Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:213.46.23.41

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door Wikiwerner in het onderwerp Toon bewerking ter controle

Hallo, gebruiker vanaf het IP-adres 213.46.23.41, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Zo krijg je na vier dagen de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Mbch331 (Overleg) 25 aug 2017 20:11 (CEST)Reageren

E-Divisie[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over E-Divisie. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Was als nuweg voorgedragen wegens onzin, maar dat is het niet. Alleen is dit niet het reguliere voetbal, maar de eSports variant (oftewel de computergames variant). Alleen is het waarschijnlijk niet E en in de huidige vorm zeker niet geschikt als artikel. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Mbch331 (Overleg) 25 aug 2017 20:11 (CEST)Reageren

Door er niet bij te zetten dat het de variant voor E-sports is, leek het een hoax: een voetbalcompetitie van de FIFA voor Eredisieteams. Wikiwerner (overleg) 25 aug 2017 20:23 (CEST)Reageren
Je hebt de stand voor 2016/17 in het algemene artikel gezet. Ik denk dat het uiteindelijk beter is om eenzelfde structuur aan te houden als bij de gewone eredivisie: een algemeen artikel die uitlegt wat de divisie is, en wat globaal de geschiedenis is. En dan voor elk jaar een apart artikel voor de clubs, de stand, en de bijzonderheden voor dat ene jaar. Dit om te voorkomen dat het artikel over 3-4 jaar een grote janboel wordt, en anderen er ofwel in gaan snoeien, ofwel het weer gaan nomineren voor verwijdering omdat vul maar een stomme reden in. ed0verleg 27 aug 2017 21:58 (CEST)Reageren

Toon bewerking ter controle[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel E-Divisie. Je hebt hier kort na elkaar op dezelfde pagina meerdere bewerkingen gedaan. Iedere bewerking telkens apart opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een pagina echter onoverzichtelijk en vergroot bovendien de kans op bewerkingsconflicten. Daarom is het handiger meerdere bewerkingen in één keer te doen.

Door bovenaan de pagina op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is die in één keer te bewerken. Door daarna eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe de pagina er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop te gebruiken meerdere bewerkingen doen, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Hulp bij het maken van tabellen staat op Help:Tabellen. Wikiwerner (overleg) 27 aug 2017 23:03 (CEST)Reageren