Overleg:Lelystad Airport

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Informatie over genoemde baan[bewerken]

Ik vraag me af waar baan 05L-23R ligt. Ik vlieg regelmatig op Lelystad, maar volgens mij is er maar 1 verharde baan en 1 grasbaan voor de ultralights. Maar mischien zie ik iets over het hoofd? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door HansO (overleg · bijdragen) 22 okt 2004 15:09‎

De info was toegevoegd door Gebruiker:80.100.28.39, een anonieme gebruiker die eind vorig jaar, begin dit jaar veel info over vliegvelden heeft toegevoegd. Op deze pagina staat een e-mailadres voor vragen. Op de site van Lelystad Airport is niets te vinden over deze baan. Falcongj 22 okt 2004 15:19 (CEST)

Anonieme info, waar of niet waar?[bewerken]

Zie deze wijziging. Het klinkt als informatie die ergens in een krantje is opgepikt of via via gehoord. maar is dit officiële info van bijvoorbeeld Schiphol of de overheid? Het lijkt mij wishfull thinking vanuit Lelystadse vliegliefhebbers. - QuicHot 18 sep 2007 23:01 (CEST)

M.i. meer een komkommertijd-item. Hebben ze het al jaaaaren over. Heb het verwijderd. Groet, Wammes Waggel 18 sep 2007 23:09 (CEST)

Twijfel aan de neutraliteit[bewerken]

Enkele krantenkoppen van de laatste week. Alleen de wethouder is nog enthousiast over Lelystad Airport, Actievoerders protesteren tegen uitbreiding Lelystad Airport, "MER voor Lelystad Airport moet helemaal opnieuw", Gedupeerde burgers gaan minister adviseren over Lelystad Airport , Vliegmaatschappijen onder dwang naar Lelystad Airport, Het vuile spel met de herrie van Lelystad Airport , Minister: kijken naar betere vliegroutes, overlast Lelystad Airport beperken, 665 Friese vragen over Lelystad Airport. Daarvan blijkt helemaal niets uit de inhoud van het artikel. Alleen een kritiekloos pov verhaal over plannen die nu veelal als glazen bol staan beschreven (want het is helemaal niet zeker dat genoemde data worden gehaald) zonder woord van kritiek. Kortom. De balans is hier afwezig. Rode raaf (overleg) 30 nov 2017 08:32 (CET)

bewerken van de pagina[bewerken]

De pagina bewerken is zinloos. Het onderwerp van meerdere kanten belichten lukt niet. Deze informatie wordt direct verwijderd. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2a02:a445:2707:1:d918:19d2:4232:8fdc (overleg · bijdragen)

Laagvliegroutes[bewerken]

Het stukje over de laagvliegroutes is enkel onderbouwd door een NOS-bericht. Er zijn geen onbetwiste feiten benoemd maar een eigen invulling van de uitkomsten van een rapport. Daarbij is de toon niet neutraal en duidt het op een duidelijke mening van de auteur. Ik heb een POV-aanmerking bovenaan gezet met de vraag om bronvermeldingen voor de beweringen.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 217.121.43.212 (overleg · bijdragen)