Overleg gebruiker:84.245.4.133

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Theobald Tiger in het onderwerp Artikel NENS
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.326 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

NENS[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel NENS ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 11 mei 2009 07:12 (CEST)

Graag het {reclame}-sjabloon laten staan, dit kan worden gezien als vandalisme. Dit is om mensen er op opmerkzaam te maken dat het artikel op de verwijderlijst staat. Na twee weken discussie aldaar neemt een moderator een beslissing. Deze haalt dan zonodig ook het sjabloon weg. Bedankt. Met vriendelijke groet, Lymantria overleg 11 mei 2009 13:08 (CEST)Reageren

Artikel NENS[brontekst bewerken]

Artikel is opgesteld naar voorbeeld Radio Weesp. Kunt u aangeven welke uitingen als reclame worden aangemerkt? Artikel is volgens mij redelijkerwijs neutraal opgesteld. De organisatie in kwestie in een publieke omroep geen commerciele onderneming.

Beste gebruiker, Welkom op Wikipedia. Ik heb de verwijdernominatie gezien en op de lijst mijn commentaar gegeven op het in mijn ogen niet-juiste gedrag van degene die heeft genomineerd. Tevens heb ik het lemma iets aangepast, zodat een eventueel verwijt van promotie nu geen enkele steun meer vindt in het lemma (frequenties etc. naar beneden verplaatst; een paar zinnen iets vereenvoudigd). In het algemeen geldt wel dat schrijven voor de encyclopedie over zaken waar je nauw bij betrokken bent moet worden afgeraden omdat de objectiviteit in het gedrang kan komen. Voor het overige vond ik wel - compliment - dat je als nieuwe gebruiker een behoorlijk lemma hebt afgeleverd. Een eventuele reactie op deze overlegbijdrage kun je hieronder plaatsen. Als ik overleg zoek houd ik de pagina waarop ik dat doe een poosje in de gaten via de volglijst. Bijdragen aan overleg en op discussie- en verwijderlijsten kun je het beste ondertekenen met vier tildes (~~~~) aan het einde van de bijdrage. Dan verschijnen op die plaats naam (of IP-adres) en tijd van de bijdrage automatisch, zoals hierna bij mij. Met vriendelijke groet, Theobald Tiger (overleg) 12 mei 2009 08:37 (CEST)Reageren