Overleg gebruiker:84.83.78.148

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door 84.83.78.148 in het onderwerp Relativistische impuls
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.357 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Stelling van Liouville[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Stelling van Liouville ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 12 apr 2007 09:31 (CEST)

Relativistische impuls[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Bedankt voor uw bijdragen, u had het artikel via knippen-plakken hernoemd. Hierdoor gaat echter de geschiedenis met daarin wie wat aan het artikel gedaan heeft verloren. Ik heb de hernoeming nu even op de gebruikelijke manier gedaan.

Mvg, Bas 31 okt 2010 20:02 (CET)Reageren


Beste Bas,

Bedankt voor je bericht. Kan ik ergens vinden hoe dat gaat dan. Want ook mijn item relativistische snelheid heeft eigenlijk een andere naam nodig.

Groet. Oscar Somsen

84.83.78.148 31 okt 2010 20:09 (CET)Reageren

Beste Oscar, het hernoemen van pagina's kan alleen gedaan worden door geregistreerde gebruikers die langer dan vier etmalen geregistreerd zijn. Zie Help:Titel van een artikel wijzigen. Als je nog geen titels kunt wijzigen, kun je daartoe een verzoek doen op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikelverplaatsen. Een moderator zal daar dan zo snel mogelijk naar kijken. Met vriendelijke groet, Mathonius 31 okt 2010 23:19 (CET)Reageren
Beste gebruiker,
Wederom een titelwijziging van u door knippen en plakken van de inhoud. Dit is niet de bedoeling. Gebruik voor het wijzigen van titels de knop Titel wijzigen bovenaan het bewerkingsscherm. Mocht dit niet lukken, roep dan de hulp in van een ervaren gebruiker of een moderator.
Groet, --RenéV 31 okt 2010 23:21 (CET)Reageren
Beste René. Zoals je hierboven kunt zien heb ik vanmiddag al gevraagd hoe de titel van deze pagina, die ik zelf gemaakt heb aangepast kon worden. Daar kreeg ik geen antwoord op. Dus heb ik het toch maar zelf gedaan.
84.83.78.148 31 okt 2010 23:33 (CET)Reageren
Beste gebruiker,
Ik realiseerde me pas later dat niet ingelogde gebruikers geen titels kunnen wijzigen, daarvoor mijn verontschuldigingen. Toch het verzoek om niet meer door knippen en plakken de naam van een artikel te wijzigen, dit brengt nogal wat werk met zich mee om het te herstellen, zeker als er daarna nog wijzigingen aan het artikel hebben plaatsgevonden.
Gezien uw hoeveelheid bewerkingen graag uw aandacht voor het volgende :

   Is registratie een idee voor jou? Lees hier wat de voordelen zijn!

Groet, --RenéV 1 nov 2010 19:12 (CET)Reageren
Beste Rene. Het is mij inmiddels duidelijk dat het wel problemen oplevert. Ik wist even geen andere oplossing, maar ik zal het nu in ieder geval niet meer doen. Wat betreft de registratie: Ik weet van mezelf dat ik nu even veel schrijf en daarna weer een hele tijd niet. Ik ben al eens geregistreerd geweest. Het enige wat er gebeurt is dat ik dan mijn password vergeet. Vaandaar dat ik het nu op deze manier doe. Mochten er een tijd komen dat het handig is (bij voorbeeld om titels te veranderen) dan zal ik het zeker doen. Wel bedankt voor het bericht. Groet.

84.83.78.148 1 nov 2010 19:19 (CET)Reageren