Overleg gebruiker:62.238.30.127

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.094.245 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Divorce[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Divorce ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Kleuske (overleg) 25 jul 2012 10:30 (CEST)[reageer]

Vlissingen[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, welkom op Wikipedia!. Ik zag je bijdrage op de pagina van Vlissingen. Misschien vind je het leuk om ook de pagina op de Zeeuwse Wikipedia bij te werken: zea:Vlissienge. Succes in ieder geval. Groeten, Overkante (overleg) 23 apr 2013 09:22 (CEST)[reageer]

Welkom op Wikipedia[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker. Hartelijk bedankt voor je bijdragen aan Wikipedia. Ik heb ter informatie hierboven het introductiesjabloon geplaatst. Ik denk echter niet dat je het nodig zult hebben, want ik heb je wijzigingen op het artikel Nieuwslezer goedgekeurd - die zagen er prima uit! Hopelijk zien we je snel weer terug met meer goede bijdragen.

Let wel: Doordat u anoniem bijdraagt, komen uw bewerkingen op een speciale lijst te staan. De kwaliteitscontrole van deze lijst kost veel tijd. Als u zich registreert, komen uw bewerkingen niet meer op deze lijst te staan. Denk er eens over na, want werken onder een gebruikersnaam biedt veel meer voordelen dan anoniem bijdragen! Veel plezier op Wikipedia! Met vriendelijke groet, Grashoofd 17 jun 2013 20:18 (CEST)

Abbott[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker. Wilt u alstublieft niet op de zaken vooruitlopen? Hoe zeker het ook moge zijn dat Tony Abbott de nieuwe premier van Australië zal worden, hij is het nu nog niet. Voeg dit dan ook niet toe aan artikelen die over hem of Australië gaan. Bedankt voor uw begrip. Woody|(?) 7 sep 2013 19:33 (CEST)[reageer]

Beoordelingsnominatie Familie Bouwhuis[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Familie Bouwhuis dat is genomineerd door Bramvr. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130925 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 26 sep 2013 02:00 (CEST)[reageer]