcovdw ¿overleg? 23 mrt 2012 07:37 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Fitzroy Island[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Fitzroy Island dat is genomineerd door Kinet9057. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120323 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 24 mrt 2012 01:04 (CET)Reageren

Marion Verbruggen[brontekst bewerken]

Verwijderingsnominatie van Marion Verbruggen
Hallo anonieme gebruiker, het door u aangemaakte artikel Marion Verbruggen is ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat Agora het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. De discussie vindt u hier: Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20120416. De reden voor de nominatie is hieronder te vinden.
  • Er wordt getwijfeld aan de encyclopedische relevantie van (het onderwerp van) dit artikel. Zie ook wikipedia:relevantie.

Wellicht is het aan te raden eerst de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat reclame hier ongewenst is, niet zomaar teksten van andere bronnen mogen worden overgenomen overnemen en dat de inhoud altijd objectief moet zijn. Heeft u verder nog vragen over de nominatie dan verwijs ik u naar deze pagina of naar de Helpdesk.

Verwijderingsnominatie Lierderdrift[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lierderdrift dat is genomineerd door Hansmuller. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120427 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 28 apr 2012 02:05 (CEST)Reageren

En dit niet doen alstublieft. JurriaanH overleg 10 mei 2012 17:51 (CEST)Reageren

wikify-labels[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Ik heb verschillende nieuwe artikelen van je bekeken, waaronder Black Heritage Trail en Atlantic White Cedar Swamp Trail. Wil je alstublieft voor het plaatsen van een artikel, het nog een keer goed doorlezen om te controleren op spel- en taalfouten? Nu heb ik boven deze artikelen een melding over spelling gezet, maar het is voor iedereen makkelijker als het in één keer goed is. Verders is trouwens dialect/spreektaal...

Groeten,

Rens van Leeuwen (overleg) 12 mei 2012 14:47 (CEST)Reageren

Tr!sie[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker. Ik heb de pagina Gebruiker:Tr!sie voor directe verwijdering voorgedragen omdat deze account niet geregistreerd is. Om een account te registeren gebruik je deze pagina. Mvg, Woody|(?) 12 mei 2012 19:22 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie van o.a. Roblox[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Roblox door Vis met 1 oog, Skyrama door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120512 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 13 mei 2012 18:30 (CEST)Reageren

Marconi Station Cape Cod[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Marconi Station Cape Cod ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 19 mei 2012 17:59 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Mayflower II[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker, ik heb je artikel Mayflower II ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Mvg, --ErikvanB (overleg) 19 mei 2012 19:17 (CEST)Reageren

Autoblog[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Autoblog ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Agora (overleg) 23 jul 2012 15:53 (CEST)Reageren